Gik Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 też mi się podoba ale mat ma swoje minusy korci, ale boje się [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 20:34_________________________________________________dostałem wycenę za szkodę... 5,600zł trochę mało mi się wydaje... Ale jutro oddaje do warsztatu na naprawę bezgotówkową... nie powinno być źle
Młody Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 No to daj w mat ale żeby dobrze to ktoś zrobił , będzie :kox:
Gik Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 auto u lakiernika czas naprawy około 1,5tyg... a koszt, sporo przerósł wycenę PZU, ale bezgotówkową będą musieli pokryć auto idzie w kolor phantom black czyli perła. Mat jest fajny, ale jeśli już na to się decydować to w formie folii, bo zawsze można ściągnąć. - Fotele kubełkowe + lędźwie + podudzie + grzanie + schowki. - tarcze, zaciski 288mm na tył. + malowanie srebrny + czarny. - lotka na klapę S4 - progi w kolor, listwy drzwiowe w grafitowy mat + część zderzaka tylnego. - antena rekinek w kolorze nadwozia.
Dmlody87 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nom fajna sztuka... coś takiego by mi pasowało
Gik Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 przed Policami, jest lakiernik "Lesław" całkiem dobrze im robota wychodzi
Gik Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 hmm od strony głębokiego Autko odebrane dziś. I jestem bardzo zadowolony z efektów zdjęcia niebawem
Gik Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zdjęcia będą później. Jak zamontuje jeszcze hamulce... 320mm od 3.0TDI na przód i tył 288mm. Mam je już w bagażniku. + nowy znaczek audi na tylna klapę. Aktualnie mam bez... i jakby czegoś brakowało póki co można zobaczyć na mieście a rzuca się w oczy.
lomaz1 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 siemka jaka wartosc takich hebli moze byc na pw . tez cos podobnego chce wstawic do siebie i tak ogólnie mnie interesuje ile by za robocizne wzeli i taki zestaw .pozdro
Gik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Hamulce na aucie Wygląda lepiej. Chociaż przy 19" i tak wydaja się małe . Przynajmniej teraz z tyłu widać, że mam jakiś hamulec .
David Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 kiedy foty jakies? my z forum mamy slaba wyobraznie musimy zobaczyc
lomaz1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 widzialem na miescie fajnie wyglada, tez wkladam niedługo taki zestaw
Dev Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Maj 2011r // nie da rady głebiej schowac tych rur wydechowych ??? :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi