arielo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 arielo moge ci to wybic juz zadnych 17" bo carbonow raczej nie bedzie bo narazie mam konsole przedliftowa a carbon byl tylko w poliftach z tego co wiem ( s4 i rs4 ) a jak zmienie kosole na polifta ( bo to tez mam w planach ) to i tak chce listwy itp pomalowac na czarny fortepianowy kolor hehe ja nie mowie ze b6 ladniejsza ... ale tez mozna ja pieknie zrobic co juz tutaj niektorzy posiadacze b6 udowodnili ps2. ale ja wole wypasiona b5 ( za ktora wiekszosc sie obejrzy ) niz podstawowa b6 niewyrozniajaca sie z tlumu ORIginalność , zwykle B6, moze mieć kazdy, a wypasione B5, tylko facet z zajawka , a jeszcze jak takie cuda wychodzą widzisz jak już ślepy mówi, że ładna to coś musi w tym być heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 arielo moge ci to wybic juz zadnych 17" bo carbonow raczej nie bedzie bo narazie mam konsole przedliftowa a carbon byl tylko w poliftach z tego co wiem ( s4 i rs4 ) a jak zmienie kosole na polifta ( bo to tez mam w planach ) to i tak chce listwy itp pomalowac na czarny fortepianowy kolor hehe ja nie mowie ze b6 ladniejsza ... ale tez mozna ja pieknie zrobic co juz tutaj niektorzy posiadacze b6 udowodnili ps2. ale ja wole wypasiona b5 ( za ktora wiekszosc sie obejrzy ) niz podstawowa b6 niewyrozniajaca sie z tlumu ORIginalność , zwykle B6, moze mieć kazdy, a wypasione B5, tylko facet z zajawka , a jeszcze jak takie cuda wychodzą widzisz jak już ślepy mówi, że ładna to coś musi w tym być heheh oj igrasz , ale coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Felgi kozacki - zresztą ten wzór w tym rozmiarze w każdej furce daje radę - szkoda tylko że tych konkretnie ktoś nie szanował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 no ranty sa zjechane .... ale niedlugo beda jak nowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 W jaki sposob mozna zregnereowac takie ranty? Tylko przez ich spolerowanie? Ja mam wlasnie mocno zjechany kawalek rantu w jednej feldze i zastanawiam sie, czy da sie ten "ubytek" przywrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie wiem dokladnie jak... ja sie na tym az tak nie znam ale mam magiika ktory chyba robi najlepiej felgi na zachodzie i jemu powierze to zadanie gosciu jest encyklopedia jesli chodzi o dobieranie felg ( et itd... ) oraz naciaganie opon an szerokie felgi, montowanie gwintow i pneumatycznych zawieszen, jak i renowacje, polerowanie, malowanie felg... a przy okazji sprzedaje felgi i zawieszenia ( przewaznie ori 17-20" z audi/vw + inne dobrych firm ) flyer z tego co ja wiem to felge mozna szpachlowac oraz polerowac ( zalezy jakie sa ubytki ) zalezy oczywiscie jak mocny masz ubytek... jesli spory to mozesz zaszpachlowac ( nie bojmy sie tej nazwy ... z felga nic sie nie bedzie dziac jesli jest to profesjonalnie zrobione przez kogos kto ma o tym pojecie ) ostatnio inny moj kolega odnawial felgi "Topor`owi" z tego forum wiec moze on ma fotki przed i po renowacji to by ci pokazal . a no i jeszcze pozsotaje malowanie, polerowanie, proszkowanie, piaskowanie, prostowanie, przetaczanie.... w zaleznosci od tego co trzeba feldze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 potwierdzam... o to ze Rsy sa lekko pozdrapane to bym sie nie bal;) niedlugo pewinie beda jak nowki;) sam niedawno regenerowalem kolka i teraz sa jak nowki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARAN Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nowak a cóż to masz za magik od tych felg co piszesz ? 19RSowa bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 dno , wieś śpiewa i tańczy hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nowak a cóż to masz za magik od tych felg co piszesz ? 19RSowa bardzo fajna no taki kolega ktory ma dobry sprzet i mega umiejetnosci do takich rzeczy jak cos moge dac numer na pw [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 15:06_________________________________________________http://allegro.pl/show_item.php?item=537689851 <-- skoro kupilem nowe to stare na sprzedaz jesli macie jakies propozycje to walcie na pw lub 660 686 627 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARAN Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 masz wiecej fotek na tym RSie? ten tajemniczy kolega to pewno Pan. P....dza z mojego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 tak ... chodzi oczywiscie o tego pana mam jeszcze jedna fotke .... na audi z przodu 19" rs6 a z tylu 16" bbs zaraz wstawie [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 15:40_________________________________________________[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 15:43_________________________________________________dopiero na tej fotce widac roznice miedzy 19" a 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 to ja mam takie malutkie alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 powiem tylko ze MAM8 optycznie na aucie wydaja sie wieksze niz te z rs6 i wlasnie dopiero na tym zdjeciu widac ta mega roznice w rozmiarze te 3cale to przepasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 nowakkkkkkkkkkk dawaj gril z rs4 i to by było chyba na tyle , gratyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 nowak może taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 cerB hahahaha co to ma byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 no yyyy wklepałem w googla gril a4 b5 i takie cudo znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 To jest grill 1/3 Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 cena pewnie tez by byla 1/3 normalnej, bo kto by go chciał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi