Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nowak coś dla Ciebie, http://moto.allegro.pl/item541884304_audi_a4_s4_tuning.html tylko troche przytyrany... Dobra cena ...tylko kompletnie do malowania na czarno by sie nadawał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nowak coś dla Ciebie, http://moto.allegro.pl/item541884304_audi_a4_s4_tuning.html tylko troche przytyrany... Dobra cena ...tylko kompletnie do malowania na czarno by sie nadawał . no ja mam z czarna ramką, a szukam wlasnie tego Ori kolorku, ale chyba zostawie go w czerni, a Nowakowi na czarno by kozacko pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=541884304 <-- kupiony[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 19:09_________________________________________________znaczek OOOO tez juz kupiony na ten grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 nowak widze ze ty sie nie pierd...lisz, dlugo sie nie zastanawiales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 yyy jak zobaczylem to aukcje to ci powiem ze zdjecia dobrze nie obejrzalem i juz kliknalem kup teraz a teraz widze ze on lekko porysowany ... ale to co ;p cos sie wyreza z niego napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 yyy jak zobaczylem to aukcje to ci powiem ze zdjecia dobrze nie obejrzalem i juz kliknalem kup teraz a teraz widze ze on lekko porysowany ... ale to co ;p cos sie wyreza z niego napewno a myslałem ze Ci ktoś podkupił bo inny login miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie nie ... zawsze mam ten login na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Kup sE S4 a mi ten RS4 Bo ten ci nia pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie nie ... zawsze mam ten login na allegro a shibby, czy coś takiego, mam do Ciebie jeszcze sprawe co do tego grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Kup sE S4 a mi ten RS4 Bo ten ci nia pasuje zaryzykuje i zostawie z rs4 hehe :gwizdanie: nie nie ... zawsze mam ten login na allegro a shibby, czy coś takiego, mam do Ciebie jeszcze sprawe co do tego grilla jaka sprawe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Kup sE S4 a mi ten RS4 Bo ten ci nia pasuje zaryzykuje i zostawie z rs4 hehe :gwizdanie: nie nie ... zawsze mam ten login na allegro a shibby, czy coś takiego, mam do Ciebie jeszcze sprawe co do tego grilla jaka sprawe ? juz od dawna szukam kodu lakieruz ramki, a ty bedziesz miał tam ori, jakbys mial chwile czasu zeby podjechac do mieszalni farb, i zeby Ci dobrali ten kolor, to byłbym wdzieczny, chyba ze chcesz sie wymienic ramkami :gwizdanie:, bo ja mam czarna przy grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Paweł, jak już wrzucisz grill, proszę zrób fotę - ciekawy jestem jak to będzie wyglądało... Polift z tyłu to naprawdę najlepsze co mogło spotkać tylne lampy w B5, mimo że przedliftowe są lekko przyciemnione i niby bardziej pasujące do czerni... wyglądają naprawdę dobrze. w peesie zdjęcie tutaj i foty z mojej A4 przedstawiają te same budynki... co może nikogo nie dziwić ale zawsze myślałem że akurat takie są tylko u mnie. Te foty są z ZG, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 tak wszystkie fotki sa z zielonej gory [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 22:45_________________________________________________pol godziny temu nowa zdobycz 100zl 4pkt 75km/h w na 50km/h + pasy ( ale za to nie wpisali ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ale jestes dobra nie ma tanio RS4 to sE sam zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Nosb topor mi dzis mowil ze wczoraj byl podobno zadbany grill z rs4 za 300zl na allegro moze jeszcze jest ...[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 21:15_________________________________________________chyba nie ma ... bo wlasnie poszukalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 http://www.allegro.pl/item544903247_gril_audi_a4_rs4_94_01_super_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Pikaczu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 tukan o wlasnie to ten grill topor odwal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 czego sie bulwersujesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 nie bulwersuje .... haha moj klakson jest po prostu hmmmmm oryginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi