Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN] S4 body, RS6 felgi, RS4 grill, S4 wnetrze, A4 silnik ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raggaman kozackie :kox:

dzieki :drunk::notworthy:

i taki grill od rs`a chcem ;p wlasnie bez srebrnej obwodki tylko z pomalowana na czarno.

chyba takie mi sie najbardziej lampki podobaja

Opublikowano

:kox: tylko tyle ze te chyba nie mialy wsadzonego zenona. I z tego co widze to sa dzielone in.pro.

No i ta maska karbonowa hyhy.. Tak mniej wiecej wygladaja BiZenony kolegi Nosb :thumbup:

Opublikowano

ykk

17698img0257mq0.jpg

na tej focie widać dokładniej ..Ale chyba tak jak mowisz ..dzielone :thumbdown:

Opublikowano

raggaman na 100% to sa dzielone. Mam takie same tylko ze w wersji chrom. Nie wiem czy to wada. Przynajmniej obylo by sie bez ciecia.. :thumbup:

Nowak_zg zreszta widzial jak to u mnie wyglada i chyba nie jest az tak zle.. :)

Opublikowano

Panowie powiedzcie gdzie się na te wszystkie rzeczy dofinansowanie załatwia :polew: Ja cholera zbieram na alu 17'' i jakoś nie mogę dozbierać... Chyba trzeba iść na dziekankę i do roboty żeby trochę kasy na rzeczy do niuni zarobić :dance:

Nowak_zg co do modów i nowych fotek kozak!!! :kox:

Opublikowano

a4 i dotyczacym car audio.... zeby audiczka zdobyla jakis puchar w car audio ( miejmy nadzieje) )

wysoko mierzysz ale z takimi klockami to można daleko zajść :th:
Opublikowano

AUDIO SKONCZONE :) teraz tylko subwoofer musi z 20h pograc na lajcie zeby sie wygrzac .... wszystko juz obszyte skora co mialo byc obszyte czyli slupki i boczki drzwiowe....

narazie to wszystko jest wystrojone na szybko .... ale i tak juz dla mnie efekt jest mega :)

za ok 2 tyg subik troche pogra i bedzie mozna wystroic wszystko jeszcze raz.

Jutro zrobie jakies fotki boczkow/slupkow i bagaznika jak to wszystko wyglada...

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2008, 23:26 _________________________________________________tak jak mowilem, oto fotki:

ffc4febc3a33cd96m.jpg bd3fa5425c3b7373m.jpg 369f37c4106a3b14m.jpg 667e5c3d2e6bd999m.jpg f743d77524ac7f16m.jpg ed3f957f6f9f88b9m.jpg

na fotkach widac juz efekt koncowy:

boczki drzwi obszyte czarna skora

slupki przednie obszyte jasna skora

tweetery przeniesione na slupki przednie

w kazdych drzwiach 2x16.5cm audiosystem

subwoofer w bagazniku vibe - 550RMS

wzmacniacz schowany i przymocowany na stale zabezpieczony nie dla pokazu ;) rowniez firmy vibe.... ( z tego co wiem to najmocniejszy 4kanalowy wzmacniacz do 2000zl )

wszystkie kable wymienione na grube ;) np firmy DIETZ

szczegoly calego car audio kilka stron wczesniej w tym temacie ;)

na sprzedaz bedzie stary aktywny subwoofer orginalny z bagaznika ;)

Opublikowano

ładnie słupki zrobione ja jutro niosę do tapicera swoje :th:

Kolego powiedz mi czy wcześniej miałeś tweetery w oryginalnych miejscach montażowych? Jeśli tak to odczułeś dużą różnice w dźwięku pomiędzy tymi dwoma rodzajami montażu?

Opublikowano

Maderfaker :drool: :thumbup: :thumbup:

Wszystko ładnie pięknie tylko skórke sobie przeglancuj :wink4: Mnie to zniechęca , ze skórka sie wygniata ..no ale z czasem mozna obszyć - http://www.autotapicer.com.pl/

Co zmieniałeś w zawiasie ? Bo jakoś tak jakby wysoko .

Opublikowano

raggaman ori zawias z 17' to i wysoko stoi.. :decayed:

Nowak_zg takie pytanko.. Ile na postoju wytrzyma aku..? :naughty:

Zrobiles srodek, teraz bierz sie za reszte.. :th:

Opublikowano

YY coś tam chyba modził przy zawiasie , albo tak cień pada bo foto słabej jakości :bicz2:

A słupki wygladają ładnie .. a nie myślałeś zeby je w czarnej skórce obszyc ?

Opublikowano

raggaman to zludzenie optyczne ...

tez wlasnie mnie to zdziwilo ze tak wyszlo te foto... ale zobacz na szczeline nad przednim kolem do blotnika ... prawie jej nie ma ;)

stoi tak jak stala ... czyli dalej chyba -30mm z tego co wiem ;)

skora bedzie odnowiona jak beda nastepne fundusze. .... ale to jedna z ostatnich rzeczy jakie bede robic .... :)

niedlugo po prostu ja troche odswierze jakimis preparatami

ykk

zawias nie jest orginalny ( zobacz fotki na stronie 9 )

z tego co wiem jest -30mm

raggaman

slupki byly jasne i dalej sa jasne ;) bo podsufitke tez mam jasna ....

gdybym je obszyl w czarnej skorze to dziwnie by wygladalo laczenie slupka z dachem ... tak wg mnie jest bardziej neutralnie ( kolorystyka sie nie zmienila co do tego co bylo przed modami )

Opublikowano

No fakt .. bo wydaje sie jakby na przodzie stykała sie z nadkolem a na tyle bylo wyysoko . A powiedz mi na tym -30 i felunku 17' dobrze Ci sie jeździ ? nic tam Ci nie trze , stuka itp ?[br]Dopisany: Styczeń 06, 2008, 07:05:24 _________________________________________________No tak , ale ja bym machna juz słupki na czarno i kiedyś tam przy okazji foteli i sufit na czarno :wink4: Zawsze to pare rzeczy mniej do obszywania :P

Opublikowano

no wlasnie one sa troche za miekkie te springi jak dla mnie.

szukam czegos twardszego wlasnie miedzy -30mm a -45mm

jedzi sie tak .... ze przednia dokladka czesto dostaje gdy za blisko podjade do kraweznika :polew: bo przod jest nisko :|

ale pozatym jest ok .... tylko ze za miekko jak dla mnie

225/45/R17 mialem tez w poprzednim aucie i stwierdzam ze takie opony uwielbiaja koleiny... i to troche wkurza na polskich drogach...

zawsze omijam dziury i studzienki .... wiec zawiecha nie dostaje po d*pie od mojej jazdy raczej :) narazie nic nie stuka nic nie puka a napewno zrobione juz bylo ponad 30 000km na tej zawieszce a ile wiecej to nie wiem ....

komfort jak dla mnie taki sam jak na 205/55R16

ale trzymanie na zakretach zdecydowanie lepsze

Opublikowano

Tak sie zapytałem , bo przymiezał sie bede chyba na wiosne do zmiany amorów a musze mieć tył ciut wyzej ..bo woze w aucie dość ciężkie rzeczy :decayed: i boje sie zeby mi nie ocierało :wallbash: znowu...

Opublikowano

uffff.... wlasnie podjechalem na parking pod dom a za mna astra II policyjna ;]

i wysiadl pan ... i mowi:

szybki sie ma ...

ja mowie:

sie ma ....

a on:

folia czy piec....

ja:

folia i mu pokazuje moj lewy atest i mowie ze to w niemczech bylo robione juz ;) i ze tu atest mam :D

a on:

ze tak nie mozna w Polsce.. ze tylko piec ( moj dopisek na forum: to nie prawda ;) ) i ze dzis bedzie pouczenie i zebym zrobil cos z tymi szybami

:kox::dance::hi:

czyli dowod rejestracyjny zostal przy mnie ...

uf ;p a juz mialem cieplo jak zobaczylem policje

Opublikowano

Ale nastepnym razem moze byc o wiele gorzej :thumbdown:

Opublikowano

nie wiem ile to jest % ale np mamy folie ( jasna/srednia/ciemna ) to przednie boczne mam srednio ;)

a i tak i tak folii na przednich bocznych nie mozna miec ( bo nawet dajac najlzejsza jaka jest to i tak przekroczymy dopuszczalna wartosc przepuszczalnosci czyli 70% )

Opublikowano

Jak dla mnie takie przyciemnianie szyb dla samego wygladu i przy swiadomosci o ryzyku zatrzymania jest bezsensowne... dzis miales potwierdzenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...