Opublikowano 8 Września 201015 l Do pelni brakuje jeszcze tylko grilla ciemnego. Na zywo lepsze wrazenie robi
Opublikowano 8 Września 201015 l Autor Dziex malik! Fajne momenty uchwyciles! Ale wyglad to nie wszystko- Miron mi to pokazal Aktualnie wozidelko tak wyglada Musze DPF-a na przeglad zalozyc, przy okazji czyszczenie komory silnika, i zastanawiam sie nad zasilikowaniem tych plastikow w nadkolachprzy drzwiach... Moze zredukowalo by to troche szum przy wiekszych predkosciach...
Opublikowano 8 Września 201015 l Do pelni brakuje jeszcze tylko grilla ciemnego. Na zywo lepsze wrazenie robi Jeśli ktoś szuka czarnego grilla z RS4 to mam kontakt na gostka, który by sprzedał za 550-600 zł. Sprowadzał ze stanów ale podobno rozwalił auto i nie zdążył założyć. Grill podobno jest w perfect stanie. Białe jest piękne
Opublikowano 8 Września 201015 l Autor Do pelni brakuje jeszcze tylko grilla ciemnego. Na zywo lepsze wrazenie robi Jeśli ktoś szuka czarnego grilla z RS4 to mam kontakt na gostka, który by sprzedał za 550-600 zł. Sprowadzał ze stanów ale podobno rozwalił auto i nie zdążył założyć. Grill podobno jest w perfect stanie. Białe jest piękne Cena jest dobra pod warunkiem ze kompletny i z rameczka pod rejestracje no i zadnych odpryskow nie powinno byc.
Opublikowano 8 Września 201015 l Parę fotek z Jarosławca. Śmiem twierdzić, że chyba najładniejsze autko zlotu. bardzo ładne :good: :good: tylko nie jedzie
Opublikowano 8 Września 201015 l Do pelni brakuje jeszcze tylko grilla ciemnego. Na zywo lepsze wrazenie robi Jeśli ktoś szuka czarnego grilla z RS4 to mam kontakt na gostka, który by sprzedał za 550-600 zł. Sprowadzał ze stanów ale podobno rozwalił auto i nie zdążył założyć. Grill podobno jest w perfect stanie. Białe jest piękne Cena jest dobra pod warunkiem ze kompletny i z rameczka pod rejestracje no i zadnych odpryskow nie powinno byc. Nie widziałem na oczy, więc się nie wypowiem :gwizdanie:
Opublikowano 25 Grudnia 201015 l auto swietne a lampy :kox: czy to prawda ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171336.0
Opublikowano 18 Stycznia 201115 l Autor Zeby kurna -fa mi nie bylo nudno- moje autko juz o to dba... Najnowsza przygoda: Z tego powodu mam pomalu dosc LED-ow. ORI sa moze solidniejsze, ale tez znam przypadki jak ORI - padaly... Wezcie to jak przestroge dla tych co chca jeszcze LEDy
Opublikowano 18 Stycznia 201115 l ktorys z filtrow pod led sie przepalil wymien filtr i bedzie dalej normlanie kup jakies dobre w conradzie i beda to samo mialem w ledach do podsufitki brat mi wymienil filtry i swieca jak trzeba
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l hehe, to juz wiem na co sie mam szykowac. Masz gwarancje, wiec nie powinno byc problemu na wymiane.
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l :polew: masz filmik to im wyślij że masz takie problemy z nimi czasami.
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l jesli tak sie raz zrobilo bedzie sie dzialo czesciej ale po dluzszym swieceniu czyli trasa 300 - 400km moze mniej i beda migaly bo sie filtry przegrzaly i jak sie znow zagrzeja bardziej tak sie wlasnie bedzie dzialo
Opublikowano 20 Stycznia 201115 l Autor Rozumiem ze szyydera musi być Co do świateł to wrócę do zwykłych jak mi całkiem padną. A jak zachce mi sie ledow to będę musiał sie przesiasc na A6 Avant 4 f albo A 5 Nie mam ochoty już na jakieś chińskie rzeznie.