Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Czarny avant by Clinque, czarna skóra, xenon, gwint, AWX/216/FMIC A5/SOFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super wygląda FMIC :thumbup1:

Opublikowano

Audiolina dzisiaj miala male SPA ;)

korekta6.jpg

korekta5.jpg

korekta4.jpg

korekta3.jpg

korekta2.jpg

korekta1.jpg

Opublikowano

Nareszcie, vulkanschwarz wygląda tzn widac, ze to czarny:kox:

a nie szary/grafitowy jak w przypadku lakierów niezadbanych egzemplarzy:kwasny:

Opublikowano

teraz pięknie wygląda ten lakier :slina: dużo czasu CI to zajęło?

Opublikowano

Dużo cięcia Boschką było zderzaka? Szkoda, że zdjęć nie porobiłeś, fajny fmic.

Opublikowano
teraz pięknie wygląda ten lakier :slina: dużo czasu CI to zajęło?

Moglby wygladac jeszcze lepiej, gdyby srodki byly lepsze, ale to byla spontaniczna akcja heh Zajelo mi to z 8h, ale na prawde warto! Auto jest 2 odcienie ciemniejsze, pozlazilo prawie wszystko a co nie zeszlo trzeba bedzie pomalowac :decayed: Calkiem przyjemna robota mimo wszystko!

Dużo cięcia Boschką było zderzaka? Szkoda, że zdjęć nie porobiłeś, fajny fmic.

Troche bylo, ze 20 przymiarek czy pasuje i korekty hehe A na koniec przerabialem jeszcze mocowanie, bo nie chcial wskakiwac z boku na slizgi ;) Musze jeszcze inne obejmy zalatwic, wtedy wcisne ori kratki, bo silikony rzucaja sie w oczy jakby mial z pincet koni :doh:

Opublikowano

Wzmocnienie zderzaka też sztukowałeś? Masz płytę pod silnikiem jeszcze?

Opublikowano
Wzmocnienie zderzaka też sztukowałeś? Masz płytę pod silnikiem jeszcze?

Wlasnie glownie to wzmocnienie wadzilo i trzeba bylo je przerobic. Poza tym jeszcze maly kawalek na dole przy mocowaniu hokeja i tyle :wink: Plyty pod silnikiem brak.

---------- Post dopisany 24-09-2012 at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany 21-09-2012 at 19:51 ----------

edit:

wczoraj sie chwile nudzilem i maznalem ramke grilla w koncu w czarny mat ;)

grillk.jpg

Ide dzialac z dokladka pod zderzak :facepalm: hehe

Opublikowano

Złap hokej na trytyki:decayed:

Opublikowano

grillk.jpg

zayebiście wygląda teraz ten lakier :slina::slina:

Opublikowano

Witam powiem tak autko super a środek super , bardzo mi sie podoba :hi:

Opublikowano

radimm brudny na tym foto :decayed:

mikolaj przyniosl przedwczesny prezent :decayed: a tak sie zapieralem, ze gleby nie bedzie :grin: poza tym troszku standardowych wydatkow, tarcze tyl, klocki, lozyska, filtry, olej i pare innych :wink: W przyszlym tygodniu pogrzebie troszeczke :decayed:

gwintg.jpg

Opublikowano

Lepiej Ci się spasował ten cooler niż mi, chociaż ja nie chciałem ruszać wzmocnienia i jest trochę niżej.. Dół coolera jest równo z linią górną hokeja? Grubość 64mm?

Opublikowano
Lepiej Ci się spasował ten cooler niż mi, chociaż ja nie chciałem ruszać wzmocnienia i jest trochę niżej.. Dół coolera jest równo z linią górną hokeja? Grubość 64mm?

Tak, to jest ten wezszy. Dol jest moze z 1cm nizej niz mocowanie hokeja, z tego wzgledu ze mocowanie fmicka mi fajnie pasuje w miejsce kratek i nie trzeba bylo klaksonu ruszac :wink:

Opublikowano

Trzeba mi było poświęcić tą belkę, bo u Ciebie wygląda to na prawdę dobrze.

Chociaż tablica wiele wyjaśnia, dlaczego tak nisko :whistling:

ff919478f3734a55m.jpg

Opublikowano
Trzeba mi było poświęcić tą belkę, bo u Ciebie wygląda to na prawdę dobrze.

Chociaż tablica wiele wyjaśnia, dlaczego tak nisko :whistling:

http://images35.fotosik.pl/1111/ff919478f3734a55m.jpg

Tej belki to poszlo minimalnie tak na prawde, sztukowalem z 10razy, bo nie chcialem za duzo ciac :decayed: Dodatkowo masz troszke przekoszony do prawej, zeby ten klakson wszedl? U mnie jest po srodku i faktycznie centa wyzej niz u Ciebie :wink: A jak u Ciebie wyglada mocowanie hokeja? Troche sztukowales, czy wszystko wchodzi? No i musze obejmy zapodac lepsze jak u Ciebie, bo potrafi zsunac weza :wink:

Opublikowano

Musiałem do prawej, żeby go jakoś upchać na tej wysokości, bo za zderzakiem im niżej tym mniej miejsca. Cooler u mnie jest jakieś 5mm od chłodnicy cieczy. Niestety przez to, że jest przesunięty nie włożę lewej kratki.. W hokeju kilka mocowań poleciało, ale na tyle mało, że trzyma się bez dodatkowych elementów wspomagających :)

5e38da182aea1ed8m.jpg

45fc45e95e9bfef7m.jpg

Prawdę mówiąc jakbym miał znowu wybierać, to wziąłbym jakiś chudszy intercooler.

Opublikowano
jakie masz ET w tych S-line 18" ?>>

ori z et43

---------- Post dopisany 05-03-2013 at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany 13-01-2013 at 18:32 ----------

A tak aktualnie wyglada moja padaka, wpadl zastrzyk gotowki i pewnie niedlugo trafi w dzialo gloszen

bro7.jpg

bro5.jpg

bro3i.jpg

bro2u.jpg

bro1r.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...