Skocz do zawartości
IGNOROWANY

moje audi a4 1.6 z 1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

audi a4 sedan z 1996 silnik 1.6, bez bajerów, ale i tak jestem z niej dumny, bo nigdy mnie nie zawiodła z własnej winy.sdc12170d.jpg

Opublikowano

widzę że owady lubią twój zderzak ! :D no bo zginąć na zderzaku A4 to zaszczyt ! :polew: a tak na serio to fajna seria ale kilka poprawek (lampy przód i tył + felga) i będzie cool :a4fan:

Opublikowano

Moja a4 była sprowadzana z niemiec jeżdził nią jakiś dziadek, i jak to bywa była delikatnie puknięta w przedni rog błotnika

itp. nieposiada książki serwisowej

:thumbdown: nie kupuje sie takich aut :bicz: lepiej je dobrze sprawdź w dobrym zakładzie mechanicznym, najlepiej ASO zanim bedziesz chciał sie rozpędzić do 130kph i ten przebieg też pewnie jest 'podrasowany'

ale badz co badz życze udanej exploatacji

Opublikowano

szkodaże nie avant :tongue4: i może bede mało oryginalny ale słuszne alu by sie na poczatek przydało :a4fan:

a w tych czasach to już nawet książka serwisowa nie jest żadnym dowodem :no:

Opublikowano

tym audi jechałem już 180-190 i nic niezgubiłem :>, a co do felg i lamp to jest koszt łączny około 2000zł a na razie to jestem bez kasy, ale myślałem już o tym zaraz po kupnie bo te valeo, sa bez soczewek i bardzo kiepsko świecą w nocy i kołpaki są takie staromodne i niepasują do wyglądu auta ale co zrobić brak kasy brak możliwości, ale z czasem będę inwestował i poprawiał wizerunek, jak tylko troche poprawie swój budżet :P. Pozdr :)

Opublikowano

Hehe i jakie wtedy miales obroty przy takich predkosciach? :rolleyes:

Opublikowano

ladna a jak dokonasz pare zmian (zaczynajc feluni) bedzie jeszcze ladniejsza... ;)

koniecznie, aby wyróżnić się z tłumu :cool:

Opublikowano

ładna :a4fan: ale przerażająco ogołocona :shocked: troche lampe z migaczem od strony kierowcy masz krzywo! może ją popraw zanim kupisz soczewy, troche pracy i bedzie cacy :thumbup: