krisdab Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 audi a4 sedan z 1996 silnik 1.6, bez bajerów, ale i tak jestem z niej dumny, bo nigdy mnie nie zawiodła z własnej winy.
schiller Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 ladna a jak dokonasz pare zmian (zaczynajc feluni) bedzie jeszcze ladniejsza...
alvaro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 widzę że owady lubią twój zderzak ! no bo zginąć na zderzaku A4 to zaszczyt ! a tak na serio to fajna seria ale kilka poprawek (lampy przód i tył + felga) i będzie cool
malcolm25 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie ma jak Lakierek cycus do tego jeszcze felgi+lampy lift i bedzie gitara. Nie mowie juz o zderzaczku od S4 bo to duzy koszt ale za to efekt
Gość Keżor Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Moja a4 była sprowadzana z niemiec jeżdził nią jakiś dziadek, i jak to bywa była delikatnie puknięta w przedni rog błotnika itp. nieposiada książki serwisowej nie kupuje sie takich aut lepiej je dobrze sprawdź w dobrym zakładzie mechanicznym, najlepiej ASO zanim bedziesz chciał sie rozpędzić do 130kph i ten przebieg też pewnie jest 'podrasowany' ale badz co badz życze udanej exploatacji
sonnen_x Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 No wiesz, w praniu wyjdzie co "dziadek" Ci pozostawił, ale bądźmy dobrej myśli...
saintadamus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 szkodaże nie avant i może bede mało oryginalny ale słuszne alu by sie na poczatek przydało a w tych czasach to już nawet książka serwisowa nie jest żadnym dowodem
krisdab Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2007 tym audi jechałem już 180-190 i nic niezgubiłem :>, a co do felg i lamp to jest koszt łączny około 2000zł a na razie to jestem bez kasy, ale myślałem już o tym zaraz po kupnie bo te valeo, sa bez soczewek i bardzo kiepsko świecą w nocy i kołpaki są takie staromodne i niepasują do wyglądu auta ale co zrobić brak kasy brak możliwości, ale z czasem będę inwestował i poprawiał wizerunek, jak tylko troche poprawie swój budżet . Pozdr
ykk Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hehe i jakie wtedy miales obroty przy takich predkosciach?
Piotrek98igo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 całkiem przyjemna,tylko prosi sie o kilka zmian
Szewczenko7 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 kilka zmianek stylistycznych i miod
Gość rob Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 ladna a jak dokonasz pare zmian (zaczynajc feluni) bedzie jeszcze ladniejsza... koniecznie, aby wyróżnić się z tłumu
Pelex Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 ładna ale przerażająco ogołocona troche lampe z migaczem od strony kierowcy masz krzywo! może ją popraw zanim kupisz soczewy, troche pracy i bedzie cacy
Rekomendowane odpowiedzi