stoklos1990 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 daj znać czy poradziłeś sobie z tym:)
przemek1259 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam, czy może mi ktoś napisać jak wyciagnąć ten wizytownik?
nitroo Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Kolego, polecam zajrzeć do książki "Sam naprawiam Audi A4", ale podpowiem: - najpierw demontujesz plastikową osłonę na kubkiem/awaryjkami/ESP itp., - później wyciągasz radio za pomocą wyjmaków, - patrzysz z góry na wizytownik i ESP - zobaczysz dwa bolce, które trzeba wcisnąć czymś płaskim, dzięki czemu wysuniesz element (jeden jest na ESP, drugi nad kubkiem - po brzegach). Edytowane 17 Lutego 2015 przez nitroo
A4b6quattro Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Tak jak kolega napisał powyżej , tylko że u mnie nie trzeba było radia wyciągać jak wciśniesz te dwa bolce po brzegach , to może tobie jeszcze , haczyć ta ramka od radia srebrna musisz leciutko , podważyć i wyjdzie
Motyk Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Ok czekam na odpowiedz i jak ogarnąłeś temat ? jak nie to pisz pw mam jakies czesci zapasowe to na ile bede w stanie pomoge osobiscie opanowałem tamt kubków i wizytowników
MajorkaON Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 czyli nie ma nikt pomysłu jak zastąpić ta sprężynkę ??
JaToNieNosik Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Panowie mam problem z wizytownikiem, przestał się zamykać ;( Plastik z góry wiem jak ściągnąć szufladkę raczej wyciągnę, chyba że może ktoś wrzucić fotki demontażu? czego szukać w szufladce? Nagle przestała się zamykać
stoklos1990 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 pewnie Ci spadła blaszka która ją otwiera, jak rozbierzesz ją to się domyślisz:)
przemek1259 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Witam, wyjąłem swój stary wizytownik dziś z auta, wydaje mi się że wszystkie części mam tylko że nie na swoich miejscach przez co nie chodził, może mi ktoś podać jakieś zdjęcia lub wyjaśnić co na jakim miejscu ma być? Mam taką taśmę (sprężynę) z takim kółkiem (rolką) która wchodzi w tą sprężyne podejrzewam, tylko gdzie ona ma być, w którym miejscu? I jak zaczepiona sprężyna ma być? pozdr.
nitroo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Pokaż fotki tych elementów, bo z głowy nie pamiętam.
stoklos1990 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 z tego co pamiętam to sprężynka na być gdzieś s przodu zapięta od spodu, ale nie jestem pewien czy dobrze pamiętam.
kaczunio81 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 1. sprężynkę z plastikiem/rolka montujemy z przodu wizytownika dokładnie po lewej stronie jest miejsce w które należny nasadzić sprezynke. 2. czesc przednia nalezy wsadzic w miejsce osadzenia z tylu jest miejsce na ktore ladne to wejdzie i bedzie zgrywalo jedna calosc.
gonzalez09 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Panowie moj wizytownik sie zacina trzeba go wydzierac i przesmarowac ??
piecia919 Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam, podepnę się pod temat, wizytownik sam się otworzył podczas jazdy i nie można go już zamknąć, jak go wciskam to od razu się wysuwa. Co mogło się zepsuć?
Proqrator Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 W dniu 5.07.2018 o 17:11, piecia919 napisał: Witam, podepnę się pod temat, wizytownik sam się otworzył podczas jazdy i nie można go już zamknąć, jak go wciskam to od razu się wysuwa. Co mogło się zepsuć? Witam. Mam ten sam problem. Udało Ci sie to naprawic? Ja obecnie zblokowałem kawalkiem kartki, zeby nie wyjeżdżał do czasu az sie za to zabiore
Emilianov Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 udało wam się od czegos dobrac ta sprezynke bo tez potrzebuje ja wymienic
ekks Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) W dniu 15.01.2019 o 14:32, Emilianov napisał: udało wam się od czegos dobrac ta sprezynke bo tez potrzebuje ja wymienic Raczej ciężko będzie dobrać z czegokolwiek innego, najlepiej szukać wizytownika z anglika i przełożyć. Element zaznaczony czerwonym kolorem odpowiada za zamykanie się wizytownika/uchwytu na napój, jeżeli się nie zamyka, to trzeba wyciągnąć wizytownik albo uchwyt i sprawdzić czy się nie wyrobił, albo nie wyskoczył z obudowy. Edytowane 5 Lutego 2019 przez ekks Zmiana rozmiaru zdjęcia
Speedeer Opublikowano 25 Października 2019 Opublikowano 25 Października 2019 Głupie pytanie ale jak wyciągnąć to bez uszkodzenia czegokolwiek? ?
LukaszxxxD Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) W dniu 17.10.2014 o 19:43, mycha1236 napisał: Tu jest pokazane jak naprawic kubek wizytownik działa bardzo podobnie Jest bardzo podobnie tylko po lewej stronie bardziej. Ja miałem wyłamany uchwyt sprężyny przewiązałem drucikiem takim jak są nieraz jakieś przewody powiązane od nowych urządzeń to ściągnąć izolacje i użyć Edytowane 25 Maja 2020 przez LukaszxxxD
Rekomendowane odpowiedzi