Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Narazie bez szału ale jesli znajda sie fundusze bedzie robiona:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym przedstawić Wam moją audziane z 96 roku. Nie ma szału jest do poprawek lakierniczych ze względu na to, że odchodzi i łuszczy się bezbarwna powłoka lakieru oraz zderzaki są poobijane . Zostały w niej wymienione alufele na świeższe oraz tylna klapa z lampami na model po liftngu.

Wyposażenie:

- klimatronik

- centralny zamek z domykaniem szyb

- wspomaganie

- welurowa tapicerka

- plastikowe drewno( nie wiem dlaczego u mnie jest matowe)

- 1,9 TDI 110km AFN

- 2 poduchy

- elektryczne szyby i lusterka

- ABS

- podłokietnik

- alufele 15

Zresztą sami ocenicie

Pozdrawiam

7xuHi.jpg

7xJF9.jpg

zT4JA.jpg

Opublikowano

baza do modów jest a to najważniejsze :good:

Opublikowano

łobniżona jest chyba :mysli::good:

Opublikowano

Miłą dla oka seria :) tylko ta gałka zmiany biegów :thumbdown:

Opublikowano

No tak, zapomniałem dopisać...tak jest obniżona, i jeszcze ma wycięty katalizator. Co do dźwigni zmiany biegów też mie sie nie podoba aczkolwiek nie zmienie jej bo dobrze leży w dłoni :).

Opublikowano

Przód i tył obniżony, jak jadę i są poprzeczne uskoki na jezdni to przycieram pokrywą silnika. Niedługo będą świeże foto. :)

Opublikowano
klapa z lampami na model po liftngu.

Chodzi o tył? :mysli:

Pewnie chodzi o przód czyli lampy i poliftowy grill. Nie trzeba zmieniać calej klapy ;)

Opublikowano

przepraszam nie zrozumielismy sie :) zmieniona zostala tylna klapa bagaznika wraz z lampami tylnymi on modelu po liftingu:) w planach mam jeszcze zakupic lampy przednie z ringami tylko ze koszt tych lamp nie jest mały ale powoli do celu.

Opublikowano

Wybierz zwykłe poliftowe, ringi są dobre ale w BMW ;)

Opublikowano

Wybierz zwykłe poliftowe, ringi są dobre ale w BMW ;)

Nowych bmw, do "starych" audi najlepsze poliftowe + xenon :naughty:

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale podobają mi się właśnie te z ringami a te poliftowe...no nie wiem jakos nie przemawiaja do mnie aczkolwiek nie mowie ze nie rozwarze tej sugestii...a powiedzcie mi tak na marginesie jeżeli moge prosic, ile kosztuje założenie xenon-ów? byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale podobają mi się właśnie te z ringami a te poliftowe...no nie wiem jakos nie przemawiaja do mnie aczkolwiek nie mowie ze nie rozwarze tej sugestii...a powiedzcie mi tak na marginesie jeżeli moge prosic, ile kosztuje założenie xenon-ów? byłbym wdzięczny :)

Mi też się ringi podobały, dopóki nie zobaczyłem ich już zamontowanych w aucie. Wygląd samej lampy super ale w połączeniu z nadwoziem b5 już gorzej. Zaraz znajdę i wkleję zdjęcie jak wygląda polift z lampami typu angel eyes.

Ksenony to kupno HIDów a cena zależy od jakości przetwornic, żarników itd. Wpiszesz sobie na allegro HID H7 i coś wybierzesz.

Opublikowano

Ale jak to jest ze zmiana zarowek bo posiadam h4 i bym musial przejsc na h7 i jak to teraz jest z kostkami sa jakies przejsciowki? a co do tych ksenonow to kurcze patrzylem i kiedys pewien mechanik sprzedawca w sklepie oferowal mi zestaw przetwornic okablowania wraz z zarowkami za 2000zł :confused4: a na allegro komplety za 350 zł? jak to jest? chcial znalezc jelenia?

Opublikowano

Ale jak to jest ze zmiana zarowek bo posiadam h4 i bym musial przejsc na h7 i jak to teraz jest z kostkami sa jakies przejsciowki? a co do tych ksenonow to kurcze patrzylem i kiedys pewien mechanik sprzedawca w sklepie oferowal mi zestaw przetwornic okablowania wraz z zarowkami za 2000zł :confused4: a na allegro komplety za 350 zł? jak to jest? chcial znalezc jelenia?

Trzeba kupić nowe kostki i piny. Wszystko jest opisane w tym wątku:http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html jak chcesz oryginalne ksenony to opis jest tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_xenony_w_reflektorach_zespolonych_po_ii_lifcie_montaz_zarowek_i_przetwornic-t16972.0.html a jak chcesz zwykłe HIDY to polecam: http://www.xenonowe.pl/index.php?MENU=oferta&id=20 lub tańsze na allegro ale bez gwarancji, że nie będą zakłócać radia czy cb radia.

Opublikowano

...no i narazie temat przeróbek zakończony. Dzisiaj w Żninie pękł mi wahacz podczas zjazdu z podjazdu. Musiałem na miejscu wymieniać pęknięty wahacz na nowy zakupinony za 300zł...ale coż mus to mus. Teraz chce kupic cały komplet LEMFORDA orientacyjnie ok 1800 zł. Czyli narazie moge pomarzyć o zakupie soczewek, xenonów...i innych dodatków.

Co za pech ;(

Opublikowano

No i po remoncie zawieszenia...przy okazji jeszcze wyskoczyl przegub do robienia ale jak juz mialem rozebrany o sie zrobilo:) no i teraz znow trzeba zaczac oszczedzac na mody. zyczcie mi powidzenia:)

Opublikowano

Kup lampy poliftowe Depo/ ew. używki Valeo jeśli chcesz dobrze a tanio + Hidy 6000K +/- 250zł i masz KOX a nie ringi!!!

Też kiedyś miałem taką zajawkę na angely :naughty: