AMON Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ktos cos mowil o upalaniu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ktos cos mowil o upalaniu : to zapitala jak samolot, filmiki z generałem są mi bardzo znane Sokolnh, a nie myślałeś nad 2.7BiT? wiem że cięższy, ale łatwiej osiągnąć dobrą moc, no i taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 myślałem, nawet Nosb mi kiedyś proponował ale nie, ciężkie to to, 2.7 biT byłoby dobre na ćwiartkę, ja chce żeby auto skęcało już wolałbym 2,2T, ale będzie 1.8T a co 2.2T to w mojej głowie już się urodził pewien plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ładne autko ! Rezaj rezaj i pokaż co to maleństwo potrafi Pamiętaj...tylko turbo twinscroll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a co 2.2T to w mojej głowie już się urodził pewien plan Podzielisz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Soorrry Kamil, że tak długo..ale mam roboty od :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nooo wygląda super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 wysyłaj wysyłaj zmiana planów co do silnika będzie 4.2 v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nosb Cię przekonał hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 nie, koszty taniej wyjdzie v8 niz 1.8T i robić na 300 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 no wlasnie... w koncu zmadrzales badales temat zeby silnik osadzic jakos glebiej w komorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 nie, koszty taniej wyjdzie v8 niz 1.8T i robić na 300 KM to napewno :gwizdanie: No i pewnie mniej awaryjnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 nie, silnik wchodzi idealnie pod pas przedni z czterocylindrówki problem potem tylko z chłodnicą, albo można uszczuplić pas przedni i tam wstawić, albo przenieś chłodnicę do bagażnika to i to rozwiązanie już mają chłopaki z B2forum - viper, Derbiak[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 18:27_________________________________________________ nie, koszty taniej wyjdzie v8 niz 1.8T i robić na 300 KM to napewno :gwizdanie: No i pewnie mniej awaryjnie... no też chociaż pierwsze 4.2 V8 chlały olej dlatego nadal się zastawiam czy kupić tą V8-kę co stoi pod warsztatem, szkoda że to automat, ale fajnie się nim jeździ, lepiej niż moją betką jutro zdjęcia porobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A 2.7 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 a ten 4.2 trochę cieżki chyba będzie. fajne, bo v8 i na start jest konkretna moc. a i autko klasyka. b2 bym sobie sprawił na 18nastkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 przytargałem sobie coś takiego od Nosba trochę mi części z niego za.ebał ale niech już będzie niestety zostałem wydymany przez chłopa na koło zamachowe, więc na razie pracę będą stały dopóki go nie znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ni pytol bo ci brakuje rozrusznika i dekla a to choy nie braki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ni pytol bo ci brakuje rozrusznika i dekla a to choy nie braki to szczęscia brakuje mi tylko koła zamachowego, będę miał to wsadzam już silnik żeby zdąrzyć przed zimą, albo chociaż na zlot zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 jakiś progres ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 no coś tam się dzieje auto odebrane z klateczki i się składa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi