wuju Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mam mirco s i przyjemnie się w nich podróżuje
boberek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no ja sie zastanawiam strasznie mi sie mirco RC podoba w tej konfiguracji kolorystycznej do tego czerwone pasy OMP i było by super zreszta tak naprawde to ja bym chciał tylko sztukę tego fotela drugi bym zostawił seryjny bo czasem sie trafi ktos wiekszy i co i d*pa nikogo nie bede mógl wozic i tak w 80% bede tym autem jezdził sam wiec myśle ze jeden fotel wystarczy wiem ze to głupo będzie wygladało ale moze z czasem dokupie drugi sam nie wiem [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 08:11_________________________________________________Ragus na Recaro mnie nie stać a replik chińskich ni ekupie napewno wiec wole kupić polskie które są dużo lepiej wykonane niż te badziewne repliki a kolorystcznie mirco rc 05 będzie wyglądał super
KOval81 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 te fotele "mirco" to od mirona są z produkcji?? Ogólnie to ja już bym dął 2 przednie, bo troszkę dzikawo wygląda zmieniony kierowcy a zwykły pasażera
boberek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dwa przednie będą docelowo narazie nie stać mnie na dwa bo do tego mocowanie 300 zł + pasy ze 250 zł + 499 fotel [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 09:49_________________________________________________Audio w sobote zaczeło grać Rozpórka dół OMP załozona zmiana rozrządu załozony został INA na teflonowych paskach DEYCO czy jakos tak nie pamietam a tu se wisi na podnośniku jeszcze tylko dystanse trzeba ogarnąc i musze zaczac jezdzić bo mnie juz nosi fotele narazie sobie daruje ale pod koniec kwietnia robie kompletny układ wydechowy fotele jeszcze poczekają bo wsumie wczoraj sie przejechałęm to te nie są tragiczne
Reggi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 bo wsumie wczoraj sie przejechałęm to te nie są tragiczne Tosz ja Ci mówiłem rok temu na promce Ja bym w nich zrobił tylko boczki skórzane z czerwonym przeszyciem i było by fajnie
boberek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no ale wiesz zawsze chciałem cos bardziej rasowego
malik Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Co myslicie o takich fotelach :good: Widzę, że pan słucha co się do niego mówi.
Reggi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no ale wiesz zawsze chciałem cos bardziej rasowego ale sztywne stołki do jazdy po zlotach i na miacho ? Mi by szkoda było kręgosłupa
malik Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no ale wiesz zawsze chciałem cos bardziej rasowego ale sztywne stołki do jazdy po zlotach i na miacho ? Mi by szkoda było kręgosłupa E tam, mam dokładnie taki jeden w moim zestawie do Gran Turismo 5 i daje radę. Świetnie trzyma w zakrętach
bajk Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jeszcze malik brakuje Ci pasów szelkowych
boberek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Co myslicie o takich fotelach :good: Widzę, że pan słucha co się do niego mówi. fotele juz dawno chciałem jedyny problem w tym aucie jest taki ze nie ma normalnego mocowania poziomego i nie jest takie proste zamontowanie kubełków trzeba kupic specjalne adaptery do LUPO koszt OMP czy sparco to w granicach 300 a 350 zł fotel z przesyłka 550 zł + do tego pasy 300 i wychodzi 1100 zł za jeden fotel troche dużo wiec za te pieniądze zrobie wydech a o fotelach pomysle w przyszłosci [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 12:30_________________________________________________ jeszcze takie są od GOLFA GTI MK4 i pasują bez problemu
Reggi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Twoje jakby ładniejsze no ale wiesz zawsze chciałem cos bardziej rasowego ale sztywne stołki do jazdy po zlotach i na miacho ? Mi by szkoda było kręgosłupa E tam, mam dokładnie taki jeden w moim zestawie do Gran Turismo 5 i daje radę. Świetnie trzyma w zakrętach Fajny pokój rozrywek Bilard i piwo z kija też masz ? :naughty:
malik Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fajny pokój rozrywek Bilard i piwo z kija też masz ? :naughty: Dziwki, wino i pianino
boberek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/fotele-kubelkowe-regulowane-sportowe-jamex-i1547924656.html takie za 400 zł są Raguś by obszył i moze by lepiej pasowały niż typowe kubełki
Flyer Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 po co Ci pasy szelkowe? a po co Ci czerwony pasek na kierownicy ? lans
boberek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jeszcze do tego nie równo wszyty
boberek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak 3/4 Twojego tematu o A4 :polew:
Rekomendowane odpowiedzi