boberek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 oj tam oj tam czepiasz sie dziś ustawiłem zbierznośc i kąty auto odrazu lepiej sie prowadzi BBSy zakłądam w sobote
adamooo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Bobik gdzie moje wypociny? fura kox;)
boberek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 daj emaila to ci wyśle [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 13:42_________________________________________________no i tak wygląda nie ma tragedii terzeba kupic dystanse na tył ze 25 mm i na przód około 15 mm i będzie git tył jest trochę niżej niz na zdjęciach przód jeszcze pójdzie z 1 cm ale to jutro
rafalekx Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Większa ta felga by się przydała Poza tym zaślepkie załóż na siuśka? No i dystans obowiązkowo Jest git Idealne miejskie autko
boberek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 no teraz tak patrze ze wieksza czemu nie może cos pomyśle moze sie z kimś zamienie ale ma być to miejski scigacz wiec jest git zaślepka będzie jak przyjdzie mocowanie bo sie urwało dystatnsów juz szukam
Cristoforo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 kurde sam ma śliniaka na lupo ale z swap na 1.8T ciekawe czy sie da fajna bryka
Soviet Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 jest śliczny, gratuluje koncepcji a i pewnie zbiera się nieźle, jakie wrażenia z jazdy, ciężko znaleźć coś takiego w miarę dobrym stanie
mystic.pl Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 przepiękny i felga jest w sam raz :good: większa moim zdaniem zepsuła by cały efekt miejskiego pomykacza
boberek Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no to kolejna porcja fotek i kilka pomysłów a tu poczatki budowy skromnego zestawu audio Orion 2002 pasuje idealnie w miejsce zestawu naprawczego troche materiału kupionego na allegro i wyłożenie bagażnika wpadłem również na lepszy pomysł jako ze cholernie mnie irytowała ta beznadziejna blacha na oparciach zostało dużo materiału obiciowego to zrobiłem taki mały myk śrubokręt i wcisnąłem to między blache a tapicerke i wygląda orazu lepiej a tak sie prezentuje bagażniczek
aju Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 pomysł z zakryciem blachy Głośnik nie "dusi" się od klapy (wygląda że jest bardzo blisko)
boberek Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 pomysł z zakryciem blachy Głośnik nie "dusi" się od klapy (wygląda że jest bardzo blisko) nie wiem jeszcze nie gra jak zagra to sie przekonam :polew: :polew: i bede musiał coś pomyśleć
jedrekx Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 a prawy spryskiwacz się pojawi, czy nie będzie go?
mystic.pl Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Woofer by pasowało bokiem w stronę bagażnika PS. nie masz przypadkiem rodziny w Szczecinie z jednym takim Pawłem B. grywam w pokera :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi