Opublikowano 6 Lutego 201412 l Potrzebuję dobrego blacharza-lakiernika w Lublinie lub okolicy. Oczywiście żeby nie zdarł ze mnie ostatniej złotówki bo tacy tez są Miałem mało przyjemny incydent i muszę dać samochód do zrobienia. dzwon podstawą tuningu body RS czy S, ostatecznie polift? nic poważnego? Ja mogę polecić w Radzyniu... W LU nie znam, pytaj prezesa. Ja mam polifta A6 skasowałem Miałem bliskie spotkanie ze znakiem drogowym. Jakby to było 10m dalej to wpadłbym w zaspe i nic by sie nie stało a tak rozwaliłem przedni błotnik, i tylni i delikatnie progiem przejechało. Do tego zgiął się wahacz banan ale po wymienie zawieszenie ok.
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Witam może ktoś się orientuje bo w moim nowym miejscu pracy parkuje A4B6 czarne kombi podwójny wydech chyba 1.8T na lubelskich blachach nie pamiętam teraz dokładnego numeru a miejsce pracy to OSS SG w Lubaniu dolnośląskie. gdyby kolega tu zaglądał to ja parkuje za budynkiem internatu A4 b6 wersja US sedan RSA
Opublikowano 8 Lutego 201412 l Czy ktos jest mi w stanie powiedzieć jakie przełożenie ma skrzynia DWR z Quattro?
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Witam może ktoś się orientuje bo w moim nowym miejscu pracy parkuje A4B6 czarne kombi podwójny wydech chyba 1.8T na lubelskich blachach nie pamiętam teraz dokładnego numeru a miejsce pracy to OSS SG w Lubaniu dolnośląskie.gdyby kolega tu zaglądał to ja parkuje za budynkiem internatu A4 b6 wersja US sedan RSA elmo814
Opublikowano 16 Marca 201412 l Witam fanów audi z Lubelszczyzny Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem a4 i użytkownikiem forum. Mamy w Lublinie jakieś spoty? Chętnie bym się gdzieś pokazał . Do zobaczenia na drogach
Opublikowano 18 Marca 201412 l Panowie nie wiem czy tu moge pytać .. gdzie w LBN lub okolicy zrobie test na obecnosc spalin w płynie chłodniczym ?
Opublikowano 18 Marca 201412 l Witam :hi:orientuje się ktoś może gdzie tu polerują w lubelskim felgi ? Jeśli tak pisać na PW
Opublikowano 19 Marca 201412 l Poszukuję osoby która posiada kabel do Audi A4 B7 2005 1,9tdi by podłączyć się do każdej grupy Vaga, mam taki zwykły ale nie mogę wejść do Airbaga i innych grup. Dobrze by było gdyby ktoś był w tym temacie obeznany by sprawdzić auto jak się sprawuje.
Opublikowano 24 Marca 201412 l Poszukuję osoby która posiada kabel do Audi A4 B7 2005 1,9tdi by podłączyć się do każdej grupy Vaga, mam taki zwykły ale nie mogę wejść do Airbaga i innych grup. Dobrze by było gdyby ktoś był w tym temacie obeznany by sprawdzić auto jak się sprawuje. Znalazłeś już Kogoś z kabelkiem? Jeśli nie to mogę pomoc, mam vcds-a, ale koło środy lub czwartku miałbym czas dopiero. Jakby co to pisz.
Opublikowano 24 Marca 201412 l Poszukuję osoby która posiada kabel do Audi A4 B7 2005 1,9tdi by podłączyć się do każdej grupy Vaga, mam taki zwykły ale nie mogę wejść do Airbaga i innych grup. Dobrze by było gdyby ktoś był w tym temacie obeznany by sprawdzić auto jak się sprawuje. Znalazłeś już Kogoś z kabelkiem? Jeśli nie to mogę pomoc, mam vcds-a, ale koło środy lub czwartku miałbym czas dopiero. Jakby co to pisz. Nnie potrzebuje już odczytałem błędy jeśli znasz sie na tym i mógłbyś pomoc w rozwiązaniu to zapraszam do mojego watku http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/blad-01d6-04c1-0533-0534-0538-prosze-pomoc-321719/
Opublikowano 25 Marca 201412 l Z tym niestety gorzej, nie bardzo mam czas na zagłębianie się w tym temacie, a na szczęście moja audiczka jak narazie mnie nie zmusza do tego. Ale jak będziesz w przyszłości potrzebował do czegoś vcds-a to pisz, najlepiej na pw, bo nie zawsze przeglądam całe forum. Pozdrawiam.
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Pozdro od chłopaków z Iłży dla właściciela czarnej B6 na białych alu 18 nr. rej. LRY... która stała na najwyższym parkingu Galerii Słonecznej w Radomiu dzisiejszego dnia stałem swoją B5 parę miejsc dalej w tym samym wierszu parkingu Niemogliśmy się napatrzec na to cacko
Opublikowano 14 Kwietnia 201412 l Pozdro od chłopaków z Iłży dla właściciela czarnej B6 na białych alu 18 nr. rej. LRY... która stała na najwyższym parkingu Galerii Słonecznej w Radomiu dzisiejszego dnia stałem swoją B5 parę miejsc dalej w tym samym wierszu parkingu Niemogliśmy się napatrzec na to cacko Zgadza się - to moje audi. Nie byłeś na rozpoczęciu sezonu radomskiej motoryzacji?
Opublikowano 14 Kwietnia 201412 l Byłem jednak nie wiele widziałem samochodów z klubu na tzw. "strefie W" pod OBI to samo
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Przyznać się kto pomykał dziś a4 w stronę kato? B5 avant na klubowych ramkach
Opublikowano 30 Kwietnia 201412 l Srebrny? ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- Jak srebrny to Misza86 pewnie:naughty: http://a4-klub.pl/b5-a4-s4-rs4-74/b5-afn-srebrny-afn-pewnie-niektorym-znany-;-284246/