Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l w ja znam ale z pod lublina jest ogarnięty w tfsi podam ci numer w poniedziałek bo teraz jest zajety abo spotkamy się w zamosciu na tygodniu to ci podam bo często tam jestem teraz będę od poniedziałku do piątku
Opublikowano 27 Kwietnia 201511 l oki to jak bedziesz miał czas to daj znać, potrzebny mi ktoś z polecenia, zaufany bo trzeba będzie silnik rozbierac i szukać małego wycieku i uszczelki pewnie wymieniać, dlatego przydałby się ktoś kto zna tfsi i szybko ogarnie co i jak i sensownie robi.
Opublikowano 5 Maja 201511 l Jakieś auto do ślubu ? ktos coś wie ?Jakiś RS, Cayenne, X6, Mercedes jakiś
Opublikowano 5 Maja 201511 l nie ale może być dodge rt i czy ktoś wybiera się na swieto motoryzacji 9 maja 10 maja
Opublikowano 6 Maja 201511 l nie wiecie czy naprawia(wymienia) ktoś wyświetlacze fis w lublinie? bo z wysyłkową naprawą mam ten problem, że za bardzo nie mogę unieruchomić auta na dłużej niż 2 dni.
Opublikowano 6 Maja 201511 l kup wyswietlacz fis rozbierz licznik i idz do serwisu gsm to Ci zrobia. Ja tak robilem i za wlutowanie wyswietlacza zaplacilem 30 zl a licznik sam rozebralem i zlozylem
Opublikowano 7 Maja 201511 l jakis chinski z allegro kupowalem. Jezdze juz 2 lata z tym i jest ok. Tylko trzeba albo kupic filtr na wyswietlacz albo zdjac ze starego bo troche mocniej swieci ale mi to nie przeszkadza Edytowane 7 Maja 201511 l przez Maras
Opublikowano 10 Maja 201511 l mam pytanie interesuje mnie wymina mojego fisa na kolorowy jest taka możliwość
Opublikowano 10 Maja 201511 l mam pytanie interesuje mnie wymina mojego fisa na kolorowy jest taka możliwość jest. kupujesz licznik z kolorem na allegro jakos 300+ zmieniasz kodujesz immo i powinno palic z tego co sie orientowałem
Opublikowano 11 Maja 201511 l wiec zglaszac sie kto chetny. Ja moge wbic gdzies do lublina w niedziele wieczorem
Opublikowano 12 Maja 201511 l Witam. Panowie macie kogoś zaufanego kto sprowadza samochody z zagranicy z okolic Lublina?? Wiem ze teraz może każdy sprowadzic samochod,ale zalezy mi na kims zaufanym znajacym sie na rzeczy,miałem juz do czynienia z kilkoma osobami i to co sprowadzali to porażka. Obecnie poszukuje Audii a4 b6 1.8 turbo quattro s line. Macie jakieś znajmosci?mozecie kogos polecic? Pzdr.
Opublikowano 13 Maja 201511 l Co drugą niedziele są spoty pod Areną w Lublinie o godzinie 18 Akurat w tą niedziele będzie spot