Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak wyżej ;)

myślę, że warto, cena 30 zł. za bilet niewielka a w końcu zobaczę stadion bo jeszcze na nim nie byłem

Opublikowano
  • Autor

Kto się bawi zapałkami? :huh:

11401136_1141709199188827_51640667711201

Opublikowano

Oj jejku, jejku, jak się ładnie pali :wink:

Opublikowano

Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało :grin:

Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty :wink: , aż w gazecie piszą :D , w końcu diesel musi dymić :decayed:

Edytowane przez xMarcin95x

Opublikowano

Tak hehe to prawda diesel musi dymic

Opublikowano

Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało :grin:

Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty :wink: , aż w gazecie piszą :D , w końcu diesel musi dymić :decayed:

He :D Nie no moje tak nie kopci, przynajmniej tak mi się wydaje :naughty: Ktoś podmieni sie na chwilę n75 na spocie ? :eusathink:

Opublikowano

Przyjedzi coś poradzimy

Opublikowano

He :D Nie no moje tak nie kopci, przynajmniej tak mi się wydaje :naughty: Ktoś podmieni sie na chwilę n75 na spocie ? :eusathink:

mam na stanie jedno stare od siebie sprawne

Opublikowano

To może Wes na spota to koledze pomożemy

Stadion jak stadion ale w październiku jest top gear na to bym się wybrał hehe

Opublikowano

mam na stanie jedno stare od siebie sprawne

A będziesz 05.07 na spocie ? Jesli tak to wziąłbyś. Będe zobowiązany i wyposazony w piwko ;)

Opublikowano
  • Autor

Będe zobowiązany i wyposazony w piwko

Paweł, cieszymy się, że bierzesz pod uwagę nadchodzące upały i nie pozwolisz kolegom się męczyć :grin: Bagażnik masz w sam raz. Wrzucam zdjęcie poglądowe, żeby było łatwiej Ci układać :decayed:

1356089029_by_DaN0.jpg?1356089029

Opublikowano

Ja też bym się chętnie wybrał na spota :) A nie myśleliście, żeby robić spoty trochę później? 18-19 ? :P

Opublikowano

godzina jest ok, wpadaj o 18-19 jak chcesz, my tam bo tej porze jeszcze będziemy ;)

Opublikowano

Godzina 17 jest wg mnie ok. Wpadnij o 18 jak chcesz, my będziemy ;)

Opublikowano
  • Autor

Tak jak chłopaki piszą. Wpadaj później. My i tak będziemy. Ostatnio pojechaliśmy o 20.30

Opublikowano

Będe zobowiązany i wyposazony w piwko

Paweł, cieszymy się, że bierzesz pod uwagę nadchodzące upały i nie pozwolisz kolegom się męczyć :grin: Bagażnik masz w sam raz. Wrzucam zdjęcie poglądowe, żeby było łatwiej Ci układać :decayed:

1356089029_by_DaN0.jpg?1356089029

Myślisz że tylu nas będzie :D ? Nawet jeśli to każdy :a4fan: Chyba że przesiadamy sie w MPK ;) a tak serio.. jeśli będzie faktycznie okolo tych 37 stopni to może by udać się do jakiegoś lokalu z klimatyzacją ? hmm

Opublikowano

Ma ktoś z was namiar na jakieś miejsce gdzie można dostać używane opony w przyzwoitym stanie?

Opublikowano

Ma ktoś z was namiar na jakieś miejsce gdzie można dostać używane opony w przyzwoitym stanie?

allegro :D lub spróbuj na giełdzie w Elizówce

Opublikowano

Proponowal bym kupywac osobiscie, nie z allegro. Kumpel kupil 2x pirelli pzero '19 od serwisu co sprzedaje uzywane gumy na allegro. Zamowil w lutym, pod koniec maja pojechal przezucic gumy na fele, a tu z boku przebite obydwie, nie nadaja sie do naprawy. Prawdopodobnie ktos nozem przebil. 550 zeta w plecy a guma na pierwszy rzut oka ładna 2014 rok