paput Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 przytne troche cycaty zloto jakos mi nie podchodzi, jakis taki bling blingiem mi zalatuje albo subaryna, no ale w sumie masz Q sam już kurrfa nie wiem
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 przytne troche cycaty zloto jakos mi nie podchodzi, jakis taki bling blingiem mi zalatuje albo subaryna, no ale w sumie masz Q sam już kurrfa nie wiem oddaj te gowniane felgi tam skad je wziales szklem d*py nie podetrzesz
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 szklem d*py nie podetrzesz jemu się uda
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 szklem d*py nie podetrzesz jemu się uda te felgi sa chójowe strasznie. no ale jesli chce miec 17 nie wazne jakie wazne by mialy 17 cali to ok
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 te felgi sa chójowe strasznie. no ale jesli chce miec 17 nie wazne jakie wazne by mialy 17 cali to ok mi to mówisz?
puertoss Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 szklem d*py nie podetrzesz jemu się uda te felgi sa chójowe strasznie. no ale jesli chce miec 17 nie wazne jakie wazne by mialy 17 cali to ok 17' paputowi do gwinta beda pasować
Armi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 szklem d*py nie podetrzesz jemu się uda te felgi sa chójowe strasznie. no ale jesli chce miec 17 nie wazne jakie wazne by mialy 17 cali to ok 17' paputowi do gwinta beda pasować Teraz chłopak będzie robił wypad na miasto, żeby się polansować...
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Felgi już ma, gwint podobno jedzie, to teraz pora na dystanse przy et45 i 8J
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 szklem d*py nie podetrzesz jemu się uda te felgi sa chójowe strasznie. no ale jesli chce miec 17 nie wazne jakie wazne by mialy 17 cali to ok 17' paputowi do gwinta beda pasować Teraz chłopak będzie robił wypad na miasto, żeby się polansować... Wiesz to z własnego doświadczenia? dawaj adresa tego
paput Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 szklem d*py nie podetrzesz jemu się uda te felgi sa chójowe strasznie. no ale jesli chce miec 17 nie wazne jakie wazne by mialy 17 cali to ok 17' paputowi do gwinta beda pasować Teraz chłopak będzie robił wypad na miasto, żeby się polansować... Wiesz to z własnego doświadczenia? dawaj adresa tego no ten co kasę wysyłałeś
Armi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 szklem d*py nie podetrzesz jemu się uda te felgi sa chójowe strasznie. no ale jesli chce miec 17 nie wazne jakie wazne by mialy 17 cali to ok 17' paputowi do gwinta beda pasować Teraz chłopak będzie robił wypad na miasto, żeby się polansować... Wiesz to z własnego doświadczenia? Mam czym
Sebek (-_-) Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 się uwzięli na chłopaka i nie dadzą mu spokoju
marekmartysz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 pochwale sie zaklepalem ranty, lekki tjun nadkoli plastikowych i 19" zmiescilem et 40, 8,5J oponka 235x35 :hi:
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 pochwale sie zaklepalem ranty, lekki tjun nadkoli plastikowych i 19" zmiescilem et 40, 8,5J oponka 235x35 :hi: foty Panie foty
marekmartysz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 pochwale sie zaklepalem ranty, lekki tjun nadkoli plastikowych i 19" zmiescilem et 40, 8,5J oponka 235x35 :hi: foty Panie foty jutro myje padlo i w niedziele pstrykne jakies foty
michal.m Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 przytne troche cycaty zloto jakos mi nie podchodzi, jakis taki bling blingiem mi zalatuje albo subaryna, no ale w sumie masz Q sam już kurrfa nie wiem oddaj te gowniane felgi tam skad je wziales szklem d*py nie podetrzesz się qurwa chłopie nakręciłeś jakby Twoje były takie ślicze jego sprawa jakie sobie kupił i za ile
Armi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ale masz problemy mogę jeździć gdzie chcę i z kim chcę i nic ci do tego. Hamuj bajerę bo narobimy ci takiego wstydu że znikniesz z tego forum. btw, zbieram rachunki za paliwo, zazdrośniku
Armi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 He he he nie masz nic więcej do powiedzenia? To może opowiesz nam o tych felgach jak marudziłeś, że 450 zł to za dużo... :gwizdanie: Cała wulkanizacja się z Ciebie śmiała. W końcu je kupiłeś,bo wulkanizator się nimi zainteresował... Gdyby nie on to byś dalej żebrał żeby gość Ci opuścił na prostowanie felg... Teraz je sprzedajesz na forum za 900zł nie wspominając że są krzywe, oraz jedna była spawana :gwizdanie:
PiotrekS Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 coś mało chętnych mój głos również dodany
chudineze Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Pany może ktoś rozpozna http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg2446857#msg2446857 [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 01:44_________________________________________________autor zmień daty lub usuń z głównego postu
Rekomendowane odpowiedzi