rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 wolał bym B5 niż B7 z tym się zgodzę tzn. przynajmniej jeśli chodzi o silnik Ale buda... :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 jak by ktoś przyjechał audi RS4 może być heheh a ja wim... RS4 B5 już mi się trochę opatrzyło codziennie pod uczelnią w LU koleś stawiał. A wnętrze aż tak bardzo nie jest inne od dobrego wypasu w B5 Ale za kółkiem fakt że chętnie bym się przejechał kup lagune, bo logan tez juz pewnie opatrzony
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 kup lagune, bo logan tez juz pewnie opatrzony chyba odwrotnie poza tym to nie ja tu Lagunę chciałem kupić...
paput Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Luzik przecież 2,4 jedzie jak 2,8 BT :gwizdanie: Żeby nie było ja do paputa nie piję w tym momencie :decayed: może ma kompresor
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 może ma kompresor albo dwa magnetyzery stąd to BT
Kowi87 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 kup lagune, bo logan tez juz pewnie opatrzony chyba odwrotnie poza tym to nie ja tu Lagunę chciałem kupić... a kto kto
paput Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 może ma kompresor albo dwa magnetyzery stąd to BT BeeeKaaa raczej Bi Kompresd [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:23_________________________________________________ kup lagune, bo logan tez juz pewnie opatrzony chyba odwrotnie poza tym to nie ja tu Lagunę chciałem kupić... a kto kto włąsnie
mlodyy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Mysie ze handlarz już coś wymyślił i nawinął tamtemu gościowi, auto z USA to już inna bajka tam sa ino inne technologie
Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Przy jednej z uliczek warszawskiej starówki Bazyliszek ciemna nocą złapał posła na sejm RP i studencine Rafalekxa. Aaaaa - ryknał - jednego z was musze zjeśc. Ale żeby było sprawiedliwie dam wam zadanie. Widzicie Pałac Kultury? Macie pobiec tam i z powrotem. tego który przybiegnie ostatni zjem. ustawił wystraszonych na środku uicy, machnął ogonem i wystartowali. Po godzinie przybiega zadyszany poseł. A gdzie Rafalekx - pyta bazyl. _ powiedział - dyszy ciężko parlamentarzysta - że on to pier**li i poszedł do domu. :polew:
pastaldo Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Przy jednej z uliczek warszawskiej starówki Bazyliszek ciemna nocą złapał posła na sejm RP i studencine Rafalekxa. Aaaaa - ryknał - jednego z was musze zjeśc. Ale żeby było sprawiedliwie dam wam zadanie. Widzicie Pałac Kultury? Macie pobiec tam i z powrotem. tego który przybiegnie ostatni zjem. ustawił wystraszonych na środku uicy, machnął ogonem i wystartowali. Po godzinie przybiega zadyszany poseł. A gdzie Rafalekx - pyta bazyl. _ powiedział - dyszy ciężko parlamentarzysta - że on to pieprzy i poszedł do domu. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 studencine Rafalekxa błąd logiczny... już nie studencinę Ale dowcip dobry
mlodyy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 wy to żyć nie potraficie jak sobie jazdy nie robicie ehhe
rafalekx Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 wy to żyć nie potraficie jak sobie jazdy nie robicie ehhe nie czujesz że rymujesz
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Jedzie moze ktos w najblizszym czasie do lublina wziął by kratki dla QQ ode mnie
rafalekx Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Jedzie moze ktos w najblizszym czasie do lublina wziął by kratki dla QQ ode mnie Uważasz że jak ktoś jedzie do Lublina to zawsze przez Ryki? :decayed:
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Jedzie moze ktos w najblizszym czasie do lublina wziął by kratki dla QQ ode mnie Uważasz że jak ktoś jedzie do Lublina to zawsze przez Ryki? :decayed:
medik Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Panowie trzeba mi znaleźć jakieś halogeny zamiast ori rs4, średnica 60 mm. Jakieś pomysły ?
Rekomendowane odpowiedzi