pastaldo Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Panowie trzeba mi znaleźć jakieś halogeny zamiast ori rs4, średnica 60 mm. Jakieś pomysły ? a można wiedzieć dlaczego? co modzisz?
medik Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 nic nie modzę, po prostu nie mam przeciwmgielnych a ori za drogie
paput Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 panowie co myślicie o wykonaniu takich koszulek i innych gadżetó na wzór tych z Łodzi które to nawiązywałyby tematyką jakoś do naszego województwa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=190535.90
HaVoK Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pomysł dobry i fajna inicjatywa, jeszcze jakby dodać np na rękawach nicki to byłby wypas. Trzeba by było zrobić listę chętnych i zobaczyć ile będzie kosztować
paput Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pomysł dobry i fajna inicjatywa, jeszcze jakby dodać np na rękawach nicki to byłby wypas. Trzeba by było zrobić listę chętnych i zobaczyć ile będzie kosztować też mi się właśnie podoba, tylko cza by hasło wymyślić jakieś[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 16:10_________________________________________________np. "Dziura na dziurze LUBELSKIE KOX podwórze"
Kowi87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja już sobie bluze battalionu robie, na wzorach z koszulek :gwizdanie: i moze cos od siebie dorzuce
paput Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja już sobie bluze battalionu robie, na wzorach z koszulek :gwizdanie: i moze cos od siebie dorzuce ale to nie to samo co przynależność do lubelskiego :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Pomysł dobry i fajna inicjatywa, jeszcze jakby dodać np na rękawach nicki to byłby wypas. Trzeba by było zrobić listę chętnych i zobaczyć ile będzie kosztować też mi się właśnie podoba, tylko cza by hasło wymyślić jakieś[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 16:10_________________________________________________np. "Dziura na dziurze LUBELSKIE KOX podwórze" taaa "chłopczyk i panienka paputa kuchenka"
paput Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Pomysł dobry i fajna inicjatywa, jeszcze jakby dodać np na rękawach nicki to byłby wypas. Trzeba by było zrobić listę chętnych i zobaczyć ile będzie kosztować też mi się właśnie podoba, tylko cza by hasło wymyślić jakieś[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 16:10_________________________________________________np. "Dziura na dziurze LUBELSKIE KOX podwórze" taaa "chłopczyk i panienka paputa kuchenka" jak to się ma do Lubelszczyzny?
HaVoK Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Ten temat powinien się może nazywać "luźne gatki"
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 pedały WTF wyrywam CI rafalekxa jest twoja
paput Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 pedały WTF wyrywam CI rafalekxa jest twoja co ona potrafi? jakie ma zdolności/moce? :>
Rekomendowane odpowiedzi