rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 To nie jade tam wiecej a czemu nie? jedź może uda Ci się złapać jakiegoś syfa nie no ja się nie chcę wypowiadać bo byłem tam raz... i jakoś więcej nie mam ochoty Zdecydowanie wolałem kluby w Lublinie itp.
paput Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 To nie jade tam wiecej a czemu nie? jedź może uda Ci się złapać jakiegoś syfa nie no ja się nie chcę wypowiadać bo byłem tam raz... i jakoś więcej nie mam ochoty Zdecydowanie wolałem kluby w Lublinie itp. kluby tak rafalakex kończył poli
rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 kluby tak rafalakex kończył poli to były czasy... :polew:
paput Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 kluby tak rafalakex kończył poli to były czasy... :polew: to z którym masz dziecko?
Armi Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 A to co u "miejscowych" to "pajacowo" to jakaś rzeź :gwizdanie: zależy dla kogo... no ale :gwizdanie: Może i rzeź ale strzeżony parking jest
Kowi87 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 A to co u "miejscowych" to "pajacowo" to jakaś rzeź :gwizdanie: zależy dla kogo... no ale :gwizdanie: Może i rzeź ale strzeżony parking jest ogólnie jest tam "bezpiecznie", na sali dymu nie zrobisz nie tak jak na reszcie typowych trzęsień pod "płotami"
rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 to z którym masz dziecko? :gwizdanie: no tak... to mógł napisac tylko paput tylko on jeszcze wierzy w to że dzieci przynosza bociany Ja tam do "pajacowa" sie nie wybieram
pastaldo Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 To znaczy że w Lbn nie ma spotkań?? Dostałem zaproszenie do Zamościa na pogaduchy ale do Lbn bliżej Ja się zgłaszam, jeszcze nie byłem na żadnym zlocie, więc z chęcią przyjadę jak najbardziej zapraszam W takim razie jest nas 3. 4 bo Tomasz23 też bedzie pewnie. choc może sie jeszcze ktoś zjawi. Tak czy inaczej mam nadzieje że wpadniecie do Opola Lubelskiego 13-14 sierpnia na wojewódzki
paput Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 to z którym masz dziecko? :gwizdanie: no tak... to mógł napisac tylko paput tylko on jeszcze wierzy w to że dzieci przynosza bociany Ja tam do "pajacowa" sie nie wybieram I'm proud of that
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pany kupiłem Recarosy :decayed: współczuję :decayed: [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 15:45_________________________________________________Jak je Krycha pokazał to przez chwilę po glowie przeszła mi głupia myśl :decayed: "Ciekawe ile dostałbym za moje... przecież to tylko tysiak z haczykiem dopłaty" :wallbash: dobrze że je wziąłeś
medik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jak mi się znudzą odsprzedam Ci jakby co Pany mam na sprzedaż moją skórę, zwykła czarna za dobre pieniądze
Armi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Myślałem, że szmaciane recarosy dorwałeś. Ja na takie choruję :gwizdanie: Chociaż skóra też nie jest zła _________________________________________________ Wczoraj zrobiłem sobie wycieczkę trasą Nadwiślanką od strony Warszawy (ruch nieziemski) Zrobił się za mną taki korek, niewiele brakowało i ludzie dzwoniliby do radia i informowali, żeby omijać trasę 801
medik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 armi szmaciane są na forum przecież. Ja jakoś wolę skórkę.
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jak mi się znudzą odsprzedam Ci i do czego se je wsadzę? już mi nie będą potrzebne
Kowi87 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jak mi się znudzą odsprzedam Ci i do czego se je wsadzę? już mi nie będą potrzebne A co sprzedałes padło z moim licznikiem Medik dobrze że je kupiłes teraz wsadź chociaż ten 1,8t błagam ja osobiście tez wole skórke, nadaje charakter wnętrzu
medik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kowi87 no chyba nie myślisz, że dłubię auto po to aby jeździć 1.6 Spokojnie, wszystko w swoim czasie.
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A co sprzedałes padło z moim licznikiem jeszcze nie a licznik raczej nigdy nie będzie Twój
Rekomendowane odpowiedzi