Rapciuch-R1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No znalalzł sie znalazł, ale nie wiem do czego jestem potrzebny hehe... kolega pytal i tyle
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No znalalzł sie znalazł, ale nie wiem do czego jestem potrzebny hehe... Będziesz bity :polew:
Rapciuch-R1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No znalalzł sie znalazł, ale nie wiem do czego jestem potrzebny hehe... Będziesz bity :polew: i to ojjjj :bicz3:
LU_Angel Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie podskakiwac mi tu, bo wam listów nie przyniosę.... Nie wolno zaczynac z Cesarzem Poczty Polskiej buahahaha A bicia sie nie boję, bo mam swojego małego pit-bulla nazywa sie Gosia... hehehe
Rapciuch-R1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie podskakiwac mi tu, bo wam listów nie przyniosę.... Nie wolno zaczynac z Cesarzem Poczty Polskiej buahahaha A bicia sie nie boję, bo mam swojego małego pit-bulla nazywa sie Gosia... hehehe spoko
LU_Angel Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wiadomo luźna gadka... i dużo śmiechu. Jak kolega sie odezwie ten poszukujacy, zawsze można się ustawic na jakieś pogaduchy albo piwko... Fajnie że czasami ktoś Mnie zauważy... A najbardziej Ci Niebiescy " Policja". Teraz to nawet machaja Mi bo myślą że Ja jeden z nich jestem, bo dosyc często bywam na komisariacie w sprawie ukradzionych moich dekielków.
ezc1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wiadomo luźna gadka... i dużo śmiechu. Jak kolega sie odezwie ten poszukujacy, zawsze można się ustawic na jakieś pogaduchy albo piwko... Fajnie że czasami ktoś Mnie zauważy... A najbardziej Ci Niebiescy " Policja". Teraz to nawet machaja Mi bo myślą że Ja jeden z nich jestem, bo dosyc często bywam na komisariacie w sprawie ukradzionych moich dekielków. tAK wpadles w oko swoja fura bo parkujesz na miejscu dla inwalidow
LU_Angel Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A widziałeś plakietke VIPowską za szybką?? Mogę parkowac to parkuje na tych miejscach.
Hugo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wiadomo luźna gadka... i dużo śmiechu. Jak kolega sie odezwie ten poszukujacy, zawsze można się ustawic na jakieś pogaduchy albo piwko... Fajnie że czasami ktoś Mnie zauważy... A najbardziej Ci Niebiescy " Policja". Teraz to nawet machaja Mi bo myślą że Ja jeden z nich jestem, bo dosyc często bywam na komisariacie w sprawie ukradzionych moich dekielków. tAK wpadles w oko swoja fura bo parkujesz na miejscu dla inwalidow I w dodatku staje w poprzek :polew: Jeeeeebany
LU_Angel Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wiadomo luźna gadka... i dużo śmiechu. Jak kolega sie odezwie ten poszukujacy, zawsze można się ustawic na jakieś pogaduchy albo piwko... Fajnie że czasami ktoś Mnie zauważy... A najbardziej Ci Niebiescy " Policja". Teraz to nawet machaja Mi bo myślą że Ja jeden z nich jestem, bo dosyc często bywam na komisariacie w sprawie ukradzionych moich dekielków. tAK wpadles w oko swoja fura bo parkujesz na miejscu dla inwalidow I w dodatku staje w poprzek :polew: Jeeeeebany Bo debile nie potrafią parkowac pod hipermarketami, przez nich mam całe auto podrapane. Ale do tej pory nie zdarzyło mi sie postawic w poprzek auta, wiec Prezesie trzeba zmienic okularki, albo Ci sie pomerdało z kimś innym
Hugo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wiadomo luźna gadka... i dużo śmiechu. Jak kolega sie odezwie ten poszukujacy, zawsze można się ustawic na jakieś pogaduchy albo piwko... Fajnie że czasami ktoś Mnie zauważy... A najbardziej Ci Niebiescy " Policja". Teraz to nawet machaja Mi bo myślą że Ja jeden z nich jestem, bo dosyc często bywam na komisariacie w sprawie ukradzionych moich dekielków. tAK wpadles w oko swoja fura bo parkujesz na miejscu dla inwalidow I w dodatku staje w poprzek :polew: Jeeeeebany Bo debile nie potrafią parkowac pod hipermarketami, przez nich mam całe auto podrapane. Ale do tej pory nie zdarzyło mi sie postawic w poprzek auta, wiec Prezesie trzeba zmienic okularki, albo Ci sie pomerdało z kimś innym Jaja sobie robię "Aniołku" To fakt pod hipermarketami parkujący pod hipermarketami to w większości debile. Jak idę do Tesco to parkuję na samym brzegu , tak , aby nikt obok nie stanął albo parkuję na tym pustym parkingu pod Obi
LU_Angel Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 U nas pod Tesco sa najgorsi parkujący w Lublinie.... MASAKRA... wciskaja się na chama aby tylko sie zmieścic a później JEEEP drzwi otwierają najlepiej kąt 90`... Moja S6 była podrapana przez takich matołów, jeżeli chodzi o A4 jest troszkę lepiej, bo też uciekam na skrajne strony parkingu. Pleps z Motycza i tyle.... O niebo lepiej jest na Zana pod Lecklerkiem. Zaparkowałem kiedyś tam, obok Mnie koleś postawił nowe A8 w czarnym macie.... i już nikt obok nas nie postawił auta przez kolejne 5 godzin...
Rapciuch-R1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 To kto wpada na niedzielny spot do Lubartowa na 17 pod kauflandem?
Tomasz23 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja również jestem za co do dnia może być jak dla mnie niedziela ale dostosuję się do większości bo i na tygodniu mi pasuje tak jak wcześniej już pisałem można zacząć od najbliższej niedzieli kilka osób pisało że chcieli się spotkać.
pastaldo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja też jestem za. Dla mnie dzień nie gra większej roli. Weekendy czasem będą u mnie odpadac ale nikt nie powiedział że musze byc na kazdym Mimo wszystko jak da rade to będę się zjawiał
rafalekx Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jutro będę w LU wypatrywać mnie tam
paput Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 a my w niedzielę prawdopodobnie na gokartach na Olimpie [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 23:27_________________________________________________kto się pisze?
Baddy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam Panów, na dzień dobry mam prośbę czy mógłby ktoś sprawdzić mi jedno autko? http://otomoto.pl/audi-a6-1-9-tdi-alu-18-full-opcja-C20311144.html jest to do załatwienia?
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 a my w niedzielę prawdopodobnie na gokartach na Olimpie [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 23:27_________________________________________________kto się pisze? Nawet w Lublinie robi konkurencyjne spoty joke sytuacyjny W niedzielę podobno jest spot w Lubartowie
kicker Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Podobno... no ale trzeba promować małe wioski
Rekomendowane odpowiedzi