Rapciuch-R1 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 W niedzielę podobno jest spot w Lubartowie a kto chetny???
Rapciuch-R1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ja nie dam rady szkoda moze nastepnym razem??
kicker Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda.
rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina?
paput Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina? kolega mówił że do LBN chętnie by na spoty pojeździł bo ma blisko, a ja mu na to - że coś się chłopaki nie mogą tam zorganizować. Łot co panie rafałku, wietrzył pan już siakiś podstęp
rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 bo znając Ciebie wszystkiego można się spodziewać...
paput Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 bo znając Ciebie wszystkiego można się spodziewać... :doh1:
kicker Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina? kolega mówił że do LBN chętnie by na spoty pojeździł bo ma blisko, a ja mu na to - że coś się chłopaki nie mogą tam zorganizować. Łot co panie rafałku, wietrzył pan już siakiś podstęp ... i wszystko jasne
pastaldo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina? kolega mówił że do LBN chętnie by na spoty pojeździł bo ma blisko, a ja mu na to - że coś się chłopaki nie mogą tam zorganizować. Łot co panie rafałku, wietrzył pan już siakiś podstęp pewnie nie tylko on Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina? kolega mówił że do LBN chętnie by na spoty pojeździł bo ma blisko, a ja mu na to - że coś się chłopaki nie mogą tam zorganizować. Łot co panie rafałku, wietrzył pan już siakiś podstęp ... i wszystko jasne co jasne? Papucik może niepozornie wygląda ale to jednak cwany przebiegły lis zawsze coś kombinuje
rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 koledzy z Lubartowa jeszcze go nie znają, ale nadejdzie taki dzień jak papucik i im wywinie jakiś numer
pastaldo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 koledzy z Lubartowa jeszcze go nie znają, ale nadejdzie taki dzień jak papucik i im wywinie jakiś numer np będa robic spot lokalny w niedziele a on zawoła chłopaków w sobote do puław i organizator spotka sie sam ze soba w niedziele spotka
paput Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 I kto tu niepozornie wyglada? Hahaha
pastaldo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 I kto tu niepozornie wyglada? Hahaha i jak sie odgryza
Tomasz23 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania
paput Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie: paput nie kompromituj, bo nie pamietam kiedy wyjechałeś z miasta :polew: :polew: zawsze wtedy pracujesz :polew:
pastaldo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie: paput nie kompromituj, bo nie pamietam kiedy wyjechałeś z miasta :polew: :polew: zawsze wtedy pracujesz :polew: :polew: dobre i trafne Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie: no wiesz stolica a wioska to różnica Wy wystawicie nos i sie widzicie a tu nieraz całe miasto trzeba przejechac
paput Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie: paput nie kompromituj, bo nie pamietam kiedy wyjechałeś z miasta :polew: :polew: zawsze wtedy pracujesz :polew: cały czas jestem poza nim
Rekomendowane odpowiedzi