pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tak w ramach ścisłości to oni przecież nie są z Puław :gwizdanie: No chyba, że chodzi o miejsce urodzin. Wtedy ja też jestem z Puław A to już puławy były jak się rodziłes? staruszku co? Prawa miejskie Puławy 1906 O co Ci cho? na żartach się nie znasz Nie chodziło że puławy powstały nie dawno tylko że armi taki stary już
rafalekx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 na żartach się nie znasz Nie chodziło że puławy powstały nie dawno tylko że armi taki stary już eee tam małolat jeszcze jeszcze parę dni...
pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 na żartach się nie znasz Nie chodziło że puławy powstały nie dawno tylko że armi taki stary już eee tam małolat jeszcze jeszcze parę dni... ile dni ? A pozatym ile Armi ma wiosenek?
paput Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Teraz jestes buc z wawy wiec juz moszesz wyzywac
rafalekx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 ile dni ? A pozatym ile Armi ma wiosenek? rok młodsza d#pa od nas a co do paru dni... to nie wiem czy on się w Betlejem nie narodził a pierdzieli coś o Puławach a nie wróć... paru godzin mu pewno zabraknie to godziny 0.00
pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 ile dni ? A pozatym ile Armi ma wiosenek? rok młodsza d#pa od nas a co do paru dni... to nie wiem czy on się w Betlejem nie narodził a pierdzieli coś o Puławach a nie wróć... paru godzin mu pewno zabraknie to godziny 0.00 :shocked: myślałem że Armi starsza d*pa od nas :gwizdanie: A to faktycznie puławy juz były
rafalekx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Teraz jestes buc z wawy wiec juz moszesz wyzywac jaki wrażliwy :gwizdanie: buc to nie wyzwisko... to status na forum [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 13:44_________________________________________________ jest jatka to lubię gówniarze cicho... dojrzały (w kwiecie wieku) człowieku :decayed:
wojci Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Panowie Jak zdiagnozować kulejący dwumas?? Drży mi silnik jak cholera, wczoraj wymieniłem odbój przedni silnika, poduszki suchutkie od skrzyni też cała To tak na marginesie jatki
pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Panowie Jak zdiagnozować kulejący dwumas?? Drży mi silnik jak cholera, wczoraj wymieniłem odbój przedni silnika, poduszki suchutkie od skrzyni też cała To tak na marginesie jatki a plecionka ok? Choć nie wiem czy ma az takie znaczenie w benzynce. A jak jest dwumas to w jakims przedziale obrotów sie też może odzywać ale jak wsześniej nie wiem jak w Pb
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 jest jatka to lubię gówniarze Pastaldo poleciał po garnki
pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 jest jatka to lubię gówniarze Pastaldo poleciał po garnki :polew: :polew: patrzcie go zapamiętał mój tekst
wojci Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 plecionka zmieniona pół roku temu, trochę pomogło potem objawy nasiliły się drży na jałowym, przy ruszaniu mocno podnosił się więc wymieniłem odbój i znowu lepiej, ale nadal drży przy ruszaniu drży, podczas jazdy mniej odczuwalne ale jednak delikatnie czuć na Pb to samo
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 plecionka zmieniona pół roku temu, trochę pomogło potem objawy nasiliły się drży na jałowym, przy ruszaniu mocno podnosił się więc wymieniłem odbój i znowu lepiej, ale nadal drży przy ruszaniu drży, podczas jazdy mniej odczuwalne ale jednak delikatnie czuć na Pb to samo co to jest odboj?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 14:27_________________________________________________ jest jatka to lubię gówniarze Pastaldo poleciał po garnki :polew: :polew: patrzcie go zapamiętał mój tekst zawsze lecisz po garnki jak jest jatka :polew:
majuDJ Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam problem z nieuciekającym powietrzem w oponie. Zauważyłem że w mojej prawej przedniej oponie ( gdy była na tylnej osi to było to samo) w przeciągu tygodnia ucieka około 1 atmosfery (bara), w tym czasie auto robi max 15km i resztę stoi. Np tydzień temu pompowałem do ciśnienia 2,2 a po tygodniu miałem zaledwie 1,3. W oponie nie ma żadnego gwoździa ani żadnego widocznego uszkodzenia. Dało by się to naprawić w jakimś dobrym zakładzie wulkanizacyjnym w Lublinie? Oponowa praktycznie nowa z 2009r
pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam problem z nieuciekającym powietrzem w oponie. Zauważyłem że w mojej prawej przedniej oponie ( gdy była na tylnej osi to było to samo) w przeciągu tygodnia ucieka około 1 atmosfery (bara), w tym czasie auto robi max 15km i resztę stoi. Np tydzień temu pompowałem do ciśnienia 2,2 a po tygodniu miałem zaledwie 1,3. W oponie nie ma żadnego gwoździa ani żadnego widocznego uszkodzenia. Dało by się to naprawić w jakimś dobrym zakładzie wulkanizacyjnym w Lublinie? Oponowa praktycznie nowa z 2009r w kazdym wulkanizacyjnym za 20-30zł Ci to zrobią. Ja tez tak miałem że po tygodniu dopiero schodziło zauważalnie dla oka. Jakiś miły przechodzień załatwił mi jakąś igła 2 opony. Z jednej znikało powietrze w ciągu nocy a z drugiej w ciągu tygodnia. Jest jeszcze opcja że uszkodziłs ie wentylek i popuszcza :gwizdanie:
Armi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 plecionka zmieniona pół roku temu, trochę pomogło potem objawy nasiliły się drży na jałowym, przy ruszaniu mocno podnosił się więc wymieniłem odbój i znowu lepiej, ale nadal drży przy ruszaniu drży, podczas jazdy mniej odczuwalne ale jednak delikatnie czuć na Pb to samo Już miałem pisać żebyś pompę wtryskową sprawdził albo wtrysk sterujący. A za chwilę doczytałem,że na PB to samo
wojci Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 FE01929 Amortyzator zawieszenia silnika Producent: FEBI Opis: =>FE23440 Dystans gumowy zawieszenia silnika Audi (100,200,80,A4,A6,LET) Volkswagen (PASSAT,) Materiał: guma Strona zabudowy: z przodu Ciężar [kg]: 0,083
paput Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Teraz jestes buc z wawy wiec juz moszesz wyzywac jaki wrażliwy :gwizdanie: buc to nie wyzwisko... to status na forum [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 13:44_________________________________________________ jest jatka to lubię gówniarze cicho... dojrzały (w kwiecie wieku) człowieku :decayed: a ty jaki masz status na forum?
Rekomendowane odpowiedzi