rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a ja mam luźne z innej beczki czy A4-klub kiedykolwiek spotyka się w Lublinie bez LKA?? Nie bo prezes nigdy nie ma czasu I szczerze w LU nie ma zbyt wiele chętnych na takie spoty A ja to juz praktycznie nie bywam w LU, bo się wyprowadziłem i najprawdopodobniej teraz będę w stolicy Ale na spoty typu: na torze, wośp itd. będę wpadał
elmo814 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 szukam bardzo dobrego i polecanego lakiernika , mam do malowania zderzak przod i prawy błotnik , kolor jak w avatarze , moze ktos polecic konkretna firme?? na terenie lubelskiego
wojci Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a ja mam luźne z innej beczki czy A4-klub kiedykolwiek spotyka się w Lublinie bez LKA?? Nie bo prezes nigdy nie ma czasu I szczerze w LU nie ma zbyt wiele chętnych na takie spoty A ja to juz praktycznie nie bywam w LU, bo się wyprowadziłem i najprawdopodobniej teraz będę w stolicy Ale na spoty typu: na torze, wośp itd. będę wpadał a ja bym się chętnie spotkał np wieczorem nie koniecznie w weekend bo na weekendy to raczej spoty w Zamościu
marcin248 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja mieszkam w Lublinie ale jakoś nigdy nie byłem na spocie
gelo Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja mieszkam w Lublinie ale jakoś nigdy nie byłem na spocie to zapraszam w najbliższą niedziele
marcin248 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 w tą niedzielę wypada pierwsza rocznica mojego ślubu więc raczej ten czas wypada spedzić z żoną a spot raczej odpada bo ona ma już dość tylko audi i audi i vag i piwo itp hehe no i nie mam pomysłu może ją gdzieś zabrać tylko gdzie? pewnie nie jeden z was przerabiał rocznicę ślubu może jakieś propozycje ? a na spocie w końcu muszę się pojawić bo jak że by inaczej
gelo Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 hmm zabierz ją na obiad na lubelskie stare miasto a po obiedzie na spot hehe
paput Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 hmm zabierz ją na obiad na lubelskie stare miasto a po obiedzie na spot hehe a wpadają do was jakieś babki na spoty? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 hmm zabierz ją na obiad na lubelskie stare miasto a po obiedzie na spot hehe a wpadają do was jakieś babki na spoty? :gwizdanie: A co żony szukasz :polew: :polew:
paput Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 hmm zabierz ją na obiad na lubelskie stare miasto a po obiedzie na spot hehe a wpadają do was jakieś babki na spoty? :gwizdanie: A co żony szukasz :polew: :polew: mam narzeczoną więc nie szukam tylko pytam czy są jakieś ORIBabki
GRYFI Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 witam serdecznie kolegów z Lublina i okolic. 2trzy się już na spotach pojawia, czy tylko się chwalił członkostwem jak ode mnie auto kupował? Mam gorącą prośbę. Może jest ktoś z was z okolic Łukowa bo mam problem z moim S4 C4 i potrzebny mi jest silnik a tam stoi taka padlina z tym silnikiem, który chętnie bym sobie wyjął do mojej perełki :>. Jeśli ktoś da radę proszę o sprawdzenie stanu silnika (reszta mnie nie interere), czy nie kopci, czy równo pracuje itd. Najlepiej sprawdzić co się dzieje po długim hamowaniu silnikiem i dodaniu gazu- moja wtedy puszcza sporego dyma Z góry dziękuję za pomoc i pozdrowienia z Podbeskidzia http://otomoto.pl/audi-s4-s4-4-2-ben-lpg-280-km-C12349148.html
rafalekx Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 GRYFI napisz na AKP do ludzi z Łukowa Jest tam kilku chłopaków i oni Ci bardzo chętnie pomogą Jak nie będą chcieli się odzywać to napisz do kolegi Pawlo z AKP, że rafalekx Cię przysłał Ale ja swoje 5 groszy dorzucę jak im coś napiszesz. Oni eSki C4 znają dobrze bo kilku tam ma takie wozy Tu link do odpowiedniego tematu http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=54378&postdays=0&postorder=asc&start=2400
GRYFI Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 GRYFI napisz na AKP do ludzi z Łukowa Jest tam kilku chłopaków i oni Ci bardzo chętnie pomogą Jak nie będą chcieli się odzywać to napisz do kolegi Pawlo z AKP, że rafalekx Cię przysłał Ale ja swoje 5 groszy dorzucę jak im coś napiszesz. Oni eSki C4 znają dobrze bo kilku tam ma takie wozy Tu link do odpowiedniego tematu http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=54378&postdays=0&postorder=asc&start=2400 dzięks ale nie mam tam konta - będę musiał założyć :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 dzięks ale nie mam tam konta - będę musiał założyć :gwizdanie: załóż załóż Napisałbym w Twoim imieniu ale lepiej będzie jak sam będziesz się z nimi kontaktował bezpośrednio niż przeze mnie
Kowi87 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Kreci sie ktos czasem w Markuszowie przy szrocie w tym tygodniu do piatku bo potrzeba mi rozeznania na szrocie czy są A4 poliftowe ze spryskami Przez tel to oni wszystko mają, ale pózniej sie okazuje ze co innego jest Wiec jak by ktos tam czasem przejżdżał to wdzieczny bym był za sprawdzenie gratów czy warto jechać
Tomeks Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0
gelo Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 jak ktoś coś potrzebuje to zapraszam do mojego warsztatu ForCar Serwis Świdnik ul.Żwirki i Wigury 81 tel.81-469-16-48, Grzesiek 509142264 Mechanika pojazdowa Wulkanizacja Sprzedaż opon używanych Wymiana oleju Zapraszamy
kamil1990_2006 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0
promader Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 witam poszukuję audi a4(b5) 1,9 tdi kombi quattro jak by ktoś z forum chciał się rozstać ze swoim autkiem lub słyszał o jakimś fajnym audiku niech da znać
Maras Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Siemanko koledzy tak pomyslalem sobie dzis ze chetnie bym sie wybral na zlot A4 .Nie jestem za bardzo wtajemniczony w ten temat wiec mam pytanie gdzie i kiedy (najlepiej w lublinie) bedzie jakis zlot ?? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi