rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 No dobra Panowie i Panie Szykujemy się na niedzielę: http://a4-klub.pl/lubelskie-82/wielka-orkiestra-swiatecznej-pomocy-2014-lublin-311223/#post3998343 Myć te paździerze i na Zamkowy
Piotrek_wlf Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 12 styczeń 2014 Postprzez mor4z » wtorek, 7 sty 2014, 15:02 Plan Dnia 12.01.2014 6:00 - Organizatorzy będą pilnować porządku na Placu Zamkowym 11:00 - Oficjalne rozpoczęcie przygotowywań przejazdu - wszyscy uczestnicy winni być na Placu Zamkowym 12:00 - Przejazd przez miasto: Plac Zamkowy al. Tysiąclecia al. Unii Lubelskiej Trasa Zielona ul. Młyńska ul. Krochmalna ul. Jana Pawła ul. Armii Krajowej al. Kraśnicka al. Racławickie ul. Krakowskie Przedmieście ul. Kapucyńska ul. Narutowicza ul. Bernardyńska ul. Wyszyńskiego ul. Królewska ul. Lubartowska al. Tysiąclecia Plac Zamkowy PRZEJAZD ODBĘDZIE SIĘ TYLKO WTEDY GDY BĘDZIE ODPOWIEDNIA ILOŚĆ AUT! 14:00 - Grochówka i poczęstunek dla wszystkich, pamiątkowe zdjęcie na schodach 15:00 - Ustawianie Autek w kształcie serca 17:00 - Finał Akcji czyli Światełko do nieba Lubelskiego Stowarzyszenia VW i Audi - Serce z aut oraz sztuczne ognie _________________________________________________________________________________________________
Kowi87 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja nie spie wcale Wyslane moim casio
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Rafałek o której będziesz? I inni ze stałej ekipy? Ja na przejazd sie nie wybieram i nie wiem czy wysiedzę do światełka ale będe chciał się zjawić pod zamkiem i zobaczyć z Wami.
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Rafałek o której będziesz? I inni ze stałej ekipy? Ja na przejazd sie nie wybieram i nie wiem czy wysiedzę do światełka ale będe chciał się zjawić pod zamkiem i zobaczyć z Wami. Ja pewnie koło 13.00 będę, może ciut po. I potem do oporu. Jak coś znasz numer do mnie Odzywaj się. Zobaczymy ten Twój trumnowóz
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Rafałek o której będziesz? I inni ze stałej ekipy? Ja na przejazd sie nie wybieram i nie wiem czy wysiedzę do światełka ale będe chciał się zjawić pod zamkiem i zobaczyć z Wami. Ja pewnie koło 13.00 będę, może ciut po. I potem do oporu. Jak coś znasz numer do mnie Odzywaj się. Zobaczymy ten Twój trumnowóz heheh ok będe dzwonił Trumnowóz jest tak upieprzony na zewnątrz i w środku że nie nadaje sie do pokazywania Po drodze z zewnątrz go chociaż ochlapię żeby nie wygrał jakiegoś plebiscytu na najbrudniejszego paździerza zlotu :polew:
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 heheh ok będe dzwonił Trumnowóz jest tak upieprzony na zewnątrz i w środku że nie nadaje sie do pokazywania Po drodze z zewnątrz go chociaż ochlapię żeby nie wygrał jakiegoś plebiscytu na najbrudniejszego paździerza zlotu :polew: Ja dzisiaj ochlapałem po 4,5 miesiącach bez mycia... jak tak patrzę na niego to jakbym nowy samochód kupił
Armi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nowe samochody nie sa takie poobijane, hmm chyba, ze spadly z lawety w czasie transportu:wink: Będę na 11.
rafalekx Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nowe samochody nie sa takie poobijane, hmm chyba, ze spadly z lawety w czasie transportu:wink: a te co mają pomieszane zderzaki z innych aut? dobra zbieram się na Lublin do zobaczyska
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pogoda to wam cbyna nie wypadla najlepiej. U mnie aktualnie deszcz pada
xdanielx Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pogoda to wam cbyna nie wypadla najlepiej. U mnie aktualnie deszcz pada Bez kitu z tą pogodą, mi to się nie chce jechać i tam stać chyba że ognisko zrobimy:naughty:
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zobaczymy podsumowanie na video czy jest dobrze pogoda jest po hu fest wiec bedzie polowe mniej narodu :/
xdanielx Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Armi albo rafałek jak jesteście to dajcie jakieś spaj foto:decayed:
rafalekx Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Armi albo rafałek jak jesteście to dajcie jakieś spaj foto:decayed: Spaj wideło: po fakcie więcej przesiedzieliśmy w knajpkach niż na dworze więc było spoko
pawelwor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Sztuczne ognie mogli puszczać z dachu tego swifta
rafalekx Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Straciłem coś uciekając o 16 ?? niebywałą szansę uczestniczenia z nami do końca w tej wspaniałej imprezie Fajerwerki były fajowe film niewiele pokazuje
Rekomendowane odpowiedzi