puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 no dalej planowac sobie czas na 15 stycznia to sie zrobi takiego spota jakiego lubelszczyzna nie widziała [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:25_________________________________________________ + dwóch chełmiaków pewnie sie skusi :gwizdanie: to już sześciu no jak nas czyms skusisz? a gdzie to je? nie dales mi kratki cycku a no skusze niezapomnianym spotem o masz znów w boczku została musisz sie upomnieć nastepnym spotkaniem :gwizdanie: rablów to jest jakieś 35 km od lublina w strone kazimierza dolnego
rafalekx Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To ja piszę w wojewódzkim taką datę Niech ludzie zaglądają i zaraz mapkę wkleję itp. Ja oczywiście jestem za. Chyba, że od 1 stycznia do roboty pójdę bo jest taka opcja.... yyyy to wtedy tylko i wyłącznie weekendy mnie interesują
puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To ja piszę w wojewódzkim taką datę Niech ludzie zaglądają i zaraz mapkę wkleję itp. Ja oczywiście jestem za. Chyba, że od 1 stycznia do roboty pójdę bo jest taka opcja.... yyyy to wtedy tylko i wyłącznie weekendy mnie interesują jak najbardziej 15 to sobota dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie
rafalekx Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie Wszystko napisane teraz proponujcie atrakcje I kto się zorientuje czy jest możliwość zrobienia ogniska? Chyba że pójdziemy tam gdzieś do jakiegoś ciepłego miejsca na jakąś ciepłą michę
mrogal Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To ja piszę w wojewódzkim taką datę Niech ludzie zaglądają i zaraz mapkę wkleję itp. Ja oczywiście jestem za. Chyba, że od 1 stycznia do roboty pójdę bo jest taka opcja.... yyyy to wtedy tylko i wyłącznie weekendy mnie interesują jak najbardziej 15 to sobota dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie dalej nie napisales co to ten rablow
puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie Wszystko napisane teraz proponujcie atrakcje I kto się zorientuje czy jest możliwość zrobienia ogniska? Chyba że pójdziemy tam gdzieś do jakiegoś ciepłego miejsca na jakąś ciepłą michę postaram sie zorientowa jak z ognichem bo niby jest tam palenisko tylko czy da sie go zarezerwować...... [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 16:08_________________________________________________ To ja piszę w wojewódzkim taką datę Niech ludzie zaglądają i zaraz mapkę wkleję itp. Ja oczywiście jestem za. Chyba, że od 1 stycznia do roboty pójdę bo jest taka opcja.... yyyy to wtedy tylko i wyłącznie weekendy mnie interesują jak najbardziej 15 to sobota dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie dalej nie napisales co to ten rablow rablów to takie coś jakby stok gdzie mozna poslizgac sie na nartach, desce zrobić ognicho itd..... sezonowy kurort zimowy
rafalekx Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 postaram sie zorientowa jak z ognichem bo niby jest tam palenisko tylko czy da sie go zarezerwować...... Jak coś to drewno się zorganizuje Tylko palenisko czy da radę dalej nie napisales co to ten rablow http://www.rablow.pl/
pastaldo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 No wreszcie jakiś ruch w strone spotkania Dowiedzcie się chłopaki co tam można a czego nie tzn Ci co tam już byli i znają obejścia Ja juz mam samochodzik sporotem. Nic nie cieknie ale zachowuje się dziwacznie. Musze logi zrobić ale najpierw dorwać lapka Może dziewczyna mi pożyczy [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 17:04_________________________________________________ Czyżby ten wątek umarł śmiercią tragiczną? A może wszyscy maniacy wyemigrowali z Lubelskiego a mnie zostawili
paput Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 No wreszcie jakiś ruch w strone spotkania Dowiedzcie się chłopaki co tam można a czego nie tzn Ci co tam już byli i znają obejścia Ja juz mam samochodzik sporotem. Nic nie cieknie ale zachowuje się dziwacznie. Musze logi zrobić ale najpierw dorwać lapka Może dziewczyna mi pożyczy [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 17:04_________________________________________________ Czyżby ten wątek umarł śmiercią tragiczną? A może wszyscy maniacy wyemigrowali z Lubelskiego a mnie zostawili wszscy wyjechali do Wawy na święta
pastaldo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 pewnie tak idą w moje ślady Co masz na myśli? Niby wybyłeś z lubelskiego (czyt województwo)? Co tam w ogóle słychać ?
puertoss Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 pewnie tak idą w moje ślady Co masz na myśli? Niby wybyłeś z lubelskiego (czyt województwo)? Co tam w ogóle słychać ? nudze sie w pracy, ale za 17min koncze :> a poza tym nic ciekawego leci jakos z dnia na dzien... od moda do moda :>
jarko Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Serdecznie ZAPRASZAM >> Kalendarz Klubowy 2011 <<
pastaldo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 pewnie tak idą w moje ślady Co masz na myśli? Niby wybyłeś z lubelskiego (czyt województwo)? Co tam w ogóle słychać ? nudze sie w pracy, ale za 17min koncze :> a poza tym nic ciekawego leci jakos z dnia na dzien... od moda do moda :> Heheh super. Ja narazie mam dość wydatków na samochód ale szykuje sie kolejna. Pompa zrobiona ale tak jak kiedys gadalismy o poduchach pod silnik, prawa jest kiepska a lewa całkowicie dead Byłem wczoraj żeby mi założyli tam u tych mechaników co mi dałeś namiar osłonę pod silnik bo nie zakładaqli bo było w planach mycie silnika ale umyje już na wiosne wiec powiedziałem żeby zajrzeli do poduszek i zrobilismy test i własnie takie sa wyniki więc będzie trzeba myslec o nowych chyba że ktoś ma na sprzedarz używki w dobrym stanie.
pastaldo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nooo Chciałbym zrobić autko po świętach żeby było gotowe ale chyba z kasa nie wyrobie bo w styczniu czeka mnie jeszcze przegląd, ubezpieczenie, wymiana oleju
paput Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nooo Chciałbym zrobić autko po świętach żeby było gotowe ale chyba z kasa nie wyrobie bo w styczniu czeka mnie jeszcze przegląd, ubezpieczenie, wymiana oleju pertol rzeczy eksploatacyjne rób tjunink :>
rafalekx Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 pertol rzeczy eksploatacyjne rób tjunink :> Ty się śpiesz z kupnem jakiegoś padła
pastaldo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 pertol rzeczy eksploatacyjne rób tjunink :> Ty się śpiesz z kupnem jakiegoś padła Heheh. Własnie paput czekamy w Rablowie na nowe autko w klubie A co do tjuningu chetnie bym zrobił ale najpierw musze doprowadzić do oryginału bo Rogal by mnie chyba wyśmiał jakbym tym przyjechał
paput Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 pertol rzeczy eksploatacyjne rób tjunink :> Ty się śpiesz z kupnem jakiegoś padła chyba się nie wyrobie
Rekomendowane odpowiedzi