damlew93 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Marcin jednak siadło trochę na srebrnym? Świetnie wygląda [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Jest fajnie, ciekawe jak by wyszło wersją do jasnych lakierow bo ja mam Dark&Metalic Edytowane 25 Czerwca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Żuć link do tego specifika do jasnych, najlepiej z foto opakowania I gdzie kupię wysłane z Commodore 64 Edytowane 25 Czerwca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Żuć link do tego specifika do jasnych, najlepiej z foto opakowania I gdzie kupię wysłane z Commodore 64 W Lublinie chyba będzie ciężko dostać. W sumie na twoim miejscu radziłbym siąść, poczytać forum KA, tam masz testy innych produktów od softa99 np. Fusso i King of Gloss. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=223 Wszystko zależy od tego jaki efekt chcesz uzyskać. Pamiętaj też, że końcowy efekt w głównej mierze zależy od dobrej kondycji lakieru oraz dobrego przygotowania. Water Block, jest nastawiony głównie na zrzut wody, reszta to "dodatek". https://detailingpro.pl/do-jasnych-lakierow/596-soft99-water-block-wax-gloss-type-pearl-metallic-200g-wosk-do-jasnych-lakierow.html Edytowane 25 Czerwca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 z produktami Softa jest tak, że czy wybierzesz wersję do ciemnych czy do jasnych lakierów różnica jest praktycznie niezauważalna, przetestowanie na wielu forach detailingowych xMarcin95x świetna robota, musisz kiedyś mi użyczyć na testy tego softa pojechałbym na te klasyki, ale jutro mam w Wawie wesele, dziś przyjeżdża familia z którą razem jedziemy i pewnie nie uda mi się wyrwać jeszcze myślałem na powłoką kwarcowąponoć niezła sprawa i do tego dobry wosk i jest git tylko musisz wiedzieć, ze do zastosowania powłoki trzeba przeprowadzić pełną profesjonalną korektę lakieru, nikt nie kładzie powłoki na lakier bez korekty, do tego kładzenie wosku na świeżą powłokę to też nie najlepszy pomysł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 tak to wiem ale ponoć daje niezły efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jest też drugi problem...cena jak nie masz własnego zaplecza, maszyny itd. trzeba szykować minimum 1,5k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 gdzieś w sieci da się sprawdzić po VINie, ale w moim przypadku dokładne nie było ktoś chętny na wosk, brat przez przypadek kupił a ja już mam zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak dobrze pamietam to kolega stanley po numerze vin ci to sorawdzi Wyposazenie i historie auta jesli byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak dobrze pamietam to kolega stanley po numerze vin ci to sorawdziWyposazenie i historie auta jesli byla a możesz dać link do jego profilu, bo jak znam życie jest kilka podobnych nick-ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/user/33169-stanley/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 O i jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Prezes był szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 dało by rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wkoncu tu rzadzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzieki serdeczne.! wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Waw fajne b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ten srebrny to za uziemienie może robić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi