damlew93 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 No i chyba za szybko pochwaliłem swojego ADR-ka po przyjeździe do Szwabków. Dzis odpalam, rozrusznik chwile kręci, i nagle... odgłos jak bym miał 4.2 V8 Dziś podnośnik był, okazało się że plecionka zjechana, i zrobiła się dziura. Plecionka już była u mnie chyba wymianiana, bo nie ma orginalnego połączenia kołnierzem na 3 śruby z katalizatorem. Dziś wycinka plecionki, i szef mi zamówił nową ( koszt 10 euro, i 2 przesyłka). Za to co się okazało jak już cały wydech zszedł, katalizator jeszcze siedzi pełny
robitl Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 miałby może ktoś odsprzedać z 50ml cleanera dodo juice lime prime???
pawel212333 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Będe zobowiązany i wyposazony w piwko Paweł, cieszymy się, że bierzesz pod uwagę nadchodzące upały i nie pozwolisz kolegom się męczyć Bagażnik masz w sam raz. Wrzucam zdjęcie poglądowe, żeby było łatwiej Ci układać ja też tak miałem raz w bagażniku fajne czasy No i chyba za szybko pochwaliłem swojego ADR-ka po przyjeździe do Szwabków. Dzis odpalam, rozrusznik chwile kręci, i nagle... odgłos jak bym miał 4.2 V8 Dziś podnośnik był, okazało się że plecionka zjechana, i zrobiła się dziura. Plecionka już była u mnie chyba wymianiana, bo nie ma orginalnego połączenia kołnierzem na 3 śruby z katalizatorem. Dziś wycinka plecionki, i szef mi zamówił nową ( koszt 10 euro, i 2 przesyłka). Za to co się okazało jak już cały wydech zszedł, katalizator jeszcze siedzi pełny taka awaria to nie awaria dobrze że korbowód bokiem nie wysze Ma ktoś z was namiar na jakieś miejsce gdzie można dostać używane opony w przyzwoitym stanie? ja mam przyjedz na spota to dam ci namiary to ci dam na miar Edytowane 1 Lipca 2015 przez pawel212333
Meehau Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Właśnie o to mi chodzi, żeby podskoczyć i obejrzeć oponki osobiście. Ok Paweł, to na spocie się dogadamy
banan024 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Panowie, komputerowa geometria kół w lublinie? Tylko żeby naprawdę porządnie to zrobili
Meehau Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Mógłby ktoś wziąć na spot miernik lakieru (jeśli posiada)???
andynl Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Jak tam w Lublinie? bo w wiatrakowie praży
BrzozkA4 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Panowie, komputerowa geometria kół w lublinie? Tylko żeby naprawdę porządnie to zrobili Polecam Wulkano Perfect Byłem z 1.5 miesiąca temu. Dobry sprzęt, ogarnięci ludzie i przyzwoita cena.
pawel212333 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Właśnie o to mi chodzi, żeby podskoczyć i obejrzeć oponki osobiście. Ok Paweł, to na spocie się dogadamy nie ma problemu
pablo15005 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Panowie, komputerowa geometria kół w lublinie? Tylko żeby naprawdę porządnie to zrobili http://www.moto-plex.pl/
M@rcin Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Ktoś się wybiera na klasyki na 20.00? Kurcze mogłeś pisać z 20min wcześniej. Teraz wymieniam olej i walczę z nakrętką od górnej osłony silnika ... 2 ładnie się odkręciły, a ostatnia kręci się w miejscu Edytowane 2 Lipca 2015 przez xMarcin95x
M@rcin Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 ok a co nie chce zejść tak, kręcę ją a nadal 3ma się
pawel212333 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 kto się wybiera na noc kaberetową ale ona nie jest tak że pół obrotu i wyciągasz tak jak osłona na siniku
M@rcin Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Krecilem to siedziala miejscu i mi przeskakiwala, nalalem wd i poszło ;d
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 Marcin ogarnąłeś temat? Jaka oliwka zalana? http://www.lublin112.pl/al-krasnicka-nie-dojechal-na-spotkanie-klasykow-cztery-uszkodzone-auta-jedna-osoba-ranna-zdjecia/#comment-63792
Rekomendowane odpowiedzi