M@rcin Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Płukanka Liquy Moly + Motul 5w40 Specific + filtr Knecht. Nie mam hajsu na fajerwerki typu Amsoil czy Millers choć jestem ciekaw czy bez kitu jest jakaś odczuwalna różnica między standardowymi olejami. Edytowane 2 Lipca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Marcin ogarnąłeś temat? Jaka oliwka zalana? http://www.lublin112.pl/al-krasnicka-nie-dojechal-na-spotkanie-klasykow-cztery-uszkodzone-auta-jedna-osoba-ranna-zdjecia/#comment-63792 Szkoda klasyka. Ich już nie przybędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 szkoda fiacika, zdrowo przekoszony i już raczej nic z niego nie będzie co do olejów to obecnie mam Liqui Moly Top Tec 5W40, ale na następną wymianę idzie Amsoil European Car Formula Full-SAPS 5W40 to dam znać czy jest odczuwalna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Panowie, komputerowa geometria kół w lublinie? Tylko żeby naprawdę porządnie to zrobili http://www.moto-plex.pl/ Cześć. Robiłem wczoraj po wymianie magla. Wiśniewski na Związkowej ale tylko wtedy jak będzie p. Adolek lub jak mówią na niego "wielebny". Mi zrobił całość na cacy i jeszcze mi tłumaczył co gdzie i jak. Facet od 40 lat zajmuje się geometrią itd. Koszt dwie osie 120zł. Jak najbardziej polecam. Edytowane 3 Lipca 2015 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 To nie dużo wziął jak za taką usługę fajnie ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No i szlag trafił moją wizytę na spocie w niedzielę. Dzisiaj znowu mi padła 3 regenerowana w Auto Servo Luk pompa. Płyn się prawie zagotował, wspomagania nie ma. Chyba ze jutro coś uda mi się załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 To co ci tag gotuje a rz nie możliwe ale trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Aloha Co porabiacie w ten piękny słoneczny dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Miałem ambitne plany. siłka-jezioro-kabaret ale złapało mnie uczulenie na skórze i d*pa z planów..Oby jutro było lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hansik Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Trudno określić może w ten weekend będę może w następny. Witam Galetto. Kiedy będziesz w Lublinie. Pytam bo 17 lipca wyjeżdżam na urlop. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 z xMarcin95x mala kosmetyka auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 byłem na rybach i jedno branie z xMarcin95x mala kosmetyka auta nie za ciepło na kosmetykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 z xMarcin95x mala kosmetyka auta Będzie lans na spocie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jutro to grilla mozna grilla odpalic na spocie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dobry pomysł. Będzie można się ogrzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Zrobić ściepe na szame albo każdy niech coś ze sobą zabierze, krzesełko/leżaczek i można spotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 To może nie jutro bo chyba za gorąco na grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 zawsze można pojechać nad zalew i tam zrobić w cieniu grilla i aby każdy niech przywiezie coś i tyle węgla troszkę z bogdanki i tyle co wy na to o 20 tej ma być 2.8 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwak Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Mam pytanie czy ktoś na spocie będzie miał kabel z kompem albo jakiś skaner?? bo od nie dawna jestem posiadaczem B7 a mam problem z klimatronikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Wrzucę do auta kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi