Hugo Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Sprzedaż auta w 19 godzin to chyba dobry wynik Ja tam jestem zadowolony. Prowizja od sprzedaży na forum to 10% :grin: Fakturę wystawić i wziąć na spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wystawialem na olx bmw 520 starego dziadka, ogloszenie poszlo o 18, 22 przyjechal klient kupil, wyswietlen ponad 740 o telefonach nie wspomne ludzie smsy pisali bo nie mogli sie dodzwonic Ale gratki sprzedazy i czekamy na godnego nastepce, w Twoich rekach bedzie pewnie wychuchany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Ja w niedziele sprzedałem passata żony. Pierwszy telefon miałem 2 minuty po wystawieniu ogłoszenia. Po 3 godzinach mialem zaliczkę w ręku ;-) Na info ze zaliczka wpłacona ludzie pytali ile trzeba dać więcej żebym im sprzedał. Przez telefon bez oglądania :-) Edytowane 1 Września 2015 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja tam jestem zadowolony. Prowizja od sprzedaży na forum to 10% :grin: Fakturę wystawić i wziąć na spocik? przed dodaniem ogłoszenia dokładnie wertowałem regulamin działu sprzedam i nie było tam nic o premii do kieszeni Prezesa no i poza tym poszła z olx Wystawialem na olx bmw 520 starego dziadka, ogloszenie poszlo o 18, 22 przyjechal klient kupil, wyswietlen ponad 740 o telefonach nie wspomne ludzie smsy pisali bo nie mogli sie dodzwonic Ja dodałem wczoraj o 22 to straciłem całą noc i dziś w dzień też trochę czasu bo kupiec był w robocie a następnie miał 150km do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Paweł, nieaktualne. Sprzedaż auta w 19 godzin to chyba dobry wynik To tylko efekt zbyt niskiej ceny Miałem już trzy , co tam czwarte a tak serio to tak jak pisałem wcześniej szukam czegoś dla żony do 12k ... Miałem już trzy , co tam czwarte a tak serio to tak jak pisałem wcześniej szukam czegoś dla żony do 12k ... sam szukam czegoś na dojazdy do roboty... czegoś pod lub z LPG, co spali niewiele, prostej konstrukcji... i na tej lubelszczyźnie nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No to czekamy na nowy furex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 To tylko efekt zbyt niskiej ceny Ty to tak widzisz, ja nie. Wiem ile za auto zapłaciłem i jakie koszty poniosłem i nie uważam, żeby cena 18,5 tyś. którą dostałem była dla mnie krzywdząca. Jedni wolą wystawiać za ponad 20 tyś. i później płakać na forum, że nikt nawet nie zadzwoni i nie chce tyle dać za 12 letnie auto. To nie był BEX, Q ani sline żebym mógł wołać za niego niewiadomo ile tylko zwykły BFB z plastikowa kierą w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Kasę niezła ale w na co jaki kupisz furtkę kupujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 na razie to zaprzyjaźniam się z mpk w drodze do i po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 dzień dobry! panowie sprawa jest. Mieszka może ktoś w okolicach nowego świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No daleko nie mam, mów jaka sprawa Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No daleko nie mam, mów jaka sprawa Wysłane za pomocą Commodore 64 poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ma ktos do sprzedania alu 17" do audi? Albo wie kto ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/331448-lipiec-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ glosujemy panowie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/331448-lipiec-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ glosujemy panowie ;-) Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Fota extra aczkolwiek była by chyba lepsza gdyby drzwi były zamkniete i zrobione z większej odległości tak żeby było widać więcej krajobrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wybiera się ktoś może w okolice radzynia podlaskiego, załatwiłem tam sobie wiązkę do wyłącznika airbag do schowka i trzeba by mi odebrać jeżeli by ktoś mógł Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) głos poszedł Andy Edytowane 4 Września 2015 przez tazman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/331448-lipiec-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ glosujemy panowie ;-) Poszło głos poszedł Andy Fota extra aczkolwiek była by chyba lepsza gdyby drzwi były zamkniete i zrobione z większej odległości tak żeby było widać więcej krajobrazu Maruda z zamkniętymi drzwiami nikt nie głosował to otworzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 z zamkniętymi drzwiami nikt nie głosował to otworzyłem no i podświetlenie ładne pokazałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi