rafi10612 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nie jestem z lublina . Robil mi to znajomy mechanik ktory mieszka odemnie ze 3 km. Do lublina mam 100 km Moge ci podac ale czy to ci sie oplaci to nie wiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Tak a macie namiar na gościa conmozr mi wymienić sprężyny Najlepiej jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Kolego co moglbys zrobic logi jestes moze osiagalny w lbn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kolego co moglbys zrobic logi jestes moze osiagalny w lbn? pisz mu na fb tam go szybciej dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Podrzucisz go na fejsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Postaram się A Panowie nie wiem co się stało mam wibracje na na na samochodzie jak jakden 90 i tak ok 130 wywazalem koła bo myślałem ze może to ale nic To nie dało ii nie wiem co to może być pomocy i zrobione wewnętrzny przegub był do wymiany ale ciężko było dostać bo tylko org był dostępny więc została zakupiona pół oś i wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 miales wyczuwalny luz na wewnetrznym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 No i to nawet bardzo najgorzej jak przyspieszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pany, czym wysłać zderzak i jaki to jest koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 slalem dpd za pobraniem wyszlo niecale 35zl. Zderzak owiniety kartonami i strecz. Troche wymiary zmniejszylem przy zamawianiu kuriera i poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tez polecam zamawiac kuriera z jakies strony. Jak chcialem wyslac tunel w punkcie policzyli mi 50 zl a ze strony za 20 kilka zlotych poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 uzywam sendit.pl, sle tylko dpd taniej wychodzi jak ups. Jeszcze sie nie zawiodlem, paczka na drugi dzien bez opoznienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) No i to nawet bardzo najgorzej jak przyspieszoneSkąd wiedziałeś któren przegub zmieniać W sensie która strona Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Października 2015 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wyjechałem na kanał i ruszyłem za je da pół oś i za drugą puzniej do.mechanika ten na podnośnik i od razu wyszło a plany czy ktoś zwas może mi pomóc z założeniem rns-d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Panowie, co z niedzielnym spotem ? Godzinowo standard 17 czy jednak jedziemy wcześniej, bo coś ten temat ucichł. Edytowane 6 Października 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Panowie, co z niedzielnym spotem ? Godzinowo standard 17 czy jednak jedziemy wcześniej, bo coś ten temat ucichł. PS. uzupełnijcie fotki z ostatniego spota ja będę wcześniej i to na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Wyjechałem na kanał i ruszyłem za je da pół oś i za drugą puzniej do.mechanika ten na podnośnik i od razu wyszło a plany czy ktoś zwas może mi pomóc z założeniem rns-dNa bogato widzę [emoji3] najpierw eibach, teraz rns-dszkoda, że nie rns-e ale i tak rozmach jest [emoji6] Co do spota ja powinienem być swoim czerwonym pociskiem [emoji1] Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 a czy czasem, coś się nie dzieje pod areną w tą niedzielę? (poza spotem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Wyjechałem na kanał i ruszyłem za je da pół oś i za drugą puzniej do.mechanika ten na podnośnik i od razu wyszło a plany czy ktoś zwas może mi pomóc z założeniem rns-dNa bogato widzę [emoji3] najpierw eibach, teraz rns-dszkoda, że nie rns-e ale i tak rozmach jest [emoji6] Co do spota ja powinienem być swoim czerwonym pociskiem [emoji1] Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka a jak a co do spota dzieje się jest sezon się kaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 sezon się kaczy :decayed: byle by się nie oślił to bedzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi