arrcio Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Hugo dawaj foty!!!!! Edytowane 6 Października 2015 przez arrcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Hugo jest zajęty Panowie mam pytanie mogę mieć przedni zderzak ms design co o tym myślicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Hugo jest zajęty Panowie mam pytanie mogę mieć przedni zderzak ms design co o tym myślicieWstydzilbym sie z tym jezdzic[emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) a czy czasem, coś się nie dzieje pod areną w tą niedzielę? (poza spotem) jest zakończenie sezonu motoryzacyjnego. Na spocie była propozycja aby wpaść wcześniej i się załapać na imprezę ale coś temat się urwał. Z tego co piszą na FB, inne kluby zebrały się i deklarują obecność. https://www.facebook.com/events/126989500983950/ Już w przyszłą niedzielę na parkingu Areny Lublin spotkają się kluby samochodowe i motocyklowe z całego regionu, między innymi: Lubelski klub Alfy Romeo, SQADRA, GRUPA VAG, Hondziarze, BMW Klub Polska, Lubelski klub Mercedesa i wiele innych. Myślę, że fajnie by było też dołączyć. Mercedesy czy Hondziarze mogą się zorganizować a my nie ?? Edytowane 6 Października 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Hugo jest zajęty Panowie mam pytanie mogę mieć przedni zderzak ms design co o tym myślicie Najważniejsze żeby Tobie się podobało a nie reszcie. Kupujesz to dla siebie nie dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Hugo jest zajęty Panowie Dokładnie panowie Hugo ma teraz inne problemy na głowie, zdjęcia zaczekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Panowie prezes zajęty spotykamy się 10 tej 11.10.2015 roku sektor F co wy nato czekam na za I przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Gdzie o 10. Za wczesnie. Ja proponuje 14-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 O 14 to nie wiem czy miejsce znajdziemy Pod areną To okturej się spotykamy Może mi się uda załatwić flagę audi co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Wesele mi wypadło na ten weekend i jadę pod Rzeszów, niestety nie zamknę sezonu motoryzacyjnego z wami Ale mam nadzieję że A4 dalej będzie spotowało, nawet gdzieś pod dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Szkoda ze cię nie będzie bardzo szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 damlew93, szkoda.A co z resztą? Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ja na początek pryjedzam wezmę flagę kto jeszcze przyjeżdża trzeba na takie imprezy się najbardziej integrować Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 nie wiem ile mi się zejdzie z korektą lakieru dla klienta. Jak się szybko ogarnę w weekend to zajadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Przyjedzi musimy się zebrać na takie zakaczenie sezonu bo to jest tylko raz w roku Panowie dodano nasz klub do opisu wydarzeń teraz o garniamy ekipę na spota Kto będzie niech pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 W niedzielę tylko musimy ustalić godzinę okrutnej jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja sie wybieram 10 to dla mnie za wczesnie, woec mam dylemat czy jechac na start i wczesniej uciekac czy pozniej i posiedziec do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja sie wybieram 10 to dla mnie za wczesnie, woec mam dylemat czy jechac na start i wczesniej uciekac czy pozniej i posiedziec do wieczora dla tego musimy podjąć decyzję o której możemy się spotkać że by wbić wszyscy razem bo hugo musi zmienić godzinę spotkania i jak się spotkamy a ebi założone panowie najlepiej dzisiaj jak byś my ustali o jakiej godzinie się umówimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi