Hugo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Przypominam o spociku dzisiaj o 17.00. Jak ktoś niedawno do nas dołączył to informacje są w pierwszym poście Zapraszamy, nie bójcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jak tam spocik, odbył się ? ja ostatnio nawet niedziele mam bez wolnego czasu ale niedługo mam nadzieje ze odrobię spotowe straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Tak, był spocik. Jak zwykle było wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 a Fotki gdzie?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simmon Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 a Fotki gdzie?????? Było tak wesoło, że nie było kiedy robić fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 a Fotki gdzie??????Było tak wesoło, że nie było kiedy robić fotek Potwierdzam bo nawet do mnie dzwonili. Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Było bardzo fajnie i wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sory koledzy czy znacie kogoś w Lublinie kto by zaadaptował manetke na pełny fis Jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karollo95 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 czy wiecie co się dzieje z forum lkaudi dawno tam nie byłem i nie moge sie zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 czy wiecie co się dzieje z forum lkaudi dawno tam nie byłem i nie moge sie zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sory koledzy czy znacie kogoś w Lublinie kto by zaadaptował manetke na pełny fis Mogę Ci zakodować. Masz już założoną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Myślę że dziś zamontuje jak dobrze pójdzie i czy dziś dało by rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 czy wiecie co się dzieje z forum lkaudi dawno tam nie byłem i nie moge sie zalogować Ostatnio ktoś mówił, że jest wyłączona rejestracja na forum, ponieważ lkaudi i vaglublin łączą się i będą pod jedną domeną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) czytałem na FB że forum upadło, ale tam różne rzeczy piszą Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Trzesio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Hugo dobrze prawi, na WOŚPie ktoś z lkaudi/vaglublin mówił, że łączą fora i stąd te trudności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 to dobrze im idzie, bo już ze 2 miesiące nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) wieczorne dłubanie Edytowane 22 Stycznia 2016 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 ambiente fajna sprawa, aczkolwiek wydaje mi się że lepszy efekt blizszy orginałowi dały by diody niematowione, kierunkowe tak jak w orginale. Teraz , moze to tylko efekt zdjec, widac jak diody swieca saie w podsufitce i oswietlaja lusterko. W ori ambiente nie widac w ogole swiatla w z podsufitki a swiatlo wąsko skierowane jest tylko w strone galki zmiany biegow. no ale mod na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) ambiente fajna sprawa, aczkolwiek wydaje mi się że lepszy efekt blizszy orginałowi dały by diody niematowione, kierunkowe tak jak w orginale. Teraz , moze to tylko efekt zdjec, widac jak diody swieca saie w podsufitce i oswietlaja lusterko. W ori ambiente nie widac w ogole swiatla w z podsufitki a swiatlo wąsko skierowane jest tylko w strone galki zmiany biegow. no ale mod na plus świeci w podsufitce i na lusterko bo foto z rozebraną obudową, mam już wywiercone dziurki, czekam tylko aż przyjdą mi ba9s cree i dopiero wszystko złożę. Niezmatowione świeciły punktowo a wokół lewarka było "kółko" teraz światło jest rozproszone. Złożyłem na chwilę wszystko testowo, i wg mnie jest całkiem ok. jak za 8,50 jak by ktoś chciał to wrzucam link do DIY : http://www.audi-sport.net/xf/threads/how-to-ambient-lighting-for-cheap.163317/ Edytowane 23 Stycznia 2016 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 kiedy najbliższy spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi