Hugo Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Opublikowano 31 Marca 2019 Najbliższy spocik za tydzień, ponieważ dopiero wracamy ze zlotu ?
the_naturat_com Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dziś nie ma spotu? Widzę data się zmieniła..
Hugo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nie ma. Już kilka dni temu aktualizacja terminarza, bo był konflikt ze świętami ?
dekiel 13 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Prezesie zacnie się prezentowała chociaż kolor tych 19ek bym zmienił na złoty lub miedziany ładnie by korespondował z ciemnym nadwoziem. Srebrne są oklepane po prostu. Widziałem ,że stały obok Twojej b6 i b7 ale nie było czasu zagadać i tylko przejechałem obok swoim LZ5F avantem,. Jak na rozpoczęcie sezonu przyjechało trochę aut ale jak zwykle chaos -- jakby towarzystwo ustawiło się poszczególnymi markami w sektorach , w rzędach i odpowiednich odległościach to by miało ręce i nogi . ? P.S. Kolega z zaniedbanego zielonego malucha raczej na pewno pomylił sektory. ?
Hugo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 46 minut temu, dekiel 13 napisał: Prezesie zacnie się prezentowała chociaż kolor tych 19ek bym zmienił na złoty lub miedziany ładnie by korespondował z ciemnym nadwoziem. Srebrne są oklepane po prostu. Widziałem ,że stały obok Twojej b6 i b7 ale nie było czasu zagadać i tylko przejechałem obok swoim LZ5F avantem,. Jak na rozpoczęcie sezonu przyjechało trochę aut ale jak zwykle chaos -- jakby towarzystwo ustawiło się poszczególnymi markami w sektorach , w rzędach i odpowiednich odległościach to by miało ręce i nogi . ? P.S. Kolega z zaniedbanego zielonego malucha raczej na pewno pomylił sektory. ? Felgi to akurat 20". Nic nie będę zmieniał bo to mi się ma podobać, a czy komuś leżą czy nie...mało mnie to obchodzi. Co chwilę ktoś podchodził robić zdjęcia, więc chyba się jednak podobają. Co do bałaganu na rozpoczęciu sezonu to już uwagi to tych co organizowali. My sobie stanęliśmy tam gdzie zawsze i było cacy. Kolega z Malucha nie pomylił sektora. To klubowy bolid. Nowy zakup kolegi, który będzie odnawiany.
dekiel 13 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Ja bym po prostu je pomalował i wyglądało by jeszcze lepiej ale to Twoje auto mimo że widziałem je z daleka . Bałagan oczywiście ,że nie Wasza wina impreza duża i chaos niezależny od Was - to nie uwaga tylko spostrzeżenie więc bez urazy, Co do malucha może i klubowy ale raz że wyglądał na zaniedbanego a dwa że po prostu nie pasował do reszty aby tam stać / nie wnikając ,że klubowy i kolegi bo przyglądający się kwitowali to śmiechem a jeden małokulturalny chciał nawet wsiąść/ Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez dekiel 13
Hugo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A ja nie pomaluję i koniec tematu koloru moich felg. Skoro ktoś przyjeżdża na spota nawet starym maluchem to stoi z nami, a nie na drugim końcu parkingu. Jak ktoś ma ból tyłka i komuś to przeszkadza to musi z tym żyć. My nie mamy z tym problemu i może stać obok nawet Ursus C330. 1
dekiel 13 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Hugo napisał: A ja nie pomaluję i koniec tematu koloru moich felg. Skoro ktoś przyjeżdża na spota nawet starym maluchem to stoi z nami, a nie na drugim końcu parkingu. Jak ktoś ma ból tyłka i komuś to przeszkadza to musi z tym żyć. My nie mamy z tym problemu i może stać obok nawet Ursus C330. Obiektywnie rzecz biorąc dla oglądających tak to wygląda jak napisałem więc się nie unoś . Stoją klawe fury a pośrodku ON. Nie chciałem nikogo urazić łącznie z klubowym maluchem o którym nie wiedziałem. Po za tym chyba lewą nogą wstałeś.
M@rcin Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) 14.04.2019 ? by @the_naturat_com : Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Marcinx52
the_naturat_com Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 @Marcinx52 łobuzie! Sam chciałem wrzucić.. @Hugo jak tam zdjęcia tej "nimfy"? ?
Hugo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 41 minut temu, the_naturat_com napisał: @Hugo jak tam zdjęcia tej "nimfy"? ? Jutro wyślę Ci pocztą ?
M@rcin Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 55 minut temu, the_naturat_com napisał: @Marcinx52 łobuzie! Sam chciałem wrzucić.. mówiłem, że wlecą na grupę i forum nast. razem ?? 1
the_naturat_com Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 @Marcinx52 dobra, dobra. A prawa autorskie.. ?
M@rcin Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) 7 minut temu, the_naturat_com napisał: @Marcinx52 dobra, dobra. A prawa autorskie.. ? jakie prawa? ? .. załatwione ? ps. rób tego FB ew dawaj to co masz na /pw i wbijaj do grupy ? https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Marcinx52
strazak990 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Panowie gdzie najlepiej zamontować jakiś alarm zabezpieczenie do audi? Macie jakiś warsztat zakład godny polecenia?? Pozdrówki
Mizur138 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Kogo Panowie taka zacna sztuka ta B8 ???
Hugo Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Przypominam o spociku jutro o 17:00 1
the_naturat_com Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @Hugo dobrze, że nie trzeba Ci przypominać o tym, żebyś przypomniał..
Rekomendowane odpowiedzi