dekiel 13 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Spojrzałem tylko na ostatni post w wątku a ponieważ był na dole strony nie zauważyłem tytułu. P.S. Powiedzcie koledze ze srebrnej b8 na szwajcarskich blachach aby nie stawiał przy słupkach wejścia na osiedle Mickiewicza , bo tam jest wąsko i ktoś mu wreszcie bok przyrysuje. Niech przestawi kilka miejsc w prawo . Edytowane 10 Stycznia 2022 przez dekiel 13
Hugo Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Opublikowano 24 Lipca 2022 Jak ktoś ma ochotę, to spocik dzisiaj o 16:00
Hugo Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Opublikowano 24 Lutego 2023 6 minut temu, gelo napisał(a): dawno mnie nie było, co tu taka cisza Grześ, czekaliśmy, aż się odezwiesz ?
gelo Opublikowano 24 Lutego 2023 Opublikowano 24 Lutego 2023 Teraz, Hugo napisał(a): Grześ, czekaliśmy, aż się odezwiesz ? trochę czasu minęło
Hugo Opublikowano 18 Marca 2023 Autor Opublikowano 18 Marca 2023 Pogoda dopisuje, więc wychodzi na powierzchnię ? Spocik jutro o 16:00. Info jak zwykle w pierwszym poście. Zapraszamy.
Hugo Opublikowano 7 Kwietnia Autor Opublikowano 7 Kwietnia Spocik dzisiaj o 16:00. Info w pierwszym poście 😉
sebulba Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Witam Posiada ktoś może program vas odis, potrzebuje zrobić adaptację skrzyni s tronic.
Dami_an87 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Cześć, Czy na zakończenie wakacji planowany jest jakiś spot?
Rekomendowane odpowiedzi