_Solar_ Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zresztą Solariusz jeździł, zapakowanym po dach z 4 osobami na pokładzie a i tak banan był. Chociaż dla mnie wtedy kompletnie "nie szedł" Ale co Ty na Solariusza patrzysz On jeździ zdechłym, mniej niż seryjnym AFNem Jego wszystko będzie cieszyć :polew: :polew:
mrogal Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 AAA btw, mam już długie światła no nawijaj mnie tu szczegoly [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 20:56_________________________________________________ Rafalekx te koleżanki swoje na warszawskich pokazał No koncert mają 14 lutego Wam też pokażę a co tam (zdjęcia moich koleżanek wklejał na forum ragga ): na czym grają? znaczy się na jakim instrumencie ? na flecie poprzecznym [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 21:00_________________________________________________ i po spocie wydarles wujek juz parkiet z srebrzanki? masz tam te kolki do dywanikow wkrecone? masz lewa listwe ta plastikowa co idzie od wewnetrznej strony progu od przedniego slupka poprzez srodkowy az do tylnej kanapy?
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 na flecie poprzecznym poprzecznym? a nie klasycznym? mi się wydawało że na tym drugim :gwizdanie:
Armi Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 i po spocie Nawet A7 do nas zajechało _________________________________________________ Nie stykało w kostce coś. W ogóle jak popatrzyłem na to jak są przewody zlutowane Muszę to poprawić. Jak montowałem lampy i halogeny to nie miałem pojęcia o lutowaniu.
paput Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 i po spocie Nawet A7 do nas zajechało _________________________________________________ Nie stykało w kostce coś. W ogóle jak popatrzyłem na to jak są przewody zlutowane Muszę to poprawić. Jak montowałem lampy i halogeny to nie miałem pojęcia o lutowaniu. no A7 było na wypasie, jeszcze trochę i kupię takie
Armi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 i po spocie Nawet A7 do nas zajechało _________________________________________________ Nie stykało w kostce coś. W ogóle jak popatrzyłem na to jak są przewody zlutowane Muszę to poprawić. Jak montowałem lampy i halogeny to nie miałem pojęcia o lutowaniu. no A7 było na wypasie, jeszcze trochę i kupię takie Paput, najlepsze miejsce (stacja obsługi) gdzie można pojechać sprawdzić auto przed zakupem to .... ?
paput Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 i po spocie Nawet A7 do nas zajechało _________________________________________________ Nie stykało w kostce coś. W ogóle jak popatrzyłem na to jak są przewody zlutowane Muszę to poprawić. Jak montowałem lampy i halogeny to nie miałem pojęcia o lutowaniu. no A7 było na wypasie, jeszcze trochę i kupię takie Paput, najlepsze miejsce (stacja obsługi) gdzie można pojechać sprawdzić auto przed zakupem to .... ? ale gdzie? w Puławach?
Armi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 i po spocie Nawet A7 do nas zajechało _________________________________________________ Nie stykało w kostce coś. W ogóle jak popatrzyłem na to jak są przewody zlutowane Muszę to poprawić. Jak montowałem lampy i halogeny to nie miałem pojęcia o lutowaniu. no A7 było na wypasie, jeszcze trochę i kupię takie Paput, najlepsze miejsce (stacja obsługi) gdzie można pojechać sprawdzić auto przed zakupem to .... ? ale gdzie? w Puławach? Tak, w Puławach. Góra Puławska, Klikawa też może być.
paput Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja bym polecił zakład na Włostowicach Wejman ale jedynie po 15 jak jest taki gościo po 30 zapomniałem jak ma na imię, zna się na rzeczy
Armi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja bym polecił zakład na Włostowicach Wejman ale jedynie po 15 jak jest taki gościo po 30 zapomniałem jak ma na imię, zna się na rzeczy Ale to taki mechanior czy ma jakiś profesjonalny zakład?
paput Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja bym polecił zakład na Włostowicach Wejman ale jedynie po 15 jak jest taki gościo po 30 zapomniałem jak ma na imię, zna się na rzeczy Ale to taki mechanior czy ma jakiś profesjonalny zakład? jest to stacja kontroli pojazdów, tylko on dorabia sobie, dopiero po 15 przyjeżdza[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 17:09_________________________________________________http://pulawy.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/144246,stacja-kontroli-pojazdow-wejman,id,t.html
Armi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja bym polecił zakład na Włostowicach Wejman ale jedynie po 15 jak jest taki gościo po 30 zapomniałem jak ma na imię, zna się na rzeczy Ale to taki mechanior czy ma jakiś profesjonalny zakład? jest to stacja kontroli pojazdów, tylko on dorabia sobie, dopiero po 15 przyjeżdza[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 17:09_________________________________________________http://pulawy.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/144246,stacja-kontroli-pojazdow-wejman,id,t.html Dzięki
rafalekx Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Co szydercy? nico idę spać zapraszam jutro do mnie do roboty Sam urzęduję
Kowi87 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Co szydercy? nico idę spać zapraszam jutro do mnie do roboty Sam urzęduję dostałeś szpadel czy łopate :polew:
Rekomendowane odpowiedzi