Kowi87 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Ołówek i cyrkiel taaa widział ołówek :polew:
pastaldo Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Ołówek i cyrkiel taaa widział ołówek :polew: Widział, widział ale nie zastrugany
Kowi87 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Ołówek i cyrkiel taaa widział ołówek :polew: Widział, widział ale nie zastrugany typowy budowlany nie strugany
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 armi kupiona Honda? Jutro a właściwie to dziś będzie oglądana. Mam nadzieję, że będzie kupiona [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 01:30_________________________________________________ armi kupiona Honda? nowy projekt Nie dla mnie, mnie szlifierki nie interesują
rafalekx Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dostałeś szpadel czy łopate :polew: dobra ta łopata z dostępem do neta Ile chcecie ołówków? W tamtym tygodniu przyjechały jakieś nowe Dobra biorę się za "robotę"
pastaldo Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dostałeś szpadel czy łopate :polew: dobra ta łopata z dostępem do neta Ile chcecie ołówków? W tamtym tygodniu przyjechały jakieś nowe Dobra biorę się za "robotę" Jesli jakies firmowe te ołówki to ja chce kilka Pracuj, pracuj :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Jesli jakies firmowe te ołówki to ja chce kilka Pracuj, pracuj :gwizdanie: nie są firmowe Zwyklaki jakieś Pracuję :gwizdanie:
snajper1998 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 jest w lublinie gdzies mozliowsc regeneracji felg ?
Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 jest w lublinie gdzies mozliowsc regeneracji felg ? u mnie w rykach jest, zajmuj sie tym ten kolega http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=210
rafalekx Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 jest w lublinie gdzies mozliowsc regeneracji felg ? W Lublinie też jest na bank. Na Kunickiego jest dobra wulkanizacja i prostowanie felg, ludzie ich polecają, ale gdzie jest typowa regeneracja
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pany zakładacie letniaki ? Znowu ma być zima Tak to bym założył, pewnie do kwietnia poczekam (aż się ładnie zrobi i dziury polepią) ;(
rafalekx Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pany zakładacie letniaki ? Żebyś wiedział że zacząłem o tym myśleć Szczególnie jak był duży plus ostatnio i musiałem ostrzej hamować to zimówka już nie trzyma No ale chyba znowu ma być zimno Mi od kilku dni któraś rolka ostro hałasuje
RAWULI Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 a ja swoje zimówki dojeżdżam do maja, na następny sezon to już nie bardzo się nadadzą.
pastaldo Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja narazie tez śmigam na zimowych. Założę pewnie koło kwietnia jak będę jechal na konferencję z roboty
rafalekx Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 jak będę jechal na konferencję z roboty konferencję prasową? :gwizdanie: Gwiazda jakaś czy co?
Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja wczoraj miałem parcie na letnie, ale wieczorem stwierdziłem że jeszcze nie, szarak na kostce kółko wykręcił ogólnie w nocy jest jeszcze ślisko, a ja przewaznie wieczorem jeżdze :gwizdanie: Pany znacie moze jakies firmy z urzadzeniami sportowymi do siłowni tak aby były pliki 3D do zastosowania w projektach bo wpadła mi robota graficzna i niewiem czy sie podjąć ;(
Rekomendowane odpowiedzi