MARCIN607 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Jeszcze tylko recaro- i pod koc do garażu i niech stoi na klasykę czeka. Jest PIĘKNA W ....UJ.
tomekhxc Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Tos dyebal Ale fakt lepsze stołki by sie zdały , niestety przestoju to ona nie ma :/ nic sie nie dzieje , wpadł mieszek i ręczny z białą nicią , jeszcze tylko gałke obszyć i bedzie git tak sie reprezentują zaciski w czerwieni na aucie żeby czerwonego było więcej to poczwara też jest Edytowane 21 Maja 2016 przez tomekhxc
Zieluu Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Eee wymiata staruszek Dawej mnie te graty ze środka !
Norbas Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Nieźle Masz może fote całego boku z czerwonymi zaciskami ?
the19game Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Gdzie kupiłeś sprężyny na zaciski z logo s4?
Jacek92 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 wygląda zaje****ie piękna jest pozazdrościć tylko
Dev Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Tomek, zapomniałem wczoraj napisać. Poszły dwie paczki, sprawdź czy wszystko wróciło do Ciebie tak jak wyszło.
tomekhxc Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Oki dam znać Gdzie kupiłeś sprężyny na zaciski z logo s4? jak kupowałem heble to blaszki były z nimi , te akurat ori blaszki z esy be sześć ma swoje lata i dostała nowe oponki Dzisiaj auto odebrane auto z warsztatu , po wymianie skrzyni ponieważ wyrobiły sie łożyska na wałku i strasznie szumiała w trakcie jazdy , ogólnie miałbyć swap na skrzynie 6b ale udało sie zdobyć praktycznie nówke skrzynie FPT dedykowaną po przebiegu ok 1000 km i zostało to co ma być . Auto przetestowane skrzynia chodzi pięknie aż sie teraz chce jezdzic Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez tomekhxc
bjoern Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 skąd brałeś folie na kierunki? mam jakąś pomarańczową ale brzydka jest, a twoja się wydaje ładnie pasować do obrysów usa swoją drogą ciekawa rzecz, że w ori lampach usa miałeś postojówki i kierunek się nie świecił
tomekhxc Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Juz nie pamietam gdzie ta folie kupowałem , jeśli chodzi o lampy to jest ori bix EU dlatego nie ma obrysów lampy US leżą w garażu , juz myslalem o połączeniu bebechow z tych lamp ale jak sobie pomyśle o rozklejaniu to odechciewa mi sie Edytowane 30 Grudnia 2016 przez tomekhxc
tomekhxc Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) to wiosenną porą trzeba by coś ustrzelić Edytowane 30 Grudnia 2016 przez tomekhxc
bjoern Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Juz nie pamietam gdzie ta folie kupowałem , jeśli chodzi o lampy to jest ori bix EU dlatego nie ma obrysów lampy US leżą w garażu , juz myslalem o połączeniu bebechow z tych lamp ale jak sobie pomyśle o rozklejaniu to odechciewa mi sie ja mówiłem o ori lampach usa co miałeś były w nich zwykłe postojówki i nie świecił obrys, dziwne
tomekhxc Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 były w nich zwykłe postojówki i nie świecił obrys, dziwne aaaaa, bo były troche przerobione bo niebiescy sie czepiali
bjoern Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 to jest porąbane, teraz co drugie volvo np s40 ma obrys normalnie w lampie, bmw e61 i inne też i jakoś jeżdżą
tomekhxc Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Teraz juz tak na to nie patrzą , ale jak kupiłem b6 pare ładnych lat temu to sie czepiali wszystkiego Edytowane 30 Grudnia 2016 przez tomekhxc
bjoern Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 a kolektor demontowałeś do malowania czy macie jakiś myk z ziomkiem?
tomekhxc Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 ja malowalem zalozony , nie chcialo mi sie tego demontowac wszystkiego tym bardziej ze pod spodem mam wtryski gazowe , z dwie godzimy oklejalem wszystko inne co widoczne potem malowanie , o taka zabawa
wampir Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Heble 345/300 masz w b6 czy przelozone do B7? Kiedy jakas zmiana turbiny na wieksza ?
tomekhxc Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 przełożone , nie widzialem sensu kupowac kolejnego kompletu a zestaw z 3.0 tdi też sobie dobrze radzi a bo ja wiem , póki co wszystko jest w porządku auto jezdzi codziennie i mocowo mi wystarczy , ale licho nie śpi
Rekomendowane odpowiedzi