OnasiS Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Człowieku te fotele to mega wypasssss sam chetnie bym takie przyjął na pokład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 W między czasie wskoczyło JVC LH-911 i oryginalne głośniki fajne radio od NOSBa? Nein, miałem na nie chęć, ale wtedy nie czułem zapotrzebowani na kulture w moim aucie, a w dodatku drogo chciał Dzięki chłopaki za dobre słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 no recaro dobre, ale najlepiej prezentowałoby się w półskórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Jak już wspominałem dla mnie Recaro liczyły się tylko w materiale, bo po prostu się w nich zakochałem i nie żałuje [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 00:17_________________________________________________ Kurde nie wiem czy zakładać. W sumie poliftowy ładnie leży, ale jak patrze na tego z RS4 to aż szkoda go sprzedać, bo jest idealny. Zobaczymy, który prędzej się sprzeda - RS4 400zł, a poliftowy 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Krycha zakladaj RS'a, a zobaczysz jak przod sie pieknie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Tylko RS. Bez dwóch zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Założyłem RS`a, ale raczej odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 wrzuć jakąś fotkę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 krycha... grillami mozemy sie mienic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kurde jedno jest pewne, musze kupić kratki w zderzak, bo jak tak patrze to już mnie to zaczyna denerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kurde jedno jest pewne, musze kupić kratki w zderzak, bo jak tak patrze to już mnie to zaczyna denerwować uwazam ze grill jest kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 na czarno ramkę psiknij i będzie jeszcze ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kurde jedno jest pewne, musze kupić kratki w zderzak, bo jak tak patrze to już mnie to zaczyna denerwować uwazam ze grill jest kox ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dobra ciul tam, narazie niech se bedzie Kurde nie wiem może by lusterka rzucić w taką satynę jak ramka grilla i tą samą farbą również malnąć felgi, bo wymagają odświeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 na czarno ramkę psiknij i będzie jeszcze ładniej to samo chcialem napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ładne to b5 chyba amerykańskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dobra ciul tam, narazie niech se bedzie Kurde nie wiem może by lusterka rzucić w taką satynę jak ramka grilla i tą samą farbą również malnąć felgi, bo wymagają odświeżenia jak uda Ci sie dorobic ta satyne to daj znac bo tez szukam i nigdzie nie ma typowego koloru satyny, u Ciebie mozna probke z grila pobrac Ogolnie gril RS to RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja też poproszę o kod lakieru satyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dobra ciul tam, narazie niech se bedzie Kurde nie wiem może by lusterka rzucić w taką satynę jak ramka grilla i tą samą farbą również malnąć felgi, bo wymagają odświeżenia a jak napisałem że by satyna pasowała to chciałeś mieć w kolor :gwizdanie: grill wygląda murzynsko zostaw go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 a jak napisałem że by satyna pasowała to chciałeś mieć w kolor :gwizdanie Nigdy tak nie mówiłem, zawsze byłem za czarnymi lusterkami.Co do tej satyny to muszę się z tym przespać, ale mogło by być niegłupio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi