Krycha Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Tak, przód dałem 1cm w górę tył 2cm z suwmiarką w rękach. Niedużo, ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Krystyna czyli podniosłeś już na zimę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Krystyna czyli podniosłeś już na zimę? na ziemię chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Wersja wstępnie zimowa, no oczywiście opony trza nadziać odpowiednie Jak zawali śniegiem bardzo to zrobię kozuche i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 faktycznie, wysoko po wuju ja w lato nie latam tak jak Ty w zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 faktycznie, wysoko po wuju ja w lato nie latam tak jak Ty w zimę A ja sie boje swojej marnej gleby na 15kach a tu takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Krycha cwaniaczy bo od siebie do miasta to ma stol ... a dalej nie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Haha, a ja się zastanawiałem z przerażeniem jak Wy jeździcie na takiej glebie :gwizdanie: U mnie w mieście często haratam ori zawieszeniem w Astrze II, a u takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Rok wyborczy... Drogi robią... Co nas posiadaczy gwintów bardzo cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 To że robią to akurat mnie nie cieszy, bo do każdego miasta każda droga jest w budowie i się czeka pół godziny. Felgi na zime fajne, teraz tylko oponke ciekawą dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 225/40 tylko to wchodzi w grę, ale cenią się troszkę. Na przód chyba dam coś rozsądniejszego, a na tył to co się trafi.[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 13:16_________________________________________________ Taksi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Taksi no to już masz komplecik guziczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 są jeszcze takie z symbolem "koguta" policyjnego czy też innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Oraz funkcyjne "FUNK" jak ma Topor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Oraz funkcyjne "FUNK" jak ma Topor. ciekawe czy da radę samemu wyrzeźbić obrazek, np navi do włączenia i wyłączenia zasilania navi jak np ma się ją w kratkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Oraz funkcyjne "FUNK" jak ma Topor. ciekawe czy da radę samemu wyrzeźbić obrazek, np navi do włączenia i wyłączenia zasilania navi jak np ma się ją w kratkach ty masz na kratce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ty masz na kratce ja? ja nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Krycha, dasz radę w najbliżym czasie strzelić fotkę lamp przednich z boku, tak żeby było dokładnie widać ten pomarańczowy odblask, chyba że masz gdzieś takie foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 zastanawiam się czy dałoby się coś takiego przyrezać do europejskich lampek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi