Majczi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dokladnie chodzi mi o to : http://images46.fotosik.pl/277/76e476c503294d5e.jpg jak to sie nazywa ? Dekort? Nie czarna listwa tylko ten jasny eleement.
Cristoforo Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jeśli to co masz na drzwiach to jest wkład boczku/tapicerka
Krycha Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Boczki przerabiałem z angola. Tzn. wklejałem w boczek same te skórzane wkłady. Pistoletem, lakier z A4 B5 zwykły srebrny.
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Boczki przerabiałem z angola. Tzn. wklejałem w boczek same te skórzane wkłady. Pistoletem, lakier z A4 B5 zwykły srebrny. Ja się tez bede przymierzał do przeróbki dekorów , ożywiło się wnętrze przez te jasne dekory
Michał Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Krycha jak ja Ci zazdroszczę tych foteli... ;( A nie myślałeś żeby konsole i tunel poliftowy walnąć?
Krycha Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Z foteli cieszę się jak z niczego innego w tym aucie. Mam kupca na całe auto, ale nie chce koła i rekarosów ( debil ) Bije się ciagle z myślami sprzedaży Konsoli poliftowej nie chce. Każdy toto se wsadza, ale jak sobie daruje. Teraz jak mam to finalna wersja. Chyba, że cos mi odbije i dam 2 din wtedy wyjścia nie będzie
Michał Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Z foteli cieszę się jak z niczego innego w tym aucie. Mam kupca na całe auto, ale nie chce koła i rekarosów ( debil ) Ale bije się z myślami no to nie ma się co zastanawiać, pogoń furę, ja biorę 2000zł i jutro jestem u Ciebie po recarosy
plastuch Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Na te recarosy to jest kolejka a Ja jetm pierwszy na liście No to Krystianek pamiętaj o mnie
SebaMC Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Na te recarosy to jest kolejka a Ja jetm pierwszy na liście No to Krystianek pamiętaj o mnie Heh, ja bym urządził licytacje :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Na te recarosy to jest kolejka a Ja jetm pierwszy na liście No to Krystianek pamiętaj o mnie Heh, ja bym urządził licytacje :gwizdanie: Ta a może będziemy ciągnąć losy Kto ma najdłuższego wygrywa Ty Krycha i masz dalej ten gryl od RS-ki czy pogoniłeś??
Krycha Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Poszedł po 5 minutach bycia w dziale sprzedam
pete007 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 e tam prawie 8 minut wisialo ogloszenie
gornikk Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Krystyna ode mnie 11 na 10 ! Liczę na rewanż i zapraszam do siebie. Powiedz Ty się starasz na amerykański styl to zrobić? Ile to pali na 100 km? Pozdro Wariat
medik Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Krystyna skoro wklejałeś same wkłady w boczki to jak zrobiłeś z tym od pasażera z przodu ? Nie brakowało skóry ?
Krycha Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Górnik siema cycu Wiesz mam ciocie koleżanki mojego wujka w ameryce i przysyła mi graty, bo ona tam zna ziomków od tjuningu. Ile pali? Tyle co dobry dizel Krystyna skoro wklejałeś same wkłady w boczki to jak zrobiłeś z tym od pasażera z przodu ? Nie brakowało skóry ? Panel zwykły + panel na 4 x el szyby zaszpachlowany na gładko i pomalowany. Inaczej tego nie obejdziesz.
medik Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Sorry że truję, czym szpachlowałeś ? Trzyma się ?
plastuch Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Górnik siema cycu Wiesz mam ciocie koleżanki mojego wujka w ameryce i przysyła mi graty, bo ona tam zna ziomków od tjuningu. Ile pali? Tyle co dobry dizel Krystyna skoro wklejałeś same wkłady w boczki to jak zrobiłeś z tym od pasażera z przodu ? Nie brakowało skóry ? Panel zwykły + panel na 4 x el szyby zaszpachlowany na gładko i pomalowany. Inaczej tego nie obejdziesz. Nic nie pali a napewno mniej od górnika
Krycha Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Sorry że truję, czym szpachlowałeś ? Trzyma się ? Najlepiej dać od spodu jakiś plastik ( w miejsce guzików ) można wkleić na gorąco, potem dla przyrówniania szpachlą i będzie się trzymać.
Rekomendowane odpowiedzi