Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi satynowe obudowy lusterek się podobaja ale ja bym tak w swojej nie zrobił :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 21:37_________________________________________________Krycha czemu jeszcze prawego lusterka nie masz większego?? Przecież u Ciebie możan różne gadzety dostać :naughty:

Opublikowano

Krycha czemu jeszcze prawego lusterka nie masz większego?? Przecież u Ciebie możan różne gadzety dostać :naughty

A, bo do mnie trzeba składanego lusterka i właśnie nie wiem czy ten mechanizm od składania jest w trójkącie który zachowujemy od europejskiego lusterka czy też nie. Muszę się rozejrzeć w temacie :wink4: W sumie jakieś kolorowe to mam, ale mi trza czarnego.
Opublikowano

Madafaka czerń :) To rób czarny połysk :kox:

Opublikowano

EE ma być dyskretnie, ja to jestem skromny :decayed:

Opublikowano

Krystek, choliera tyle czasu zastanawiałem się czy ty wogólę coś robisz z tym bordowym turbiakiem a tu zaskoczenie na miarę koglamogla.

No amerykańskie klimaty wzięły cię na całego. Bardzo konkretne posunięcia. Pozdro

Opublikowano
ja to jestem skromny

Świadczą o tym choćby 19 calowe felgi z RS6 i Intercooler z iveco :kox:

Opublikowano

Krystek, choliera tyle czasu zastanawiałem się czy ty wogólę coś robisz z tym bordowym turbiakiem a tu zaskoczenie na miarę koglamogla.

No amerykańskie klimaty wzięły cię na całego. Bardzo konkretne posunięcia. Pozdro

Hehe dzięki Rafał, widze że i Ciebie tutaj przywiało :wink4:
ja to jestem skromny

Świadczą o tym choćby 19 calowe felgi z RS6 i Intercooler z iveco :kox:

Hehe tyś nie lepszy :)
Opublikowano

No w planach też mam A4 tyle, że avanta. Taki rodzinny samochód ale cięzko znaleźc coś co mnie ucieszy jak landrynki przedszkolaka.

Będę nadzorował twój temat żeby brać dobre przykłady :)

Pozdrowienia

Opublikowano

1.8T Q jest pełno i nawet bogate werje

sorry za OT

Opublikowano

autko bardzo ładne ja mam w tym samym koloze tylko duzo slabsza:D heh bo seryjny silniczek;] 1.6;] ale bardzo mi sie podoba Twoja:)

Opublikowano

swift300 hehe dziękówa :wink4:

Wkońcu po długich poszukiwaniach znalazłem i kupiłem podłokietnik w oryginalnej skórze pod kolor reszty tapicerki. Miał być idealny wizualnie, ale jak dla mnie trochę mu brakuje.

e765c23e07ac6825m.jpg 39ca2888e8a12305m.jpg 76ff376fd554ee1am.jpg e35ffce595e40462m.jpg

Opublikowano

Jest dobrze :naughty:

Opublikowano

Elegancko. Zmień jeszcze gałkę na poliftową :cool1:

Opublikowano

napisze tylko po to zeby obserwować temat :bag:

BTW baaardzo ładnie zrobione autko , czuć ręke nosbusa :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

BTW baaardzo ładnie zrobione autko , czuć ręke nosbusa :kox: :kox: :kox:

to samo mówiłem :decayed:

Krysia przyjemnie to wygląda z tą jasną skórką :wink4: ale jak dla mnie za jasno u mnie musi panować ciermność :kox:

Opublikowano

to samo mówiłem :decayed:

nie czytałem wszystkiego ale jesli tak to znaczy ze jednak czuć :good:

ale jak dla mnie za jasno u mnie musi panować ciermność :kox:

szyby na czarno i jest git :good:

Opublikowano

Podoba mi się podejście do tematu :good: Kolejny ciekawy projekt na forum się szykuje :wink4:

Rok temu mi sprzedałeś kierę od eSy a teraz sam musiałeś szukać takiej do swojej :decayed:

Opublikowano

Dzięki chłopaki dzięki. Fajnie, że się podoba :wink4:

Podoba mi się podejście do tematu :good: Kolejny ciekawy projekt na forum się szykuje :wink4:

Rok temu mi sprzedałeś kierę od eSy a teraz sam musiałeś szukać takiej do swojej :decayed:

Wiem, wiem sporo takich kierownic przewinęło się przez moje ręce, a teraz akurat się trafiła nawet ładna to sobie wkońcu zostawiłem :)

Aha i padły słowa zmień gałeczkę na polyft, tylko że ona ma takie dziurki dookoła oznaczeń biegów i one fajnie pasują jak się kiere po lifcie, zaś tutaj nie bardzo miałby do czego pasować, wiec tak czy siak narazie zostaje ta :wink4:

Opublikowano

kwestia gustu :wink4: Ale satynowe byłyby :kox: :kox:

:sick3:

Nie każdy lubi jak mu się samochód lśni jak psu j... na wiosnę :decayed:

czyli w RS4 są beee? :naughty:

Opublikowano

kwestia gustu :wink4: Ale satynowe byłyby :kox: :kox:

:sick3:

Nie każdy lubi jak mu się samochód lśni jak psu j... na wiosnę :decayed:

czyli w RS4 są beee? :naughty:

W eresie obowiązkowo bym zdjął chromy.

To, że coś wypuściła fabryka, to jeszcze nie znaczy, że jest to najlepsze...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...