wujek_alf Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zakupilem sobie wlasnie Harrego II i wzucilem do wneki pod kierownica z lewej strony. Jestem ciekawy gdzie umieszczacie gruszke?? Ja osobiscie nie chcialbym niszczyc sobie kokpitu wiercic itp. A na tasme 2 stronna sie nietrzyma. Macie jakies pomysly ?
boguki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Najprościej przewiesić przez kierownicę, jednak nie jest to idealne rozwiązanie...
wujek_alf Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Raz na parkingu zakrecila mi sie dokola kierownicy...
chudineze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja mam na lewym słupku. Uchwyt tak zamontowałem, że nie widać wcale otworów ponieważ zrobiłem to pod tapicerką. Jak będę miał chwilę to zrobię foto i wstawię.
majkel_majki Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja wrzucam gruszkę po prostu we wnękę podłokietnika w boczku, ta od unidena 510 ładnie tam się mieści, od harrego też powinna wejśc i nie wypadać.
wujek_alf Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale jak zapomnisz i otworzysz drzwi mozesz ja wyrwac
huragan Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja swoją trzymam na kolanach , radio opieram na blokadzie skrzyni
majkel_majki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale jak zapomnisz i otworzysz drzwi mozesz ja wyrwac Nie wyrwiesz, kabel jest wystarczająco długi i elastyczny, nieraz mi się zdarza jej nie wyciągać
mily Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja swoją trzymam na kolanach , radio opieram na blokadzie skrzyni Ja również na kolanach, radio mam zamontowane pod podłokietnikiem. Jak nie korzystam z CB gruszka sobie leży swobodnie przy popielniczce.
kula007 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja mam gruszkę zawieszoną na takim uchwycie i pewnie się trzyma http://www.allegro.pl/item993125242_uchwyt_na_mikrofon_cb_szybki_i_prosty_montaz.html
huragan Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja mam gruszkę zawieszoną na takim uchwycie i pewnie się trzyma http://www.allegro.pl/item993125242_uchwyt_na_mikrofon_cb_szybki_i_prosty_montaz.html ciekawie i tanio link nadaje się do modów niskobudżetowych
kalik Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Wygiąłem metalowe mocowanie gruszki, które jest dołączone do CB, pod kątem 90 st i wsunąłem w szczelinę tam co siedzi kratka nawiewu. Trzyma się bardzo dobrze i jest wygodny dostęp do gruchy.
konradzed Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ja mam radio między fotelem pasażera, a panelem środkowym i nic nie musiałem wiercić. Nie mam podłokietnika, więc gruszka leży w małym schowku na panelu środkowym. Moim zdaniem to jest optymalne rozwiązanie.
wujek_alf Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Chudineze wykorzystalem twoj pomysl Zniszczenia male i do tego niewidoczne
marcin248 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kolego chudineze a jak mam kurtynę boczną w słupkach to przy wkręcaniu wkrętów nie będzie zonka??
chudineze Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Kolego chudineze a jak mam kurtynę boczną w słupkach to przy wkręcaniu wkrętów nie będzie zonka?? Ja się nie spotkałem z kurtynami w B5 więc nie wiem ale pewnie nie będzie to dobre.
Rekomendowane odpowiedzi