Marynarz____ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) dobra już znalazłem co to jest Edytowane 23 Października 2014 przez Marynarz____ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garet Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Czekałem na ten temat, ostatnio u Marcina jak byłem to ją na żywo oglądałem, tylko pozazdrościć, pozdrawiam, Johny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 stara dobra felga, która w 19" zawsze na b6 robiła, robi i będzie robić efekt miażdżący sutki tak powinno wyglądać b6, gratki suki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Super kolor i ekstra auto. Chyba już wiem jakie koło u mnie zagości w przyszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Super kolor i ekstra auto. Chyba już wiem jakie koło u mnie zagości w przyszłym sezonie. Wielkie dzięki A koło robi robotę bo to oryginał z RS4 a nie jakieś tam z A8 Q5 czy inne, które wygląda podobnie ale jednak nie jest tym samym. RS4 ma ET 29 a to sprawia że ramiona pięknie są pochylone do środka i felga ma kształt leja i to robi największą robotę. Niestety większość ludzi zakłada repliki lub o innym ET gdzie felga jest poprostu płaska ale nie ma dziwne bo różnica w cenie jest powalająca a i oryginał RS4 trudno upchnąć w budę B6/B7. Ale warto bo na żywo jest kosa Edytowane 27 Października 2014 przez kamelus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincent-1987 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Szacun za auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro-a4 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) porostu audi dech zapiera nie mogę się napatrzeć jednym słowem zazdroszczę Ci a odnośnie felg to dobrze napisałeś kilka postów wcześniej ET to jedna z ważniejszych spraw ja mam osobiście na golfie 18 z ET 30 i tez spoko wyglądahttp://www.fotem.pl/show/full/40f77f297f3c8265751c47abe0fale na wiosnę trzeba sie przesiasc na audi Edytowane 31 Października 2014 przez aro-a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grimfrost Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 fura koxxx, ja obecnie mam repliki RS4 18 cali ET35 i fakt, to nie to samo, gdyby ktos był chętny to chętnie pogonię i wtedy poszukam Ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Fajna przemiana Podświetlenie a'la A6 też fajne, ale teraz tylko czekać jak w co drugim b6/b7 będzie coś takiego. Ogólnie wszystko na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nowa sesyjka po wielu wielu zmianach Piękny sedanik gratki furmanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiak43 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 WIzualnie samochód godny naśladowania, zdecydowanie mój idol jeżeli chodzi o clean i detailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boby Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wprowadzone zmiany niesamowite Bardzo mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pomału idzie wiosna więc czas odkurzyć temat i zacząć nowe mody Troczę części już pozamawiane i czekam na paczki, innych jeszcze poszukuje... Dziś wpadła pierwsza paczuszka elektrycznie składane lustra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ladnie te twoje fele,ryja mi beret taki sam kolor jak moj ladnie te twoje fele,ryja mi beret taki sam kolor jak moj Kamil a ramki grilow malowales w mat,czy to org? zastanawiam sie wlasnie czy malowac,czy zostawic chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Górną kupiłem oryg. a dół mam oklejony matową folią termoplastyczną. Sam to okjałem. lepsze to niż malowana bo nie ma odprysków Lustra na pokładzie Biorąc pod uwagę moje plany mocowe na ten rok poczyniłem pewne kroki, żeby audiczka się zatrzywmywała jak należy. Czekają już hebelki z S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Fajnie wyglądają hebelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Patrz Józek na felgi a nie na hebelki (które swoją drogą wyglądają git) Edytowane 13 Marca 2015 przez Armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 No to będzie na pewno dobrze hamowało a jakie plany związane z mocą? P.S. Graty wykonanej pracy przy aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 No to będzie na pewno dobrze hamowało a jakie plany związane z mocą? No trochę dłubania będzie... W planach jest wymaina turba na GTB 1756 VK, kolektora, zmiana pompek, FMIC, dp, sprzęgło, i oczywiście korekta softu. Mam nadzieję, że wypluje około 250 KM i jakieś 470 NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi