Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Work in progress...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gon mechanika bo cos musial zle zamontowac:facepalm:

Opublikowano

pewnie jakis partacz ...

ja z czystym sumieniem moge ruvila polecic ...

Opublikowano
wczoraj miałem wymieniamy przegub a dziś auto skonczyło tak...przegub sie zmielił...Panowie jakiej firmy kupić i czy to mogła być wina mechanika??

http://s17.postimage.org/jc2qfu7v3/Zdj_cie0648.jpg

Jak masz dużo funduszy to oczywiście spidan:good: A ja założyłem po 160zł sztuka LPR i smigają już roczek i wszystko jest git. Także też polecam:good:

Opublikowano

ładna ładna

Opublikowano

Artur grzejąc zadek wraca do domu :kox:

Opublikowano
  • Autor

no to ja już dotarłem

Na wstępnie chłapaki (DOMIN79 i ostasmarcinek) dzięki wielkie jeszcze raz za kawał dobrej roboty :oklasky::oklasky::ok2:

no to od dziś mam:

- grzane doopy

- pakiet siatex :decayed:

- schowki pod fotelami:decayed:

- DRL by DOMIN&MARCIN

- włącznik świateł z funkcją AUTO.

20120901811.jpg

20120901812.jpg

20120901813.jpg

20120901814.jpg

20120901815.jpg

20120901817.jpg

20120901818.jpg

20120901819.jpg

20120901820.jpg

20120901821.jpg

20120901822.jpg

20120901823.jpg

20120901824.jpg

20120901825.jpg

20120901826.jpg

20120901827.jpg

jest i Dino :grin:

20120901828.jpg

no i w drodze powrotnej mała przygoda z warszawska policją...ale się udało :facepalm:

JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI dla Dominika i Marcina i miło było wszyskich poznać :kox:

Opublikowano

wypadzik widze fajny graty modów:thumbup1:

Opublikowano

Ale nacykałeś fotek :decayed: Dobrze że z tą policją Ci się udało bo była by klapa, a co do rezanka zapraszamy na następne jak coś wymyślisz :kox:

Opublikowano

Fajny rezo-spot :decayed: Już chyba się domyślam w jakim celu Dominik próbował się dodzwonić (chcieliście czujnik zapięcia pasów odpalić :grin:).

Opublikowano
  • Autor
Ale nacykałeś fotek :decayed: Dobrze że z tą policją Ci się udało bo była by klapa, a co do rezanka zapraszamy na następne jak coś wymyślisz :kox:

wysmyśle coś na bank...i będę wpadał :decayed:

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:28 ----------

Fajny rezo-spot :decayed: Już chyba się domyślam w jakim celu Dominik próbował się dodzwonić (chcieliście czujnik zapięcia pasów odpalić :grin:).

dokłądnie chodziło o odpalenie czujnika zapięcia pasów :wink:

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ----------

Niezła dziupla u Domina :naughty:

Dziupla u Domina jest prze---uj :banan:

Opublikowano

Nooo Panowie rezanko pierwsza liga:banan: ale coś widze że Domin zapier..lał a reszta okupowała chyba altankę:grin: gratki rezania może następny będę ja:naughty:

Opublikowano
Nooo Panowie rezanko pierwsza liga:banan: ale coś widze że Domin zapier..lał a reszta okupowała chyba altankę:grin: gratki rezania może następny będę ja:naughty:

każdy miał swoją robote nikt nie leżal:decayed: a altana to takie centrum dowodzenia z prerelką:grin::grin:

Opublikowano

No to zwracam honor:wink: Domin jak byś gdzieś dorwał samą dokładkę s-line obojętnie jaki kolor w rozsądnych pieniędzorach to trzymaj dla mnie:naughty:

Opublikowano
  • Autor

no ja się przyznam...ja się obijałem przy tym rezaniu :grin::banan: ale to pierwszy raz

Opublikowano

przy takiej ekipie robota sie sama robiła tylko czas jakby szybciej leciał, szkoda, że nikt foty w altance nie walnął z kratą Perełki :decayed: Artur o której dotarłeś do domu :naughty:

Opublikowano
  • Autor
przy takiej ekipie robota sie sama robiła tylko czas jakby szybciej leciał, szkoda, że nikt foty w altance nie walnął z kratą Perełki :decayed: Artur o której dotarłeś do domu :naughty:

w domu byłem o 22...czyli droga szybasz o 10 minut z postojem na szybkie zarcie i przygodą policyjną

PS. Podejdzie do mnie któryś??

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Działa Auto?

Opublikowano

dzwoń i pytaj z którego roku , jak 2002 - 2003 to pospasi:wink:

Opublikowano
  • Autor
Działa Auto?

z tym auto to jest tak, że ...no powiedzmy że działa :grin: