pablo_ua4 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 na ebayu nie wiem po ile są a w ASO to zniżki coś koło 15% no może jeszcze coś się dało by zrobić w stylu do 20% PS. Jędrek a czy do A5 jest taki sam komplet czy zupełnie inny wyglądają tak samo/podobnie, na pewno różnią się numerem części dziś nie zdążyłem pojechać do ASO i jutro dopiero się tam zjawię dzialaj dzialaj ale najpierw jedrekx zrob sobie ladne podswietlenie tablic
Kierownik Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Artur duże masz zniżki w ASO ? a ty nie masz ? sie gra sie ma:decayed: artur wyszlo jak zwykle zajebisc*e
jozek726 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Artur duże masz zniżki w ASO ? a ty nie masz ? sie gra sie ma:decayed: artur wyszlo jak zwykle zajebisc*e no co Ty ja nie mam aż wstyd
David Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 fajny mod,myslalem nad nim ale odpuscilem...kiedys ktos narzekal ze matowieja te nakladki,chyba to byl adamooo Artur nie zwalniasz z rezaniem,co nastepne?
Reniu Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Masz dzisiaj urodziny? Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego
Artur82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 no i są od dawna wyczekiwane hebelki 320mm było: i jest no i grill od s4 w dzień:
przemciotorun Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 teraz to felgi ladnie pasuja do tych hamulcow
Dev Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 a mówiłek co by zociski doć ciorne tył już malować ????
Artur82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 jest malina dzięki ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- ..jak hamowanko:naughty: powiem szczerz, że czytając wątek Bartka bałem się...ale odebrałem auto i jest rewelacja ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- a mówiłek co by zociski doć ciorne tył już malować ???? Tomek na początku jeszcze raz BARDZO BARDZO dziękuje...a co do tyłu to może pod koniec miesiąc będę miał kasę
David Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 dobry mod jaka tarcza i klocek? odrazu czujesz roznice ? przeciez to sie musi dotrzec
Artur82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 akjam...hamowanko jest David - klocki i tarcze Ferrodo
Rekomendowane odpowiedzi