musti Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 ok myslalem ze w dobrym stanie są. A inne graty musti sprzedajesz przed sprzedażą samochodu czy idą razem z nim? Fele są trochę przytarte , a oponki dobre Inne graty tzn co ??? ok myslalem ze w dobrym stanie są. A inne graty musti sprzedajesz przed sprzedażą samochodu czy idą razem z nim? musti nie sprzedaje swojego auta , ono idzie na wymiane. propozycja jak najbardziej aktualna
patryk10015 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 zawsze cos by sie znalazlo czego ja nie mam napewno rns bym odkupil [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 18:02_________________________________________________w razie jak byś coś chciał opchnąć to pisz za rozsądne pieniadze moge wziaść
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 w razie jak byś coś chciał opchnąć to pisz za rozsądne pieniadze moge wziaść jesli bedzie na sell to raczej ja łykne
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 albo będziemy sie licytować nie sądze :naughty: :naughty:
Sqizzy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 wuja co ty chcesz od mustiego wziąć ?
musti Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 wuja co ty chcesz od mustiego wziąć ? toć on bierze moją B6 :> pewnie RNS-a by chciał [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 22:38_________________________________________________ zawsze cos by sie znalazlo czego ja nie mam napewno rns bym odkupil [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 18:02_________________________________________________w razie jak byś coś chciał opchnąć to pisz za rozsądne pieniadze moge wziaść Patryk napisz mi co Cię interesuje , a ja Ci powiem czy sprzedaję i jaka cena ewentualnie
patryk10015 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 a no chyba że tak. Rns by sie przydal listwy s line te chromy no i nie wiem co tam jeszcze masz fajnego. Co do ceny jakos bysmy sie dogadali [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 22:47_________________________________________________teraz głównie szukam felunek a poźniej rns-a miałem szukać ale jak by się wcześniej trafił to bym sie nie pogniewał napisz jaka cena cie interesuje to jakoś będziemy rozmawiać
Milczar Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 wuja co ty chcesz od mustiego wziąć ? Aaaaa bo Ty nic nie wiesz ;P Wujas bierze B6 od Mustiego, ja biorę od Wujasa eSkę a Musti od Ciebie odkupi rower i dorzuci Ci jeszcze 2 cheesburgery i colę do tego Sorry, że zhandlowaliśmy Twój rower z Moskalem ale Musti musi się czymś lansować po mieście, co dwa zimne łokcie to nie jeden
Przemots Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 wuja co ty chcesz od mustiego wziąć ? Aaaaa bo Ty nic nie wiesz ;P Wujas bierze B6 od Mustiego, ja biorę od Wujasa eSkę a Musti od Ciebie odkupi rower i dorzuci Ci jeszcze 2 cheesburgery i colę do tego Sorry, że zhandlowaliśmy Twój rower z Moskalem ale Musti musi się czymś lansować po mieście, co dwa zimne łokcie to nie jeden A co z kuną???
moskal Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 A co z kuną??? kuny w zime śpią zauwazyłem w kunie jeden mały mankament , szyby rano sa mocniej zamarzniete od środka niż na zewnątrz
Przemots Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 A co z kuną??? kuny w zime śpią zauwazyłem w kunie jeden mały mankament , szyby rano sa mocniej zamarzniete od środka niż na zewnątrz bo łople taka mają
patryk10015 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Musti to ty dzisiaj z kobitą w Błoniu jechałeś bo chyba sie mijaliśmy?
musti Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Musti to ty dzisiaj z kobitą w Błoniu jechałeś bo chyba sie mijaliśmy? jo kobieta prowadziła toć ja nie byłem w stanie ważkości jeszcze ale furke i ledy z tyłu poznałem 0,3 mi o 15 wykazało :gwizdanie:
moskal Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 0,3 mi o 15 wykazało :gwizdanie: tyle to ja mam non stop od 13 lat :naughty: :naughty:
patryk10015 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 ja nie moglem dobrze świetować bo musialem wrocic od siebie do grodziska bo od jutra znowu wyklady a nie miałem kierowcy a kawałek mam to wolalem nie ryzykowac
musti Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 tyle to ja mam non stop od 13 lat :naughty kiedy coś ??[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 00:07_________________________________________________ ja nie moglem dobrze świetować bo musialem wrocic od siebie do grodziska bo od jutra znowu wyklady a nie miałem kierowcy a kawałek mam to wolalem nie ryzykowac ja akurat mogłem [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 00:08_________________________________________________Ruszają zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej który jedzie ?
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ruszają zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej który jedzie ? no chyba nie do mnie ta bajera ???
musti Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ruszają zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej który jedzie ? no chyba nie do mnie ta bajera ??? Ty bądź cicho bo układ był Góral ja myślę że dupsko ruszysz do BT bo do nas to daleko Ci strasznie A co z resztą ? Przemots ? Sqizzy ? Milczar ? Jerry013 ?
Rekomendowane odpowiedzi