moskal Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pany prostownik potrzebuje na gwałt , aku klękło a chce dzisiaj jechać do janek sie poślizgac :kox:
Przemots Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ruszają zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej który jedzie ? no chyba nie do mnie ta bajera ??? Ty bądź cicho bo układ był Góral ja myślę że dupsko ruszysz do BT bo do nas to daleko Ci strasznie A co z resztą ? Przemots ? Sqizzy ? Milczar ? Jerry013 ? Jadę.Zaliczka wpłacona
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jadę.Zaliczka wpłacona szykuj sie chłopcze :naughty: :naughty:
musti Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pany prostownik potrzebuje na gwałt , aku klękło a chce dzisiaj jechać do janek sie poślizgac :kox: wpadaj Ruszają zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej który jedzie ? no chyba nie do mnie ta bajera ??? Ty bądź cicho bo układ był Góral ja myślę że dupsko ruszysz do BT bo do nas to daleko Ci strasznie A co z resztą ? Przemots ? Sqizzy ? Milczar ? Jerry013 ? Jadę.Zaliczka wpłacona
Sqizzy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Piździołchy robim jakiegoś spota w tym tygodniu ?
arek_wgm Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 To i może ja pierwszy raz wpadnę
musti Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 To i może ja pierwszy raz wpadnę zapraszamy z flaszką
Milczar Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 To i może ja pierwszy raz wpadnę zapraszamy z flaszką Zapomniałeś dopisać DLA KAŻDEGO PO 0,7L Przemas wpadnij w końcu i Ty to oddam Ci to magiczne narzędzie do wtrysków bo mi obciąża furę
bongod Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 no w końcu i ja bym wpadł może przy okazji te moje krzywe lampy ogarniemy??
arek_wgm Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Musti mieszkasz 5 metrów ode mnie a nie widziałem Cię z pół roku Nie wspomnę o tym, że stronisz od alkoholu :gwizdanie: Milczar Wóda najlepiej smakowała na Hopach
Milczar Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Musti mieszkasz 5 metrów ode mnie a nie widziałem Cię z pół roku Nie wspomnę o tym, że stronisz od alkoholu :gwizdanie: Milczar Wóda najlepiej smakowała na Hopach Sąsiad a Tobie co odbiło, że parcha kupiłeś
bongod Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 To jest ten spot dzis o 19 ? Bo mnie juz te moje swiatelka wkur:....
moskal Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 To jest ten spot dzis o 19 ? Bo mnie juz te moje swiatelka wkur:.... jest
musti Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Musti[/b] mieszkasz 5 metrów ode mnie a nie widziałem Cię z pół roku Nie wspomnę o tym, że stronisz od alkoholu :gwizdanie Toć jakie 5 metrów Balantajsik %
Milczar Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wpadne i ja ale dopiero po 20. Będzie ktoś jeszcze? Tapatalknięte z Galaktyki SII
arek_wgm Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Musti mieszkasz 5 metrów ode mnie a nie widziałem Cię z pół roku Nie wspomnę o tym, że stronisz od alkoholu :gwizdanie: Milczar Wóda najlepiej smakowała na Hopach Sąsiad a Tobie co odbiło, że parcha kupiłeś Nissan był. Mazda była. Honda była... czas na Niemca
Rekomendowane odpowiedzi