bongod Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Bongod fura zrobiona ? furka zapier..... jak na morzu fala ---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- yankes ma folie do wyboru do koloru napewno coś ci dobierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 chłopaki jakiś dobry gaziarz w okolicy do ustawienia i serwisu sekwensji podtlenku LPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 chłopaki jakiś dobry gaziarz w okolicy do ustawienia i serwisu sekwensji podtlenku LPG? Na targowicy w WGM jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 wytłumacz jak tam dojechać bo dużo mi to nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 wytłumacz jak tam dojechać bo dużo mi to nie mówi jadąc od ul radońskiej wjeżdżasz w stronę basenu skręcasz w lewo droga przed dużym parkingiem jutro moge dać Ci namiar jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 chłopaki jakiś dobry gaziarz w okolicy do ustawienia i serwisu sekwensji podtlenku LPG? Na targowicy w WGM jest Nie on nie jest dobry znałem jedno takie autko po jego łapkach, i właściciel pił dwa dni jak je sprzedał. Dużo lepszy jest w łąkach, ale tam podobno terminy odległe, bynajmniej tak w zeszłym roku było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 chłopaki jakiś dobry gaziarz w okolicy do ustawienia i serwisu sekwensji podtlenku LPG? Na targowicy w WGM jest Nie on nie jest dobry znałem jedno takie autko po jego łapkach, i właściciel pił dwa dni jak je sprzedał. Dużo lepszy jest w łąkach, ale tam podobno terminy odległe, bynajmniej tak w zeszłym roku było. daruj sobie tego z łąk ściemniacz się taki zrobił do tego ździera jak nie wiem co i chce naciągnąć kogoś sam wiem to po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 to jest jakiś rzetelny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 to jest jakiś rzetelny? ten co Ci napisałem możesz podjechać jutro namiar Ci załatwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Do diesla sekwencja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Do diesla sekwencja?? Danny już tam pewnie wsadził 2,7BT a że mocy za mało to podtlenek LPG warto dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ehh ale nadal lezka w oku jest z tesknoty ale manetka doszla wczoraj i bedzie fis hyba ze zaraz sie okaze ze gniazdo nie to i jakies inne akcje ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Musti, dzięki już sytuacja opanowana, kolega miał nieszczelność w przewodach od gazu i mu a3-ka paliła 20l/100km Do diesla sekwencja?? Danny już tam pewnie wsadził 2,7BT a że mocy za mało to podtlenek LPG warto dorzucić Nie nie nie panowie, gnojek pozostaje gnojkiem, na s4 jeszcze chwilę poczekamy ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ---------- mam 407-ke SW uszkodzoną 2.0hdi w full opcji do opchnięcia stoi w "sprzedam auto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ktoś kojarzy po jakim czasie po załączeniu wyłącza się przycisk ogrzewania tylnej szyby??i czy w ogóle się wyłącza automatycznie??w b5 trwało to jakieś 10 min teraz to nie wiem czy w ogóle zgaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ktoś kojarzy po jakim czasie po załączeniu wyłącza się przycisk ogrzewania tylnej szyby??i czy w ogóle się wyłącza automatycznie??w b5 trwało to jakieś 10 min teraz to nie wiem czy w ogóle zgaśnie u mnie sam wyłączałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 u mnie wylacza jak szyba sucha sie zrobi bo jak caly czas pada to wogole nie gasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 a to ciekawe jak to zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 nie zastanawiałem się tyle że trzeba tylko włączyć bo same ogrzewanie się nie załącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ktoś coś zamawia ? http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/t-shirt-2013-spring-edition-d-262079/index15.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ktoś coś zamawia ? http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/t-shirt-2013-spring-edition-d-262079/index15.html nie bangla , co tam jest ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi