bongod Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 No niestety dlatego 17 kupuje jakos przezyje ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- Mam pytanko bo nie moge sie doszukac na forum czy w b6 zawsze dmucha z bocznych nawiewow mowie o duzych nie o tyh malych??czy padla ktoraz klapka lub silniczek od nich :/ wszystkie inne dzialaja jak trzeba a te dmuchaja caly czas :/bledow na vagu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 tak te boczne dmuchaja caly czas na ciepło/letnio ale tam z boku masz pokretlo do zminimalizowania tego albo wylaczenia calkowicie musze zobaczyc jak jest u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wymienilem lancuch walkow i wogole teraz caly czas zimne napierd.... Ze wszystkich nawiewow podobno zdejmowali waz i plynu dolewali moze zapowietrzyli jade z reklamacja dzis bo zamarzzzzzzzzzzzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 to w takim razie moze ktores silniczki klapy do wymiany sprawdz vagiem powinno blad wywalic jak ktorys bedzie uszkodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Kto ma podklepac torxa t8 w miare dlugiego nie dity srubokrecik z 7 cm manetka juz mi sie zakuzyla na puleczce trzeba ja ogarnac w koncu ---------- Post dopisany 27-03-2013 at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2013 at 09:23 ---------- A moze ktos wie czy rant felgi 8j bedzie wystawal w oponie 215x50x17?? Jakby jakas fota albo cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Torxa będę miał, co do felgi to jakie et ? wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Et jest 45 a to ma znaczenie jakie et??hodzi mi o to zeby rant felgi nie wystawal a nie kolo poza nadkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Aaaa kuźwa źle doczytałem Maluje od rana i się nawdychałem tego gówna Na 8j będziesz miał minimalny delikutaśny naciąg, jaki producent opony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Continentale sa do kupienia ale teraz mam kurna oponki w tym rozmiarze pirelli i kuzwa rant wystaje sporo :/ moze to nie 8j tylko 8.5j ale wedlug kodu producenta 8j nie wiem juz sam w koncu sie wkur.... I kupie 225 x45x17 ale marnie mi sie jezdzilo na nich :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 225x45x17 mam w peugeocie i jest w pytkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ale tam jak sam zauwazyles kiera leciutko chodzi przy tych oponkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Et jest 45 a to ma znaczenie jakie et??hodzi mi o to zeby rant felgi nie wystawal a nie kolo poza nadkole ja mam et 43 w 18 rs6 jak zrobimy spota to ci pokaże jak to wyglada u mnie ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Continentale sa do kupienia ale teraz mam kurna oponki w tym rozmiarze pirelli i kuzwa rant wystaje sporo :/ moze to nie 8j tylko 8.5j ale wedlug kodu producenta 8j nie wiem juz sam w koncu sie wkur.... I kupie 225 x45x17 ale marnie mi sie jezdzilo na nich :/ jak byś miał 8,5 cala szerokość to 235 minimum żeby rant ochronny opony był ja mam wlasnie w tych rs6 8.5cala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 jak byś miał 8,5 cala szerokość to 235 minimum żeby rant ochronny opony był ja mam wlasnie w tych rs6 8.5cala mialem kiedys borbety 8.5J ET24 , wystawaly 2cm poza obrys auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Haha to konkret ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- Dzis sloneczko moze to wrozy szybkie nadejscie ciepla. A co za tym idzie ognicho mam nadzieje ze nikt nie powie ,,nie pije wodki bo...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Haha to konkret ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- Dzis sloneczko moze to wrozy szybkie nadejscie ciepla. A co za tym idzie ognicho mam nadzieje ze nikt nie powie ,,nie pije wodki bo...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 A tak wogole to sa a4 b6 z nawiewem na tyl tzn pod tylna popielniczka ??nie pod fotelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 A tak wogole to sa a4 b6 z nawiewem na tyl tzn pod tylna popielniczka ??nie pod fotelami są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ciekawa opcja szkoda że niewiedziałem to bym może poszukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 a co to za różnica gdzie jest nawiew mi się wydaje że na nogi chyba lepiej jak jest a wszystko można wyrezać o czym nie raz się przekonałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nom tez sie juz troche narezalem ale odnosnie nawiewu rezanka nie znalazlem pewnie nie to wpisuje co potrzeba. W wyszukiwarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi