soulmaster3m Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) U dzika już byłem a od ręki powinienem mieć Thermotec albo Hella Behr nie podbiega po Hella? "Behr Hella Service" Edytowane 11 Marca 2015 przez soulmaster3m
dzik Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Może na przednich jest taka przebitka. Ja za tylne Ferodo płaciłem bodaj 80zł/szt a OZ stały 95 chyba ale Dzik nie miał ich na stanie akurat. Napisz do Wandeja i się dowiedz. On ma bdb ceny. Do Dzika też napisz i sobie ceny porównaj. polecam porównywać z ferodo u nas - aktualnie zamiatamy
Adam-Lewian Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ?
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Adam, potrzebuję najnowszy katalog OZta masz na zbyciu ?
soulmaster3m Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 ooooOoo, dziku, pamiętaj sprawdzić mi te Zimmmmmmmermannnnny no i ten zaworek 4B0 820 177
Adam-Lewian Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Adam, potrzebuję najnowszy katalog OZtamasz na zbyciu ? Jasne, dane do wysyłki takie jak kiedyś ? żadna praca nie hańbi koleżko Ehhh... za grosz poczucia humoru
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Adam, potrzebuję najnowszy katalog OZta masz na zbyciu ? Jasne, dane do wysyłki takie jak kiedyś ? żadna praca nie hańbi koleżko Ehhh... za grosz poczucia humoru nie. wyslij mi na warsztat adres na stronie w podpisie co bede Ci winien ?
Adam-Lewian Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Przy okazji jak będę przejazdem to piwo
Wandej Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ? No już w tym tygodniu za 2k zł poszło ferodo więc chyba jednak ceny nadal mam dobre Edytowane 11 Marca 2015 przez Wandej
dzik Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ? No już w tym tygodniu za 2k zł poszło ferodo więc chyba jednak ceny nadal mam dobre pięknie ) Super rezultat gratuluje. Konkurencja to dobra sprawa, mobilizuje do pracy i klienci zawsze korzystają
soulmaster3m Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 No, no, klienci korzystają bijcie się o mnie
Mesiah Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Dzik to zawsze potrafi wyjść z twarzą z każdej sytuacji Gość ma nerwy ze stali. No, no, klienci korzystają bijcie się o mnie A Ty kup już to co masz kupić i nie kombinuj dycha czy dwie w tą lub w tamtą co za różnica Ja bym brał u tego z którym mi się przyjemniej pisze:) Edytowane 12 Marca 2015 przez Mesiah
soulmaster3m Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Nie no trzeba kombinować, mieć stówę a nie mieć to dwie stówy.
Dev Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ? No już w tym tygodniu za 2k zł poszło ferodo więc chyba jednak ceny nadal mam dobre A powiedziec Ci na ile ja kupilem gratow Ferodo z ICarsu w zeszłym tygodniu ???? Tfu, miesiacu..
Wandej Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ? No już w tym tygodniu za 2k zł poszło ferodo więc chyba jednak ceny nadal mam dobre pięknie ) Super rezultat gratuluje. Konkurencja to dobra sprawa, mobilizuje do pracy i klienci zawsze korzystają otóz to Tomek Tyś to potentat Ma przyjść jutro zacisk 345mm. jak dostarczę na sobotę to zrobisz szybciej czy posyłać na poniedziałek?
MowilaZeMa18 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Witam Jakie klocki tarcze i zaciski do audi a4 b5 1.8 ADR sedan. Co polecacie i jakiej firmy nna przód i tył ?
Rekomendowane odpowiedzi